WELKOM Gast

Winterbanden.nl Beringen

Winterbanden.nl Beringen


T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Beringen

De openingstijden van Winterbanden.nl Beringen zijn:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Beringen. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Beringen

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Beringen. Ook de Belgische klant die Winterbanden.nl heeft gevonden kan dus winterbanden op Winterbanden.nl bestellen. De locatie Winterbanden.nl Beringen is bedoeld voor onder andere Lummen, Zonhoven, Diest, Paal, Heusden-Zolder en uiteraard Beringen. Bij Winterbanden.nl Beringen kunt u terecht voor de montage van uw banden en/of velgen. In de Benelux heeft Winterbanden.nl meer dan 80 vestigingen, zo is er altijd een vestiging van Winterbanden.nl dichtbij u in de buurt. Winterbanden.nl Hasselt is bijvoorbeeld een vestiging dichtbij Winterbanden.nl Beringen. 

Winterbanden.nl Beringen is gevestigd in Lummen. Lummen is een plaats en gemeente in de Belgische provincie Limburg. De gemeente Lummen telt 14.529 inwoners op een oppervlakte van 53,38 km². Lummen is een kleine gemeente, maar is toch erg bekend. Lummen is namelijk bekend vanwege haar knooppunt tussen de autosnelwegen Antwerpen-Hasselt-Luik, de E313, en Leuven-Genk-Aken, de E314. Verder staat Lummen bekend om haar vele kastelen. In totaal telt Lummen 4 kastelen. Zoals eerder vermeldt, is Winterbanden.nl Beringen goed bereikbaar via de E314 en E313. 

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Lummen.

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl werkt met het unieke Selected Dealer Netwerk. Met het Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld verenigen. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als Selected Dealer van Winterbanden bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Bent u geïnteresseerd in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u Selected Dealer worden van Winterbanden.nl in België? Klik dan op de onderstaande banner! U wordt doorgelinkt naar onze pagina over het Selected Dealer Netwerk. Hier kunt u zich direct aanmelden als Selected Dealer voor Winterbanden.nl. Ook vindt u hier meer informatie met betrekking tot het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl. 

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.