WELKOM Gast

Over Winterbanden.nl Benthuizen

Winterbanden.nl Benthuizen
De Werven 5
2731 AZ Benthuizen 
T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Benthuizen

De openingstijden van Winterbanden.nl Benthuizen zijn:

Maandag 08-00 - 17-00
Dinsdag 08-00 - 17-00
Woensdag 08-00 - 17-00
Donderdag 08-00 - 17-00
Vrijdag 08-00 - 17-00
Zaterdag 08-30 - 12-00
Zondag Gesloten

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Alkmaar eo. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Benthuizen

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Benthuizen. Deze locatie is bedoeld voor onder andere Benthuzien, Zoetermeer, Hazerwoude-Rijndijk, Voorschoten, Wassenaar of bijvoorbeeld leiden. Uiteraard kunt bij Winterbanden.nl Alkmaar terecht voor het monteren en balanceren van uw banden. De monteurs van winterbanden.nl Benthuizen zijn vakbekwaam en gaan goed met de klanten om, terwijl uw banden worden gemonteerd kunt genieten van een kopje koffie of thee. Winterbanden.nl heeft 80 vestigingen door heel Nederland en België. Zo zorgt Winterbanden.nl voor een goede landelijke dekking aan vestigingen. U bent dus altijd verzekerd van een Winterbanden.nl vestiging dicht bij u in de buurt. Vestigingen dicht bij Winterbanden.nl Benthuizen zijn: ' Winterbanden.nl Alphen aan den Rijn, Winterbanden.nl Zoetermeer en Winterbanden.nl Nootdorp'.

Benthuizen is een dorp in de Zuid-Hollandse gemeente Alphen-aan-den-Rijn. De gemeente Alphen-aan-den-Rijn telt 107.017 inwoners. Enkele gebouwen in Benthuizen zijn 'de molen de Haas' en de Hervormde kerk. Vroeger was een belangrijke inkomsten bron voor de inwoners van Benthuizen het afsteken van turf. Het afsteken van turf komt ook voor in het wapen van de gemeente (de langwerpige blokjes zijn turfbriketten)

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Alkmaar.

Type hier uw titel...

Winterbanden.nl werkt met het unieke Selected Dealer Netwerk, dit is een uniek concept in Nederland. Met het Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld verenigen. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als Selected Dealer van Winterbanden bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Bent u geïnteresseerd in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u Selected Dealer worden in de regio van Leiden, Voorschoten, Alphen aan Den Rijn of wellicht Benthuizen? Klik dan op de onderstaande banner! U wordt doorgelinkt naar onze pagina over het Selected Dealer Netwerk. Hier kunt u zich aanmelden als Selected Dealer voor Winterbanden.nl en hier vindt u meer informatie met betrekking tot het Selected Dealer Netwerk. 

 

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.