WELKOM Gast

Winterbanden Barendrecht

Winterbanden.nl Barendrecht eo


T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Barendrecht

De openingstijden van Winterbanden.nl Barendrecht zijn:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Barendrecht eo. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Barendrecht eo

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Barendrecht. Deze locatie is bedoeld voor onder andere Rhoon, Barendrecht, Heerjansdam, Ridderkerk, Zwijndrecht en bijvoorbeeld Alblasserdam. Winterbanden.nl Barendrecht is al ruim 60 jaar het vertrouwde adres voor alle mogelijke onderhoud reparaties. Door de juiste apparatuur in de moderne werkplaats, kunnen wij uw banden op de juiste manier monteren en balanceren. De werkplaats van Winterbanden.nl Barendrecht is voorzien van 6 bruggen, een remmentestbank, moderne montage- en balanceerapparatuur en uiteraard kunnen we uw auto uitlijnen. Verder beschikt Winterbanden.nl Barendrecht ook nog over een bandenhotel, deze ruimte beschikt over ruimte opslagmogelijkheden. Verder wordt u voorzien van koffie of thee en beschikken we over gratis wifi, waarvan u tijdens het wachten op uw banden gebruikt kunt maken.

Barendrecht is een plaats en gemeente in de provincie Zuid-Holland. De gemeente Barendrecht heeft zo'n 47.350 inwoners op een oppervlakte van 21,74 km². De bewoners van Barendrecht worden Barendrechters genoemd. Een aantal bezienswaardigheden in de gemeente Barendrecht zijn de watertoren, de Pendrechtse Molen en de Oude Maasheuvel.

Winterbanden.nl voor de regio Barendrecht is al sinds 1958 het vertrouwde adres voor alle mogelijke reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan personenwagens, caravans, aanhangwagens en lichte bedrijfswagens. Deze vestiging is reeds vanaf de oprichting lid van de BOVAG en voert alle werkzaamheden uit onder de BOVAG garantiebepalingen. Naast de montage van je winterbanden verzorgt Winterbanden.nl Barendrecht eo al vele jaren de reperatie en onderhoud van diverse merken nieuwe auto’s voor onze klanten, natuurlijk met behoud van de fabrieksgarantie. Gebruikte auto’s worden afgeleverd met 3 tot 24 maanden garantie, hiervoor is een uitgebreid garantieprogramma. Ook de montage van diverse accessoires is voor het werkplaatsteam geen enkel probleem, de locatie is een officieel erkend SCM inbouwstation voor alarm- en startblokkeersystemen en monteren moeiteloos de modernste snufjes in je auto, zoals diverse carkits voor het handsfree bellen, parkeersensoren voor het feilloos inparkeren, DVD spelers om de kinderen te plezieren en navigatiesystemen om zonder problemen elke gewenste bestemming te bereiken en de files te omzeilen .Verder is opslag van je zomerbanden of winterbanden tegen een geringe vergoeding mogelijk in het eigen bandenhotel van Winterbanden.nl Barendrecht eo.

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Barendrecht.

Routebeschrijving Winterbanden.nl Barendrecht

Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Barendrecht vanuit Ridderkerk

Als u vanaf Ridderkerk komt vertrek dan in zuidelijke richting op de Kerksingel naar de Sint Jorisstraat. Sla vervolgens rechtsaf naar de Verlengde Kerkweg, sla dan linksaf om op de Verlengde Kerkweg te blijven. Neem vervolgens de 1e afslag rechts, de Ridderstraat op. Sla daarna rechtsaf naar de Geerlaan. Vervolgens komt u bij een rotonde, ga bij die rotonde rechtdoor (2e afslag). Vervolgens komt u opnieuw bij een rotonde uit, ga bij die rotonde nogmaals rechtdoor (2e afslag). Sla dan rechtsaf naar de Rijksstraatweg. Sla vervolgens linksaf naar de Noldijk. Sla dan rechtsaf naar de Achterzeedijk, dan slaat u linksaf naar de Randweg. Vervolgens slaat u rechtsaf naar de Industrieweg. Sla dan linksaf naar de Nesseweg, vervolgens vindt u Winterbanden.nl Barendrecht aan uw linkerkant.

Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Barendrecht (Heerjansdam) vanuit Barendrecht 

Als u vanaf Barendrecht komt vertrek dan in westelijke richting op de Gebroken Meeldijk. Neem vervolgens de flauwe bocht naar links om op de Gebroken Meeldijk te blijven. Sla dan rechtsaf naar de Dorpsstraat-Oost. Neem vervolgens de 1e afslag links de Buitenlandse baan op. Neem vervolgens nogmaals de 1e afslag links de Ziedwijdsebaan op. Vervolgens komt u bij een rotonde, ga bij de rotonde rechtdoor (2e afslag) naar de Ziedewijksedijk. Sla dan rechtsaf naar de Noldijk. Sla dan rechtsaf naar de Achterzeedijk, dan slaat u linksaf naar de Randweg. Vervolgens slaat u rechtsaf naar de Industrieweg. Sla dan linksaf naar de Nesseweg, vervolgens vindt u Winterbanden.nl Barendrecht aan uw linkerkant.

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.