WELKOM Gast

Winterbanden Baarle-Nassau

Winterbanden.nl Baarle-Nassau


T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Baarle-Nassau

De openingstijden van Winterbanden.nl Baarle-Nassau zijn:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Baarle-Nassau eo. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Baarle-Nassau

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Baarle-Nassau. Deze locatie is bedoeld voor onder andere Alpen, Poppel, Ravels, Zundert, Baarle-Nassau en bijvoorbeeld Chaam. Winterbanden.nl Baarle-Nassau is een autobedrijf met bijna 40 jaar ervaring. Zo'n 40 jaar geleden zijn ze begonnen met een autobedrijf aan de Hoogbraak 38 Baarle-Nassau. Na een aantal verbouwingen is Winterbanden.nl Baarle-Nassau toch verhuisd naar een geheel nieuwe locatie aan de Smederijstraat 7. Door de nieuwe locatie is Winterbanden.nl Baarle-Nassau flink gemoderniseerd.

Door de nieuwe apparatuur en gereedschappen worden de werkzaamheden nóg sneller en beter. De nieuwe apparatuur, werkplaatsequipement en testapparatuur voldoen natuurlijk aan de hoge eisen van deze tijd. Winterbanden.nl Baarle-Nassau is gespecialiseerd in het leveren/installeren van automaterialeren/accessoires. Naast een modern autobedrijf is Winterbanden.nl Baarle-Nassau een echt familie bedrijf en kent hun klanten bij naam, ook hechten ze veel waarde aan persoonlijke aandacht en bediening. Verder beschikt Winterbanden.nl Baarle-Nassau nog over opslag mogelijkheden voor uw seizoensbanden. Ook beschikken ze over een nette wachtruimte, waar u verzien wordt van heerlijke kop koffie of thee. Ook is er gratis wifi aanwezig waar u tijdens het wachten gebruik van kunt maken.

Baarle-Nassau in een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Baarle-Nassau ligt ongeveer zo'n 50 km ten zuiden van Tilburg. De gemeente Baarle-Nassau telt zo'n 6.627 inwoners op een oppervlakte van 76,36 km². Baarle-Nassau vormt samen met de Belgische gemeente Baarle-Hertog het dorp Baarle. Baarle-Nassau is zowel Nederlands als Belgisch door zijn enclaves.

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Baarle-Nassau.

Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Baarle-Nassau

Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Baarle-Nassau vanuit Breda

Als u vanaf Breda komt voeg dan in op de A27 via de oprit richting Roosendaal/Antwerpen/Tilburg. Houd vervolgens rechts aan bij het Knooppunt St.Annabosch-Roosendaal, en volg de borden E312/A58/A27 richting Antwerpen. Voeg dan in op de A58/E312, neem op de A58/E312 afslag 14-Ulvenhout richting Chaam/Baarle-Nassau/Turnhout. Sla vervolgens rechtsaf naar de Chaamsebaan/N639 en ga verder op de N639.

Vervolgens komt u bij een rotonde, ga bij de rotonde rechtdoor (1e afslag). Sla vervolgens links de Sportlaan op en vervolg de weg naar de Oranjelaan. Sla daarna rechtsaf naar de Nassaulaan. Sla vervolgens linksaf naar de Generaal Maczeklaan. Vervolgens komt u bij een rotonde, ga bij de rotonde rechtdoor (2e afslag) naar de Industrieweg. Sla daarna rechtsaf naar de Smederijstraat, vervolgens vindt u Winterbanden.nl Baarle-Nassau aan uw rechterkant.

Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Baarle-Nassau vanuit Tilburg

Als u vanaf Tilburg komt voeg dan in op de A58 via de oprit richting Breda. Neem vervolgens op de A58 afslag 12-Gilze naar de N260 richting Rijen/Dongen/Baarle-Nassau. Sla daarna linksaf naar de Langenbergseweg/N260 en ga verder op de N260. Vervolgens komt u bij een rotonde, ga bij de rotonde linksaf (2e afslag) naar de Boshoven/N260. Sla dan rechtsaf naar de Boschoven, vervolg dan de Boschoven naar de Nassaulaan. 

Sla vervolgens linksaf naar de Generaal Maczeklaan. Vervolgens komt u bij een rotonde, ga bij de rotonde rechtdoor (2e afslag) naar de Industrieweg. Sla daarna rechtsaf naar de Smederijstraat, vervolgens vindt u Winterbanden.nl Baarle-Nassau aan uw rechterkant.

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.