WELKOM Gast

Winterbanden Arnhem

Winterbanden.nl Arnhem eo


T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden Arnhem

De openingstijden van Winterbanden.nl Arnhem zijn:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Arnhem eo. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Arnhem

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locate/partner voor de regio Arnhem. Deze locatie is bedoeld voor onder andere Westervoort, Duiven, Huissen, Angeren, Arnhem en bijvoorbeeld Oosterbeek. Winterbanden.nl Arnhem beschikt over meerdere monteurs, zij zijn goed geschoold en krijgen elk jaar verschillende trainingen. Hierdoor zijn zij gespecialiseerd in elk automerk, zo kunnen ze voor elk technisch probleem een oplossing bieden en onderhouden uw auto goed. Ook de werkplaats van Winterbanden.nl Arnhem is uiterst modern uitgerust. Bij Winterbanden.nl Arnhem kunt u terecht voor onderhoud & reparatie, schadeherstel, monteren en balanceren. Tijdens het wachten op het monteren en balanceren van uw banden kunt u plaats nemen in de gezeligge koffiehoek.  Winterbanden.nl heeft meer dan 80 vestigingen. Een landelijke dekking vindt Winterbanden.nl uiterst belangrijk, zo is er namelijk altijd een vestiging bij u in de regio. Vestigingen dicht bij Winterbanden.nl Arnhem zijn: 'Winterbanden.nl Zutphen, Winterbanden.nl Doetinchem en Winterbanden.nl Gendt.

Winterbanden.nl Arnhem zit gevestigd in Rozendaal, dit is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland. De gemeente Rozendaal heeft zo'n 1495 inwoners op een oppervlakte van 27,95 km². De gemeente Rozendaal is één van de kleinste gemeente in Nederland naar aantal inwoners. Naast Winterbanden.nl Arnhem is het wellicht interessant om de volgende bezienswaardigheden te bezoeken in de regio van Arnhem: het Nederlands Openluchtmuseum, Burgers Zoo, Airborne Museum, Park Sonsbeek, het Nederlands Watermuseum, de Korenmarkt en het Nederlands Wijnmuseum.

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Arnhem.

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl werkt met het unieke Selected Dealer Netwerk. Met het Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld verenigen. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als Selected Dealer van Winterbanden.nl bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Bent u geïnteresseerd in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u Selected Dealer worden in de regio van Arnhem, Rheden, Velp,  Oosterbeek, Driel of wellicht Renkum? Klik dan op de onderstaande banner! U wordt doorgelinkt naar onze pagina over het Selected Dealer Netwerk. Hier kunt u zich aanmelden als Selected Dealer voor Winterbanden.nl en op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het Selected Dealer Netwerk. 

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.