WELKOM Gast

Winterbanden.nl Antwerpen

Winterbanden.nl Antwerpen
Bredabaan 41 bus2
2990 Wuustwezel
T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

 

Openingstijden Winterbanden.nl Antwerpen

De openingstijden van Winterbanden Antwerpen zijn:

Maandag    
Dinsdag    
Woensdag    
Donderdag    
Vrijdag    
Zaterdag    
Zondag    

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Antwerpen. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak

Over Winterbanden.nl Antwerpen

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Antwerpen. Deze locatie is onder andere bedoeld voor Antwerpen, Beveren, Kapellen, Ranst, Zwijndrecht of bijvoorbeeld Schoten. Bij Winterbanden.nl Antwerpen kunt u terecht voor de montage van uw banden en/of velgen. Winterbanden.nl beschikt over meer dan 80 vestigingen. Zo probeert Winterbanden.nl een goede landelijke dekking te realiseren. In de buurt van Antwerpen vindt u bijvoorbeeld Winterbanden.nl Terneuzen, Winterbanden.nl Bergen op Zoom en Winterbanden.nl Hasselt. Winterbanden.nl Bergen op Zoom ligt op 30 kilometer van Antwerpen, Winterbanden.nl Terneuzen ligt op 45 kilometer van Antwerpen en Winterbanden.nl Hasselt ligt op 80 kilometer van Antwerpen.

Antwerpen is een stad in de Belgische provincie Antwerpen, ook is Antwerpen de hoofdstad ven deze provincie. Antwerpen heeft ongeveer zo'n 512.000 inwoners en is met inwonersaantal daarmee de grootste gemeente van België. De inwoners van Antwerpen worden ook wel Sinjoren genoemd afgeleid van het Spaanse woord señor. Een bijnaam van Antwerpen is de koekenstad, vernoemd naar de Antwerpse koffiekoeken. Een aantal druk bezochte bezienswaardigheden in Antwerpen zijn het Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, de Antwerpse Zoo, de Grote Markt, het Rubenshuis, het Stadhuis, het indrukwekkende kasteel 'Het Steen' en bijvoorbeeld de winkels in de stad. Antwerpen heeft na Rotterdam de tweede grootste haven van Europa. 

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden), lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Antwerpen. 

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl werkt met het unieke Selected Dealer Netwerk. Met het Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld verenigen. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als Selected Dealer van Winterbanden bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Bent u geïnteresseerd in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u Selected Dealer worden in de regio van Antwerpen, Sint-Niklaas of wellicht Mechelen? Klik dan op de onderstaande banner! U wordt doorgelinkt naar onze pagina over het Selected Dealer Netwerk. Hier kunt u zich direct aanmelden als Selected Dealer van Winterbanden.nl en hier vindt u meer informatie met betrekking tot het Selected Dealer Netwerk. 

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.