WELKOM Gast

Winterbanden Amsterdam

Winterbanden.nl Amsterdam 
Amstelveenseweg 702
1081JJ Amsterdam
T: 0900 - 44 555 44 
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Amsterdam

De openingstijden van Winterbanden.nl Amsterdam zijn:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Amsterdam. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak. 

Over Winterbanden.nl Amsterdam

Natuurlijk ook in Amsterdam heeft Winterbanden.nl een montagelocatie. Deze locatie is makkelijk voor: Amstelveen, Zaandam, Haarlem en natuurlijk Amsterdam. Wilt u uw winterbanden professioneel laten monteren en woont u in de buurt van Amsterdam? Bij Winterbanden.nl Amsterdam kan dit! Winterbanden.nl heeft door heel Nederland en België meer dan 80 montagelocaties, er is dus altijd een montagelocatie bij u in de buurt. Montagelocaties in de buurt van Amsterdam zijn: Winterbanden.nl Hoofddorp, Winterbanden.nl Uithoorn en Winterbanden.nl Hilversum

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland. De stad telt 525.080 inwoners. Amsterdam is de grootste gemeente van Nederland, en de stad ligt in Noord-Holland. Als u uw winterbanden wilt laten monteren bij Winterbanden.nl Amsterdam kunt u gerust de stad in, er is heel veel te zien en te doen in de hoofdstad van Nederland. Zo kun je naar het Rijksmuseum, het Stedelijk museum, van Gogh museum en het Scheepvaartmuseum, het Anne Frank Huis bekend uit de 2e wereld oorlog. De wallen is een erg leuk deel van de stad om te bekijken. Amsterdam is een makkelijk te bereiken stad vanaf elk deel van het land. 

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Amsterdam. 

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl werkt met het unieke Selected Dealer Netwerk. Met het Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld verenigen. Het selected Dealer Netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als Selected Dealer van Winterbanden.nl bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer;

U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;

U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;

U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4. 

Bent u geïnteresseerd in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u Selected Dealer worden van Winterbanden.nl? Klik dan op de onderstaande banner! U wordt doorgelinkt naar onze pagina over het Selected Dealer Netwerk. Hier kunt u zich aanmelden als Selected Dealer voor Winterbanden.nl en tevens vindt u op deze pagina meer informatie met betrekking tot het unieke Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl.

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.