WELKOM Gast

Winterbanden Amersfoort eo

Winterbanden.nl Amersfoort eo


T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Amersfoort eo

De openingstijden van Winterbanden.nl Amersfoort

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Amersfoort eo. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Amersfoort

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Amersfoort. Winterbanden.nl Amersfoort is gevestigd in Soesterberg. Dit is een plaats net onder Amersfoort. Deze Winterbanden.nl locatie is bedoeld voor onder andere Soest, Nijkerk, Huizen, Amersfoort of bijvoorbeeld Zeist. Service en klantvriendelijkheid zijn punten die Winterbanden.nl Amersfoort hoog in het vaandel heeft staan. Landelijk heeft Winterbanden.nl meer dan 80 vestigingen. Bij al deze vestigingen kunt u terecht voor de montage van uw banden en/of velgen. In de buurt van Winterbanden.nl Amersfoort vindt u Winterbanden.nl Nieuwegein, Winterbanden.nl Utrecht, Winterbanden.nl Hilversum en Winterbanden.nl Barneveld

Amersfoort is een plaats en gemeente in het oosten van de provincie Utrecht. De gemeente telt 151.534 inwoners op een oppervlakte van 63,86 km². Amersfoort is een stad die hard groeit en vervult economisch een regiofunctie met een sterk groeiend bedrijfsleven. Naast Winterbanden.nl Amersfoort heeft Amersfoort één van de grootste spoorwegknooppunten van Nederland. In de binnenstad is het middeleeuwse karakter nog steeds zichtbaar. De binnenstad is omringt door grachten. Winterbanden.nl Amersfoort is goed bereikbaar via de hoofdweg aan de N237 tussen Amersfoort en Zeist. Ook is Winterbanden.nl Amersfoort goed bereikbaar via de A28.

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Amersfoort.

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl werkt met het unieke Selected Dealer Netwerk. Met het Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld verenigen. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als Selected Dealer van Winterbanden bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Bent u geïnteresseerd in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u Selected Dealer worden in de regio van Doorn of wellicht Wijk bij Duurstede? Klik dan op de onderstaande banner! U wordt doorgelinkt naar onze pagina over het Selected Dealer Netwerk. Hier kunt u zich aanmelden als Selected Dealer voor Winterbanden.nl, ook vindt u hier meer informatie met betrekking tot het Selected Dealer Netwerk. 

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.