WELKOM Gast

Winterbanden Alphen aan den Rijn

Winterbanden.nl Alphen aan den Rijn
Kalkovenweg 38
2401 LK Alphen aan den Rijn
T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Alphen aan den Rijn

De openingstijden van Winterbanden.nl Alphen aan den Rijn zijn:

Maandag 09-00 - 17-30
Dinsdag 09-00 - 17-30
Woensdag 09-00 - 17-30
Donderdag 09-00 - 17-30
Vrijdag 09-00 - 17-30
Zaterdag 09-00 - 16-00
Zondag Gesloten

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Alphen aan den Rijn eo. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Alphen aan den Rijn

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Alphen aan den Rijn. Deze locatie is bedoeld voor onder andere Bodegraven, Boskoop, Alphen aan den Rijn en bijvoorbeeld Aalsmeer. Winterbanden.nl Alphen aan den Rijn is een begrip is Alphen aan den Rijn en omstreken. Bij Winterbanden.nl Alphen aan den Rijn kunt u terecht voor de montage van uw banden en/of velgen. Onze monteurs beschikken over de juiste gereedschappen en scholing die nodig is voor het perfecte onderhoud aan uw auto. Winterbanden.nl Woerden, Winterbanden.nl Zoetermeer zijn vestigingen van Winterbanden.nl dichtbij Winterbanden.nl Alphen aan den Rijn gelegen. Winterbanden.nl vindt u op ongeveer 30 kilometer en Winterbanden.nl Zoetermeer op 26 kilometer.

Winterbanden.nl Alphen aan den Rijn is niet meer weg te denken uit de autowereld in Alphen aan de Rijn en omstreken. Alphen aan den Rijn is een plaats in de gelijknamige gemeente Alphen aan den Rijn in de provincie Zuid-Holland. De gemeente Alphen aan den Rijn telt 107.117 inwoners op een oppervlakte van 132,49 km². Hiervan wonen er 69.425 in de plaats Alphen aan den Rijn. Alphen aan den Rijn ligt direct aan het water, namelijk aan de rivier de Oude Rijn. Alphen aan den Rijn telt 51 rijksmonumenten en een aantal oorlogsmonumenten. Veel rijksmonumenten zijn molens, zoals korenmolen De Eendracht. Daarnaast het Alphen aan den Rijn ook een indrukwekkende hefbrug, de Alphense hefbrug. Ten slotte kunt u in Alphen aan den Rijn themapark 'Het Archeon' bezoeken. Dit park richt zich op de Nederlandse geschiedenis.

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Alphen aan den Rijn.

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl werkt met het unieke Selected Dealer Netwerk. Met het Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld verenigen. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als Selected Dealer van Winterbanden bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Bent u geïnteresseerd in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u Selected Dealer worden in de regio van Leiden, Katwijk of wellicht Noordwijk? Klik dan op de onderstaande banner! U wordt doorgelinkt naar onze pagina over het Selected Dealer Netwerk. Hier kunt u zich aanmelden als Selected Dealer voor Winterbanden.nl en hier vindt u meer informatie met betrekking tot het Selected Dealer Netwerk. 

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.