WELKOM Gast

Winterbanden Almere

Winterbanden.nl Almere eo
Josephine Bakerstraat 79
1311 GC Almere
T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Almere

De openingstijden van Winterbanden.nl Almere zijn:

Maandag
09-00 - 18-00
Dinsdag
09-00 - 18-00
Woensdag
09-00 - 18-00
Donderdag
09-00 - 18-00
Vrijdag
09-00 - 18-00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Almere eo. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Almere

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Almere. Deze locatie is bedoeld voor onder andere Amsterdam, Lelystad, Harderwijk, Hilversum, Almere en bijvoorbeeld Biddinghuizen. Bij Winterbanden.nl Almere kunt u uiteraard uw banden en/of velgen laten monteren. Winterbanden.nl Almere beschikt over vriendelijk, vakbekwaam personeel dat altijd voor u klaar staat. Winterbanden.nl heeft een landelijke dekking aan vestigingen. Naast Winterbanden.nl Almere zijn er nog 80 vestigingen van Winterbanden.nl. Vestigingen van Winterbanden.nl die dichtbij Winterbanden.nl Almere liggen zijn bijvoorbeeld Winterbanden.nl Hilversum, Winterbanden.nl Amersfoort en Winterbanden.nl Barneveld. Ook hier kunt u uiteraard terecht voor de montage van uw banden en/of velgen.

Almere is een stad en gemeente in de provincie Flevoland, in de polder Zuidelijk Flevoland. Almere is de hoofdstad van de provincie Flevoland. De gemeente Almere heeft zo'n 196.290 inwoners op een oppervlakte van 248,77 km². Qua inwonertal is Almere de achtste gemeente van Nederland. Almere Stad "het belangrijkste stadsdeel" heeft daarvan ongeveer zo'n 107.404 inwoners. In Almere vindt u het kasteel Almere. Dit kasteel is zichtbaar vanaf de A6. Kasteel Almere is een onvoltooid bouwwerk, wat tegenwoordig een ruïne is. Almere is goed bereikbaar, in de omgeving van Almere liggen verschillende grote rijks- en provinciale wegen. Zo is Winterbanden.nl Almere bijvoorbeeld goed bereikbaar via de A27 en A6. 

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Almere.

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl werkt met het unieke Selected Dealer Netwerk. Met het Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld verenigen. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als Selected Dealer van Winterbanden bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Bent u geïnteresseerd in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u Selected Dealer worden in de regio van Dronten of wellicht Biddinghuizen? Klik dan op de onderstaande banner! U wordt doorgelinkt naar onze pagina over het Selected Dealer Netwerk. Hier kunt u zich aanmelden als Selected Dealer voor Winterbanden.nl en hier vindt u alle informatie met betrekking tot het unieke Selected Dealer Netwerk. 

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.