WELKOM Gast

Winterbanden.nl Almelo

Winterbanden.nl Almelo

 
T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Almelo eo

Op de locatie Winterbanden.nl Almelo eo kunt u winterbanden 6 dagen per week laten monteren. Uiteraard kun je ook stalen velgen of lichtmetalen velgen laten monteren bij onze locatie in Vriezenveen.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Almelo eo. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Almelo

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Almelo. Deze locatie is bedoeld voor onder andere Vroomshoop, Vriezenveen, Geesteren, Wierden, Almelo, Borne, Rijssen of bijvoorbeeld Tubbergen. Online kunt u alle winterbanden vinden die te koop zijn. Alle winterbanden die op de website staan zijn direct leverbaar vanuit een van onze twee magazijnen en binnen 1 werkdag beschikbaar bij Winterbanden.nl Almelo. De vakbekwaamheid van deze locatie zorgt er voor dat u in juiste handen bent bij Winterbanden.nl Almelo. Winterbanden.nl heeft meer dan 80 vestigingen. Een landelijke dekking vindt Winterbanden.nl uiterst belangrijk, zo is er namelijk altijd een vestiging bij u in de regio. Een andere vestiging van Winterbanden.nl in de provincie Overijssel vindt u in Hengelo, Winterbanden.nl Hengelo.

Almelo is een stad en gemeente in de regio Twente in de provincie Overijssel. De gemeente Almelo telt 72.511 inwoners op een oppervlakte van 69 km². Een deel van de Almeloërs spreekt Twents. In Almelo vindt u een ruim aantal rijksmonumenten. In totaal telt de stad 76 rijksmonumenten. Hierbij kunt u denken aan Huize Almelo, de rooms-katholieke Georgiuskerk en korenmolen de Hoop. De Riet is een wijk in Almelo, dit is een erg pitoreske wijk. Door de bijzondere architectonische bouw zijn sommige delen van deze wijk beschermd stadgezicht.
Vanuit de richtingen Deventer en Hengelo is Almelo over de snelweg goed te bereiken via de A35. Daarnaast is Almelo ook goed bereikbaar via de A1. 

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Almelo.

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl werkt met het unieke Selected Dealer Netwerk. Met het Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld verenigen. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als Selected Dealer van Winterbanden.nl bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Bent u geïnteresseerd in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u Selected Dealer worden in de regio van Almelo, Raalte of wellicht Vriezenveen? Klik dan op de onderstaande banner! U wordt doorgelinkt naar onze pagina over het Selected Dealer Netwerk. Hier kunt u zich aanmelden als Selected Dealer voor Winterbanden.nl en op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het Selected Dealer Netwerk. 

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.