WELKOM Gast

Winterbanden Alkmaar

Winterbanden.nl Alkmaar
Bestevaerstraat 57
1812 PC Alkmaar
T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Alkmaar

De openingstijden van Winterbanden.nl Alkmaar zijn:

Maandag
08-30 - 17-30
Dinsdag
08-30 - 17-30
Woensdag
08-30 - 17-30
Donderdag
08-30 - 17-30
Vrijdag
08-30 - 17-30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Alkmaar eo. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Alkmaar

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Alkmaar. Deze locatie is bedoeld voor onder andere Heerhugowaard, Den Helder, Schagen, Alkmaar en bijvoorbeeld Heemskerk. Winterbanden.nl Alkmaar is een begrip in de regio Alkmaar en omstreken. Uiteraard kunt bij Winterbanden.nl Alkmaar terecht voor het monteren en balanceren van uw banden. Winterbanden.nl heeft 80 vestigingen door heel Nederland en België. Zo zorgt Winterbanden.nl voor een goede landelijke dekking aan vestigingen. U bent dus altijd verzekerd van een Winterbanden.nl vestiging dicht bij u in de buurt. Winterbanden.nl Hoofddorp, Winterbanden.nl Purmerend en Winterbanden.nl Enkhuizen zijn drie vestigingen van Winterbanden.nl die ook in de provincie Noord-Holland zijn gevestigd. 

Alkmaar is een stad in de provincie Noord-Holland en ligt in de gemeente Alkmaar. De gemeente telt ongeveer zo'n 94.958 inwoners. Alkmaar is de vijde gemeente van Noord-Holland in inwonersaantal. Alkmaar staat bekend als "de kaasstad". De Alkmaarse kaasmarkt is al een eeuwenoude traditie die jaarlijks door ongeveer 100.000 mensen bezocht wordt. De Alkmaarse kaasmarkt staat op het Waagplein en is daar te vinden van begin april tot begin september op elke vrijdag. Naast Winterbanden.nl Alkmaar en de Alkmaarse kaasmarkt kunt u ook nog een bezoekje brengen aan verschillende musea, zoals het Beatles Museum, het Hollands Kaasmuseum, het Nationaal Biermuseum, het op Art Museum en het stedelijk Museum Alkmaar. 

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Alkmaar.

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl werkt met het unieke Selected Dealer Netwerk, dit is een uniek concept in Nederland. Met het Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld verenigen. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als Selected Dealer van Winterbanden bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Bent u geïnteresseerd in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u Selected Dealer worden in de regio van Heerhugowaard of wellicht Bergen? Klik dan op de onderstaande banner! U wordt doorgelinkt naar onze pagina over het Selected Dealer Netwerk. Hier kunt u zich aanmelden als Selected Dealer voor Winterbanden.nl en hier vindt u meer informatie met betrekking tot het Selected Dealer Netwerk. 

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.