WELKOM Gast

Winterbanden Alblasserdam

Winterbanden.nl Alblasserdam


T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Alblasserdam

De openingstijden van Winterbanden.nl Alblasserdam zijn:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Alblasserdam eo. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Alblasserdam

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Alblasserdam. Deze locatie is bedoeld voor onder andere Nieuw-Lekkerland, Ridderkerk, Papendrecht, Alblasserdam, Oud-Alblas, Hendrik-Ido-Ambacht en bijvoorbeeld Streefkerk. Winterbanden.nl is een garagebedrijf dat uitermate goed en vertrouwd omgaat met klanten. Bij Winterbanden.nl Alblasserdam bent u altijd welkom, u kunt ook altijd bij Winterbanden.nl Alblasserdam terecht voor vragen en advies. Winterbanden.nl is één van de locaties voor de montage van winterbanden. Naast Winterbanden.nl Alblasserdam heeft Winterbanden.nl nog 80 vestigingen waar u terecht kunt voor de montage voor (winter)banden en/of velgen. Hierdoor zorgt Winterbanden.nl voor een goede landelijke dekking en heeft u altijd een vestiging dicht bij u in de buurt. Vestigingen dichtbij Winterbanden.nl Alblasserdam zijn Winterbanden.nl Ridderkerk, Winterbanden.nl Rotterdam en Winterbanden.nl Dordrecht.

Alblasserdam is een gemeente en plaats in de provincie Zuid-Holland. De gemeente Alblasserdam heeft zo'n 19.769 inwoners op een oppervlakte van 10.06 km². Alblasserdam ligt dichtbij een unieke plaats in Nederland, namelijk Kinderdijk. In Kinderdijk ligt het beroemde molenpark van Kinderdijk. De 19 Kinderdijke molens zijn een internationale trekpleister en zijn eigendom van de Stichting Werelderfgoed. De gemeente Alblasserdam kent in totaal 25 rijksmonumenten. De molens van Kinderdijk is daar de bekendste van. 
Daarnaast ligt Alblasserdam aan één van de drukst bevaren rivieren van West-Europa, genaamd "De Noord". Ook ligt Alblasserdam aan de A15, hierdoor is Winterbanden.nl Alblasserdam gemakkelijk bereikbaar met de auto.

Bestel snel je winterbandenstalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Alblasserdam.

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl werkt met het unieke Selected Dealer Netwerk. Met het Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld verenigen. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als Selected Dealer van Winterbanden bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Bent u geïnteresseerd in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u Selected Dealer worden in de regio van Alblasserdam, Lekkerkerk, of wellicht Nieuw-Lekkerland? Klik dan op de onderstaande banner! U wordt doorgelinkt naar onze pagina over het Selected Dealer Netwerk. Hier kunt u zich aanmelden als Selected Dealer van Winterbanden.nl en hier vindt u alle informatie met betrekking tot het unieke Selected Dealer Netwerk. 

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.