WELKOM Gast

Winterbanden Abcoude

Winterbanden.nl Abcoude


T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Abcoude

De openingstijden van Winterbanden.nl Abcoude zijn:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Abcoude eo. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Abcoude

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Abcoude. Deze locatie is bedoeld voor onder andere Uithoorn, Mijdrecht, Hilversum, Amstelveen, Amsterdam, Abcoude en bijvoorbeeld Weesp. Winterbanden.nl beschikt over meer dan 80 vestigingen en zorgt zodoende voor een goede landelijke dekking aan vestigingen. Zo heeft u altijd een vestiging dichtbij u in de buurt. Voor andere vestigingen in de regio Abcoude kunt u bijvoorbeeld naar Winterbanden.nl Hoofddorp, Winterbanden.nl Purmerend, Winterbanden.nl Almere en Winterbanden.nl Hilversum. Al deze vestigingen liggen in een straal van 35 kilometer van Abcoude. Winterbanden.nl Abcoude beschikt over een enthousiast team. Dit team is goed opgeleid en heeft de nodige ervaring om uw banden op de juiste manier te monteren en balanceren. Ook staat kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel bij Winterbanden.nl Abcoude. U kunt ook altijd voor vragen of advies bij één van onze medewerks terecht. Tijdens het wachten kunt u plaatsnemen in de wachtruimte van Winterbanden.nl Abcoude waar u wordt voorzien van koffie of thee.

Winterbanden.nl Abcoude ligt in de regio van Amsterdam, Amsterdam is de hoofstad van Nederland en is met 805.166 inwoners de grootste gemeente van Nederland. Amsterdam ligt in de provincie Noord-Holland. Amsterdam heeft zijn naam te danken aan de ligging bij de aangelegde dam in de Amstel. Ook beschikt Amsterdam over stadsrechten die ze rond het jaar 1300 kregen en groeide Amsterdam in de Gouden Eeuw uit tot een van de grootste handelssteden van de wereld. Vanaf het eind van de 16e eeuw is amsterdam begonnen met stadsuitbredingen door de bevolkingsgroei. Verder is Amsterdam een goed bezochte stad door toeristen, jaarlijks wordt Amsterdam bezocht door zo´n 4,5 miljoen mensen van over de hele wereld. Een aantal druk bezochte bezienswaardigheden in Amsterdam zijn de grachtengordel, het Anne Frank Huis, het Rembrandthuis, het Rijksmuseum, het Vondelpark en bijvoorbeeld het Koninklijk Paleis op de Dam.
Abcoude zelf is een plaats in de gemeente De Ronde Venen, deze gemeente telt 8.764 inwoners op een oppervlakte van 32,11 km². 

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Abcoude.

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl werkt met het unieke Selected Dealer Netwerk. Met het Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld verenigen. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als Selected Dealer van Winterbanden bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Bent u geïnteresseerd in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u Selected Dealer worden in de regio van Abcoude, Weesp of wellicht Amsterdam? Klik dan op de onderstaande banner! U wordt doorgelinkt naar onze pagina over het Selected Dealer Netwerk. Hier kunt u zich direct aanmelden als Selected Dealer van Winterbanden.nl en hier vindt u meer informatie met betrekking tot het Selected Dealer Netwerk. 

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.