WELKOM Gast

Selected dealer programma, lees hier de voordelen en registreer direct je bedrijf als Selected Dealer van Winterbanden.nl!

Winterbanden.nl B.V. is de grootste online aanbieder van Nederland en België voor de verkoop van winterbanden en velgen. 
De winterperiode is voor de bandenbranche een steeds belangrijkere periode. Het is als autogaragebedrijf van essentieel belang dat er een zo hoog mogelijke omzet wordt behaald in de winterperiode. Als autogaragebedrijf merk je als geen ander dat de online bandenbranche enorm aan het groeien is. Steeds meer consumenten kiezen er voor om online banden te bestellen. Het liefst wens je mee te groeien in de online bandenbranche.

Het unieke Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl biedt je deze kans!
Bij veel online webshops wordt er gewerkt met montagevestigingen. Het grote nadeel hiervan is dat er meerdere montagevestigingen in je regio liggen. Hierdoor moet je gaan concurreren met montageprijzen om de monteeropdracht te krijgen. Dit is natuurlijk niet de optimale oplossing. En daarom heeft Winterbanden.nl het Selected Dealer Netwerk opgericht. Hiermee wil Winterbanden.nl hetzelfde en meer bieden als landelijke ketens. Lees op deze pagina alles over het Selected Dealer Netwerk en sluit je aan! Bij vragen neem gerust even hier contact met ons op. 

Registreer je bedrijf direct!

Bedrijfsnaam* :
Voornaam* :
Achternaam* :
Adres* :
Postcode* :
Vestigingsplaats* :
Telefoonnummer* :
Emailadres* :

Mogelijke Winterbanden.nl Selected Dealer locaties

Hieronder vind je een afbeelding waarop te zien is in welke gebieden wij nog op zoek zijn naar een autogaragebedrijf, zoals jou, die zich wil aansluiten als Selected Dealer. Het gaat altijd om een locatie bij benadering. Een voorbeeld van een gebied is Weert. Op het moment dat jouw bedrijfslocatie in een straal van 5 kilometer gelegen ligt omstreeks een gebied mag je ook een registratie uitvoeren. Een registratie uit bijvoorbeeld Nederweert zou dus betekenen dat het gebied Weert is afgeschermd.

De mogelijke plaatsen waar wij nog op zoek zijn naar een Selected Dealer, zoals jou, zijn:

Nederland     Belgie
Aalten
Almelo
Amstelveen
Amsterdam
Assen
Breda
Culemborg
Den Bosch
Den Helder
Den Oever
Deventer
Dieren
Dokkum
Doorn
Dronten
Ede

 

Enschede
Geleen
Gemert
Goes
Gorinchem
Haarlem
Hardenberg
Harderwijk
Heerlen
Hellevoetsluis
Hillegom
Hoogeveen
Hoorn
Leiden
Lelystad
Lemmer
Maastricht
Middelburg
Naaldwijk

Nijkerk
Nunspeet
Ommen
Oss
Raalte
Rijssen
Roosendaal
Schagen
Sittard
Steenwijk
Veghel
Venlo
Venray
Weert
Winterswijk
Zevenaar
Zierikzee
 

 

Aarschot
Antwerpen (2x)
Deurne
Genk
Herentals
Mechelen
Peer
Sint-Truiden
Turnhout
Aalst
Brugge
Deinze
Dendermonde
Eeklo
Gent
Kortrijk
Oudenaarde
Sint-Niklaas
Tornhout

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Per locatie zijn wij op zoek naar een dealer. Ben je niet gevestigd in één van de boventaande plaatsen? Geen probleem! Neem gerust contact op, we horen graag van je! Op het moment dat wij voor een locatie een dealer hebben aangesloten werken wij graag samen aan een langdurige samenwerking.

Lift mee op het succes van Winterbanden.nl!

Lift mee op het enorme succes van Winterbanden.nl. Winterbanden.nl heeft de afgelopen jaren een exponentiële groei gemaakt. Ieder jaar hebben wij de omzet meer en meer zien stijgen. Momenteel is Winterbanden.nl de grootste winterbanden webshop van Nederland. Winterbanden.nl heeft een grote digitale campagne op meer dan 3000 websites. Daarnaast zijn Winterbanden.nl en de andere webshops die wij beheren te vinden in Google Shopping, op Beslist.nl en op andere grote online vergelijkers.
De naamsbekendheid van Winterbanden.nl komt niet slechts voort uit de online activiteiten. Winterbanden.nl wordt namelijk ook via de televisie, op de radio en naast autosnelwegen gepromoot. In de periode oktober 2014 tot en met januari 2015 zullen er meer dan 1.500 radiospots uitgezonden worden op de radiozenders Radio 538, Radio 2, 3FM en SLAM FM! Hierbij komt ook nog dat er in de winterperiode een televisiecampagne loopt op RTL4 over Winterbanden.nl. Dit is de drukste periode in Nederland voor winterbanden, dit blijkt uit de cijfers van onderzoek van de laatste 4 jaargangen. 
Door al deze activiteiten heb je als Selected Dealer van Winterbanden.nl gegarandeerd succes. 

Werkwijze na registratie als Selected Dealer

Na de registratie als Selected Dealer ontvang je binnen enkele dagen bericht van ons. We beoordelen je aanmelding en nemen contact met je op voor de verdere afhandeling van de registratie. Heb je ondertussen vragen dan kun je altijd hier contact opnemen met ons.

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.