WELKOM Gast

Winterbanden Tiel

Winterbanden.nl Tiel
Franklinstraat 8-10
4004 JK Tiel 
T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Tiel

De openingstijden van Winterbanden.nl Tiel zijn:

Maandag 08-30 - 17-00
Dinsdag 08-30 - 17-00
Woensdag 08-30 - 17-00
Donderdag 08-30 - 17-00
Vrijdag 08-30 - 17-00
Zaterdag 08-30 - 12-30
Zondag Gesloten

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Tiel. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Tiel

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Tiel. Deze locatie is bedoeld voor onder andere Geldermalsen, Beneden-Leeuwen, Boven-Leeuwen, Ochten, Ommerenveld, Buren en uiteraard Tiel. U kunt bij Winterbanden.nl Tiel terecht voor de montage van uw banden en/of velgen. Winterbanden.nl beschikt over meer dan 80 vestigingen in de Benelux. Hierdoor is er een landelijke dekking aan vestigingen. Winterbanden.nl vestigingen in de buurt van Winterbanden.nl Tiel zijn bijvoorbeeld Winterbanden.nl Nijmegen en Winterbanden.nl Vianen.

Tiel is een gemeente en stad in de provincie Gelderland. De gemeente Tiel telt zo'n 41.768 inwoners. Tiel heeft een oppervlakte van 34,81 km², waarvan ongeveer 2,17 km² water. Tiel behoort tot één van de oudste steden van Nederland, tiel bestaat ongeveer sinds de periode 850-1100. In de tweede wereldoorlog werden onder andere de Sint Maartenskerk en de Waterpoort ernstig beschadigd door de Duitse bezetters en de geallieerden. In de jaren die na de oorlog volgde is Tiel weer hersteld maar toch zijn er nog enkele sporen van bombardementen te vinden. Enkele druk bezochte bezienswaardigheden/attracties in Tiel zijn Flipje en Streekmuseum Tiel, het zwembad SportPlaza en GreetZZ ballonvaarten.

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Tiel.

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl werkt met het unieke Selected Dealer Netwerk. Met het Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld verenigen. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als Selected Dealer van Winterbanden bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer van Winterbanden.nl:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Bent u geïnteresseerd in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u Selected Dealer worden in de regio van Veenendaal of wellicht Ede? Klik dan op de onderstaande banner! U wordt doorgelinkt naar onze pagina over het Selected Dealer Netwerk. Hier kunt u zich aanmelden als Selected Dealer voor Winterbanden.nl en op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het Selected Dealer Netwerk. 

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.