WELKOM Gast

Winterbanden.nl Hoofddorp

Winterbanden.nl Hoofddorp
Parellaan 25
2132 WS Hoofddorp
T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Hoofddorp

De openingstijden van Winterbanden.nl Hoofddorp zijn:

Maandag Op - afspraak
Dinsdag Op - afspraak
Woensdag Op - afspraak
Donderdag Op - afspraak
Vrijdag Op - afspraak
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Amsterdam. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Hoofddorp

Uiterraad beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Amsterdam. Deze locatie is bedoeld voor onder andere: Aalsmeer, Nieuw-Vennep, Schalkwijk, Hoofddorp en Amsterdam. Winterbanden.nl Hoofddorp is een jonge onderneming die zich richt op: Banden & Velgen, Professionele Carcleaning en Carstyling. Winterbanden.nl Hoofddorp is een eenmanszaak wat als voodeel biedt dat u altijd verzekerd bent van dezelfde hoge kwaliteit. Winterbanden.nl Amsterdam is gespecialiseerd in de verkoop van autobanden en velgen. Hierdoor kan Winterbanden.nl Hoofddorp u voor een goede prijs, premiumproducten leveren. Winterbanden.nl Amsterdam kan u doormiddel van een goed advies de meest geschikte band voor uw auto adviseren. Doordat Winterbanden.nl Hoofddorp Dealer is kunnen zij u de beste en snelste service leveren voor een goede en scherpe prijs. Ook kan Winterbanden.nl Amsterdam binnen 1 dag nieuwe zomer, allseason en of winterbanden leveren en monteren in hun werkplaats. Hun werkplaats heeft alle benodigde professionele apparatuur om u banden te monteren/balanceren. Ook beschikt Winterbanden.nl Amsterdam over een grootte bandenopslag plaats.

Winterbanden.nl Hoofddorp is gevestigd in Hoofddorp. Hoofddorp ligt in de provincie Noord-Holland en is de hoofdplaats van de gemeente Haarlemmermeer. Haarlemmeer telt zo'n 144.153 inwoners waarvan er 73.442 in hoofddorp wonen. Een aantal bezienswaardigheden in Hoofddorp en omgeving zijn: Amsterdamse grachten, Vogelpark Avifauna, Keukenhof, Madame Tussauds, Paleis op de Dam en het Anne Frank Huis.

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Amsterdam.

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl werkt met het unieke Selected Dealer Netwerk. Met het Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld verenigen. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als Selected Dealer van Winterbanden bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Bent u geïnteresseerd in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u Selected Dealer worden in de regio van Zaandam of wellicht IJmuiden? Klik dan op de onderstaande banner! U wordt doorgelinkt naar onze pagina over het Selected Dealer Netwerk. Hier kunt u zich aanmelden als Selected Dealer voor Winterbanden.nl en op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het Selected Dealer Netwerk. 

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.