WELKOM Gast

XTK velgen

XTK velgen zitten in het assortiment van VelgenShop. Zo hebben ze toch een aantal verschillende soorten velgen. De velgen van XTK zijn onder andere zilverer velgen, gepolijste velgen en antraciet velgen. De velgen zijn zijn elegant, ruig of juist heel sportief. De velgen zorgen er dan ook voor dat ze je een sportief gevoel geven wanneer je aan het rijden bent. De modellen van XTK zijn XTK BD19 zilver, XTK BD13 zilver, XTK BD14 gepolijst, XTK BD21 antraciet, XTK BD14 zilver, XTK,CD003 zilver, XTK BD015 zilver, XTK RD031 antraciet en XTK BD015 antraciet. Ze zijn vaak 5 spaaks en hebben een bijzondere afwerking. Elk velg is zo gemaakt om perfect onder de auto te liggen. XTK is onderdeel van altatec. 

TÜV certificering

Alle XTK velgen zijn voorzien van een TÜV certificering. Een TÜV certificering is dat een velg aan bepaalde kwaliteit moet voldoen. De velgen van XTK zijn van zeer goede kwaliteit en zijn daarom beloond met een TÜV certificering. Verder staat er op het certificaat, onder welke auto's de desbetreffende velg past. Wil je meer informatie over de TÜV certificering kun je op Velgenshop.nl vinden.

Zoek resultaten filteren op:
Prijs

Resultaten voor: Xtk velgen

Helaas zijn er nog geen velgen van het merk Xtk, bekijk ons stalen velgen of lichtmetalen velgen assortiment voor de beschikbare velgen.
Copyright © 1999 - 2020 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.