WELKOM Gast

Rosso velgen

Rosso velgen bij VelgenShop.nl

Rosso velgen in het ruime assortiment van VelgenShop. De lichtmetalen velgen van Rosso zijn zeer elegant, sportief, ruig en van zeer goede kwaliteit. De velgen zijn in verschillende soorten en maten leverbaar.  De velgen zijn in de meeste gevallen 5 spaaks, maar er zijn der ook bij met meerdere spaken. Rosse heeft zeer unieke design en staan zeer mooi onder uw auto. Ze geven onder andere een zeer mooi effect tijdens het rijden. Ze hebben antraciet, zilver en zwarte velgen. Rosse een van de vele merken velgen die we aanbieden in het assortiment van VelgenShop. 

 

T▄V certificering

De TÜV certificering is een bepaalde eis waar een velg aan moet doen om de TÜV certificering te verdienen. De modellen van Rosso is dit het geval. De velgen van Rosso zijn van goede kwalititeit en wordt daarom beloond met een TÜV certificering. In de TÜV certificering kun je onder andere vinden welke auto's de desbetreffende velg past. Voor meer informatie over TÜV certificering kun je vinden op VelgenShop.nl

Zoek resultaten filteren op:
Prijs

Resultaten voor: Rosso velgen

Helaas zijn er nog geen velgen van het merk Rosso, bekijk ons stalen velgen of lichtmetalen velgen assortiment voor de beschikbare velgen.
Copyright © 1999 - 2020 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.