WELKOM Gast

Fox velgen

Fox velgen kennen een uitgebreide historie en staan dan ook bekend als de eerste wielen van Europa van private label. De lichtmetalen velgen van dit merk zijn gemaakt op basis van de wensen van de klanten. Hiermee is er binnen de wereld van autovelgen een zeer grote stap gemaakt. Door goed naar de klant te luisteren wist het merk zich al snel op te werken tot een van de grote namen binnen de branche.

In 1996 wist Fox te voldoen aan de wens van klanten om met meer innovatieve ontwerpen te komen. De velgen van dat moment wisten onvoldoende te imponeren. Fox velgen kwam op het idee om met een state of the art ontwerp van een nieuwe velg te komen. Na dat ze met dit ontwerp kwamen zijn ze sterk gegroeid. In de jaren die hierop volgen hebben ze de naam opgebouwd tot een van de top merken.

Bij velgenshop.nl vind u een klein assortiment bestaand uit 11 verschillende velgen van het merk Fox. De velgen verschillen van 14 tot en met 18 inch, ook de kleur verschilt van zwart en zilver. Alle velgen die velgenshop.nl u aanbied hebben gegarandeerd de laagste prijs en zijn zonder verzendkosten. Wat wilt u nog meer?

Zoek resultaten filteren op:
Prijs

Resultaten voor: Fox velgen

Helaas zijn er nog geen velgen van het merk Fox, bekijk ons stalen velgen of lichtmetalen velgen assortiment voor de beschikbare velgen.
Copyright © 1999 - 2020 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.