WELKOM Gast

EuroLine velgen

Het voordelige EuroLine assortiment beschikt over een breed en uitgebreid assortiment lichtmetalen velgen. EuroLine is een modelijn dat velgen in het programma heeft die voornamelijk voordelig in prijs zijn en tevens uiterst hoogstaande kwaliteit hebben.

De productie van EuroLine velgen gebeurd gedeeltelijk in Maleisie, India en tevens Kroatië. Daarnaast beschikt het assortiment over velgen die bijvoorbeeld in andere merkenprogramma hard lopen. Zo bestaat het assortiment ook uit de BWA velgelijn (productie Italië) en bijvoorbeeld Rondell velgenlijn(productie Duitsland).

De EuroLine modellijn is een van de grootste productielijnen van BandenShop.nl en VelgenShop.nl. Het assortiment bevat meer dan 350 verschillende lmodellen in alle gewenste kleuren en maten. Van reguliere lichtmetalen velgen tot zwarte velgen. Je kunt het allemaal vinden in het assortiment van EuroLine. Hardlopers in het assortiment van EuroLine zijn onder andere de EuroLine LF-367 Drift en de EuroLine LF-367 Drift Mattblack Red. Deze modellen zijn onder andere voorzien van een rode rand aan de binnenkant van de velg. Heb je vragen over het assortment van EuroLine neem dan contact op met de klantenservice van VelgenShop.nl. Wil je weten welke EuroLine velgen allemaal passen onder je auto gebruik dan onze lichtmetalen velgen configurator.

Het uitgebreide EuroLine velgen assortiment

Alle EuroLine velgen liggen direct op voorraad in het VelgenShop.nl magazijn. Het assortiment bevat meerdere modellen en is hiermee uiterst geschik als je velgen zoekt die voordelig zijn in prijs en toch van zeer hoge kwaliteit. Bekijk hieronder het volledige assortiment EuroLine velgen.

Zoek resultaten filteren op:
Prijs

Resultaten voor: Euroline velgen

Helaas zijn er nog geen velgen van het merk Euroline, bekijk ons stalen velgen of lichtmetalen velgen assortiment voor de beschikbare velgen.
Copyright © 1999 - 2020 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.