WELKOM Gast

Azev

Azev is opgericht in 1990, sindsdien is het bedrijf erg hard gegroeid. Inmiddels is Azev een welbekende naam in de automotive wereld. Azev ontwerpt velgen voor zowel mensen die zich druk bezig houden met tuning als voor de mensen die een bedrijfswagen rijden. Alle velgen van Azev worden met grote zorgvuldigheid gemaakt.

Modellen Azev

Terwijl tuners constant van trends wisselen, blijven de velgen van Azev tijdloos. Azev heeft een zeer ruim assortiment aan modellen. Elk model dat Azev ontwerpt is uniek en de uitvoeringen die ze van elk model maken zijn verbazingwekkend mooi. Ze weten niet alleen telkens nieuwe modellen te ontwerpen die je versteld doen staan, maar weten ook hoe ze de kwaliteit maximaal moeten houden.

De modellen die Azev ontwerpt zijn prachtig, maar dat mag niet ten koste gaan van de kwaliteit! Azev houdt zich voortdurend bezig met de veiligheid en kwaliteit van hun velgen. De velgen worden op verschillende manieren op kwaliteit en duurzaamheid gecontroleerd, dit doen ze bijvoorbeeld met X-rays. X-rays zijn bedoeld om de velgen op fouten te controleren. Azev maakt de standaard velgen voor de T5 transport. Hiermee wordt toch wel aangegeven dat de kwaliteit van Azev velgen uitstekend zijn.

Kwaliteit voorop

De kwaliteit van velgen wordt vaak aangegeven door middel van een TÜV certificaat. Een TÜV wordt alleen toegekend aan velgen die alle testen doorstaan. Wanneer een velg de testen doorstaat, geeft dat aan dat de velg duurzaam, veilig en hoog van kwaliteit is. Ook de veiligheid wordt getest en veiligheid is toch wel een van de belangrijkste aspecten in het verkeer.

Alle velgen die Azev produceert worden TÜV goedgekeurd en hebben dus een TÜV certificaat. Wanneer je kiest voor Azev velgen weet je dus zeker dat de velgen goed van kwaliteit zijn, ze duurzaam zijn en het belangrijkst, veilig!

Azev velgen bij VelgenShop.nl

VelgenShop.nl heeft een groot assortiment velgen, waaronder natuurlijk ook Azev velgen. Azev heeft een ruim assortiment velgen. Om te zien welke modellen Azev allemaal heeft kun je kijken bij modellen Azev. Om het hele assortiment velgen te bekijken die onder jou auto passen kun je terecht op de lichtmetalen velgen pagina.

Zoek resultaten filteren op:
Prijs

Resultaten voor: Azev velgen

Helaas zijn er nog geen velgen van het merk Azev, bekijk ons stalen velgen of lichtmetalen velgen assortiment voor de beschikbare velgen.
Copyright © 1999 - 2020 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.