WELKOM Gast

ACTIE: Een pechhulp abonnement van Blijdatikrij.nl in combinatie met een compleetset!

Van 21 november 2017 tot en met 30 maart 2018 heeft Winterbanden.nl in combinatie met Blijdatikrij.nl een geweldige aanbieding! Bij aankoop van een complete set (banden + velgen) krijg je een pechhulp abonnement van een halfjaar helemaal gratis! Dit abonnement wordt beschikbaar gesteld door Blijdatikrij.nl. De voorwaarden van de actie vind je onderaan deze pagina. 

Blij dat ik rij

Blijdatikrij.nl is een bedrijf dat investeert in het verbeteren, introduceren en koppelen van diensten voor autorijdend Nederland.  Sinds 2014 is het bedrijf actief bezig met pechhulp. De visie is dat dit niet per auto of persoonsgebonden moet zijn, maar voor het gehele gezin met alle voertuigen. Alle voertuigen zijn op deze manier gedekt, ook als daar een keer iemand anders gebruik van maakt! Met het abonnement wat je krijgt na aankoop bij Winterbanden.nl, ben je binnen Nederland verzekerd van pechhulp, tot 15 kilometer over de grens. Ook heeft Blij dat ik Rij een woonplaatsservice, ideaal dus.

 

Actievoorwaarden

- De actie is geldig voor bestellingen die gedaan zijn op Winterbanden.nl, tussen 21 november 2017 en 30 maart 2018.

- De actie geldt enkel op compleetsets: vier velgen in combinatie met vier banden. Zowel staal als licht metaal is mogelijk.

- De pechhulp betreft pechhulp in Nederland. Klanten uit andere landen kunnen zich aanmelden, maar pechhulp is enkel mogelijk voor Nederlands geregistreerde voertuigen.

-Het invoeren van het kenteken is vereist.

-De actie geeft recht op een half jaar (tot en met 30 juni 2018) pechhulp in Nederland. Alle landen buiten dit gebied vallen niet binnen deze actie. Verlenging van het abonnement na dit halfjaar is niet verplicht. Verlenging wordt automatisch verlengd, tenzij dit vóór 1 juni 2018 wordt opgezegd bij Blijdatikrij.nl. Dit is op basis van de algemene pechhulpvoorwaarden.

- Bij een pechgeval betaalt men een vaste eigen bijdrage bij de abonnementsverstrekker, Blijdatikrij.nl. Alle details hierover vind je terug in de algemene pechhulpvoorwaarden.

- Wanneer producten retour gaan, vervalt het recht op het gratis pechhulp abonnement.

- Aanmelding voor de actie geschiedt enkel via Winterbanden.nl. Je geeft middels een vinkje Blijdatikrij.nl toestemming om alle details met betrekking tot het pechhulp abonnement, toe te sturen. Tevens geef je toestemming aan Blijdatikrij.nl om alle gegevens met betrekking tot de bestelling bij Winterbanden.nl, in te zien.

- Winterbanden.nl behoudt zich het recht om de actievoorwaarden te wijzigen, op te schorten en/of te beëindigen.

- Eventuele kortingscodes en/of andere acties zijn tijdens de gehele actieperiode ongeldig in combinatie met deze actie.

- Winterbanden.nl behoudt zich het recht om de actievoorwaarden te wijzigen, op te schorten of te beëindigen.

- Winterbanden.nl is niet aansprakelijk voor eventuele typefouten in de voorwaarden. 

 

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.