WELKOM Gast

Winterbanden.nl verwacht groot tekort aan winterbanden

In 2010 / 2011 verwacht Winterbanden.nl een nog grotere run op winterbanden dan voorgaande jaren.
Ook dit jaar zal dit weer leiden tot een enorm tekort aan winterbanden aldus Dhr. Broere van Winterbanden.nl

Groot tekort aan winterbanden verwacht.

Winterbanden.nl verwacht dit jaar ook weer een groot tekort aan winterbanden. Door de grote aantallen die vorig jaar verkocht zijn is er een enorm tekort in productiecapaciteit onstaan waardoor de fabrikanten van winterbanden de enorme vraag naar winterbanden niet aan kunnen. Volgens Dhr. Broere van winterbanden.nl zijn alle voorraden vorig jaar volledig uitverkocht en nu probeert iedereen zijn magazijnen weer aan te vullen met winterbanden die nog wèl beschikbaar zijn. Opvallend is dat met name bijzondere- en nieuwe maten nu al schaars zijn en dan moet het seizoen eigenlijk nog beginnen.

In Oostenrijk is vorige week al sneeuw gevallen en in Duitsland zijn mensen ook al massaal bezig om hun auto in orde te maken voor het aankomende winterseizoen. In Nederland hebben we helaas nog steeds de gewoonte om pas gaan reageren als de eerste glijpartijen in het nieuws zijn, maar dan is het eigenlijk al te laat. Gewoon meteen handelen als het weer omslaat (7 graden boven nul en lager) meteen de winterbanden er onder om op deze manier de drukte een beetje te spreiden is veel beter.

Winterbanden.nl heeft op tijd extra voorraden winterbanden gereserveerd om zoveel mogelijk te kunnen blijven leveren. Bedrijven die zich hebben aangemeld als montagevestiging van Winterbanden.nl kunnen de aankomende winter rekenen op extra omzet omdat ze over winterbanden kunnen beschikken die elders al lang uitverkocht zijn. Desondanks blijft ons advies naar de consument om niet te lang te wachten met bestellen.

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.