Autobedrijf Pheifer

Openingstijden

Maandag

08.00-17.00

Dinsdag

08.00-17.00

Woensdag

08.00-17.00

Donderdag

08.00-17.00

Vrijdag

08.00-17.00

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten

Alexanderstraat 12, 8606 VP Sneek

Bij Autobedrijf Pheifer monteren?

Montagelocatie Sneek

Bij onze montagelocatie in Sneek kun jij al je online gekochte banden van Winterbanden.nl makkelijk en snel laten monteren. Dit gebeurt altijd voor de vaste prijs van € 59,- inclusief BTW voor een complete set banden.

Banden laten monteren in de regio Sneek en Zuidwesthoek

Sneek is een bekende stad in Nederland. Onder meer vanwege de historische binnenstad en het jaarlijkse evenement de Sneekweek. Dit evenement staat geheel in het teken van watersport met de hele week zeilwedstrijden. Maar inmiddels is het evenement uitgegroeid tot een week vol festiviteiten in de stad en op het water.

Het is daarnaast de grootste plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. De stad telt ruim 30.000 inwoners. Naast de historische binnenstad met als bekendste symbool de Waterpoort zijn er ook enkele musea, zoals het Nationaal Modelspoor Museum of het Fries Scheepvaart Museum. Ook in deze prachtige stad biedt Winterbanden.nl de mogelijkheid tot een snelle montage met prima service.

Hoe werkt het?

Nadat je winterbanden hebt besteld, kies je ervoor om je bestelling te laten bezorgen bij onze vestiging in Sneek. Wanneer de producten bij de vestiging geleverd zijn, nemen zij contact op om een afspraak voor montage te maken.