WELKOM Gast

Klantenservice

Ik ben Amber en ik beantwoord graag je vragen.
Stel hieronder kort en bondig je vraag.
STEL JE VRAAG

Meest gezocht

0 RESULTATEN GEVONDEN VOOR: GEEN ZOEKTERM.

Winterbanden, stalen velgen en lichtmetalen velgen kopen bij Winterbanden.nl

Winterbanden.nl heeft het grootste en goedkoopste winterbanden assortiment van de Benelux! Bij Winterbanden.nl ben je aan het juiste adres voor de scherpste prijzen en het grootste aanbod. Niet te veel betalen en toch dezelfde kwaliteit, kies dan voor de beste winterbanden van Winterbanden.nl. Voor elke auto hebben wij de juiste banden, velgen en bijpassende accessoires. Van Audi tot BMW tot aan Volkswagen wij hebben het direct op voorraad vanuit onze eigen twee magazijnen of direct af fabriek. Naast winterbanden kun je uiteraard ook kiezen voor alleen stalen velgen of lichtmetalen velgen. Wij kopen onze banden en velgen direct groot in bij de fabrikanten en hierdoor kunnen wij je de banden en velgen voor de scherpste prijzen aanbieden. Wanneer je advies nodig hebt bij de keuze van de juiste winterbanden, velgen of accessoires dan staat onze klantenservice uiteraard voor je klaar.

Winterbanden.nl zomerbanden- & vierseizoenenbanden actie 2015

Nieuw vanaf dit jaar is dat je in de lente en zomer op Winterbanden.nl zomerbanden en vierseizoenenbanden kunt kopen. Je bent vertrouwd met het kopen van winterbanden op Winterbanden.nl, nu alleen kun je dus ook vanaf deze lente ook zomerbanden en vierseizoenenbanden kopen. Het leuke voordeel is dat op het moment dat je in de periode lente of zomer banden hebt gekocht je een waardebon krijgt voor een vervolgaankoop van winterbanden op Winterbanden.nl Je krijgt deze waardbon binnen 6 weken na aankoop thuis gestuurd. De waardebon heeft een maximale waarde van 100 euro en heeft te maken met de aankoopwaarde tijdens de lente of zomer 2015.

Loopduur actie

De loopduur van deze actie is de periode lente en zomer 2015. De actie loopt van 16 februari 2015 t/m 31 augustus 2015. In deze periode koop je online velgen in combinatie met (zomer)banden of vierseizoenebanden met een Winterbanden.nl waardebon.

Over Winterbanden.nl

Over Winterbanden.nl

Sneeuwkettingen

Sneeuwkettingen zijn speciale hulpmiddelen die worden gebruikt voor autobanden. Door sneeuwkettingen te gebruiken op besneeuwde ondergrond heeft u meer grip. Normaal worden sneeuwkettingen aangebracht op de aangedreven wielen. Bij een vierwiel aangedreven auto kan het al volstaan om twee sneeuwkettingen te gebruiken. In de landen waar het veel sneeuwt en ijzelt kan het voorkomen dat sneeuwkettingen verplicht zijn. Zijn de sneeuwkettingen verplicht? Dan wordt dit aangegeven met een speciaal daarvoor bestemd verkeersbord. In diverse land is het verplicht om op sneeuwkettingen te rijden. (winterbanden wetgeving)

Type hier uw titel...

Type hier uw tekst...

Type hier uw titel...

Type hier uw tekst...

Type hier uw titel...

Type hier uw tekst...

Type hier uw titel...

Type hier uw tekst...

Type hier uw titel...

Type hier uw tekst...

Type hier uw titel...

Type hier uw tekst...

Type hier uw titel...

Type hier uw tekst...

Type hier uw titel...

Type hier uw tekst...

Type hier uw titel...

Type hier uw tekst...

Type hier uw titel...

Type hier uw tekst...

De ideale combinatie voor de winter: stalen velgen met winterbanden direct online bestellen!

De ideale combinatie voor de winter: stalen velgen met winterbanden direct online bestellen!

Het velgen merken overzicht van Winterbanden.nl

Hier vindt u alle lichtmetalen velgen en stalen velgen die in het assortiment van Winterbanden.nl zitten. Audi, BMW tot aan Volkswagen wij hebben velgen voor elke auto. Bij Winterbanden.nl heeft u een keuze uit meer dan 1000 winter velgen, van staal tot aan lichtmetaal Winterbanden.nl heeft ze allemaal! Zo kunt u bij ons lichtmetalen velgen van Brock, ProLine, CMS, Autec en RcDesign terug vinden. Maar ook stalen velgen van Stalen velgen. Door op onderstaande merken te klikken kunt u het hele assortiment van de gekozen velg zien. Kortom er een voor ieder wat wils bij Winterbanden.nl.

Zakelijke & grote bestellingen

Zakelijke & grote bestellingen

Type hier uw titel...

Type hier uw tekst...

Type hier uw titel...

Type hier uw tekst...

Bandenmerken overzicht van Winterbanden.nl

Op het banden overzicht van Winterbanden.nl kunt u alle autobanden terug vinden die wij in ons assortiment hebben liggen. Door op een van de autobanden merken te klikken krijgt u een overzicht van alle banden van het gekozen merk. In ons autobanden overzicht zijn banden van o.a.: Michelin, Continental, Dunlop, Pirelli, Vredestein, Bridgestone, Goodyear, Yokohama en Toyo terug te vinden, naast deze banden merken hebben wij er nog veel meer! Bent u opzoek naar een specifieke autoband maar staat deze niet op de website? Dan kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice van Winterbanden.nl, wij helpen u graag verder.

Riwax

Riwax schoonmaak producten.

404 Pagina niet gevonden

Beste bezoeker, de pagina die u heeft geprobeerd op te vragen bestaat niet langer. Onze excuses voor het ongemak.

Hieronder vindt u een overzicht van onze veel bezochte pagina's.

BMW velgen bij Winterbanden.nl

BMW velgen zijn er in alle soorten en maten. Hier bij winterbanden.nl kunt u kiezen voor stalen velgen of lichtmetalen velgen. Dat ligt er maar net aan wat u mooier vind. Wij bieden u een ruim assortiment velgen aan. Lichtmetalen hebben weer andere voordelen dan stalen velgen. Wij garanderen u  dat u bij winterbanden.nl altijd voordelig velgen aanschaft. Voor een uitstekende kwaliteit.  BMW velgen zijn natuurlijk stoere en uitstekende velgen, net als de auto zelf. Als je een BMW aanschaft wilt u natuurlijk stoere velgen eronder, voor een goede prijs. Dan bent u toch op het goede adres aangekomen.

Stalen velgen voor BMW

Stalen velgen zijn voor de winter perfecte velgen. Als u stalen velgen in de wintermaanden aanschaft dan rijdt u garanandeert veiliger op de weg en zonder zorgen. De nieuwe stalen velgen zijn er meestal in het zwart. Het gebeurd maar zelden dat er silvere stalen velgen worden geleverd. De meest standard maat voor de stalen velgen zijn 14 inch, 15 inch of 16 inch. Kleine auto’s meestal 13 inch en grote auto’s of bussen 17 inch. Stalen velgen zijn in verhouding goedkoper dan lichtmetalen velgen. Dit komt door de minder kosten tijdens het produceren. Maar het is ook zo dat stalen velgen minder mooi ogen dan lichtmetalen velgen. Stalen velgen kan men mooier laten ogen door het plaatsen van wieldoppen. Het systeem van Winterbanden.nl geeft u standaard het juiste advies stalen velgen dat geschikt is voor de gekozen auto. Winterbanden.nl levert u het complete assoritment BMW stalen velgen

Lichtmetalen velgen voor BMW

Stalen velgen zijn voor de winter perfecte velgen. Als u stalen velgen in de wintermaanden aanschaft dan rijdt u garanandeert veiliger op de weg en zonder zorgen. De nieuwe stalen velgen zijn er meestal in het zwart. Het gebeurd maar zelden dat er silvere stalen velgen worden geleverd. De meest standard maat voor de stalen velgen zijn 14 inch, 15 inch of 16 inch. Kleine auto’s meestal 13 inch en grote auto’s of bussen 17 inch. Stalen velgen zijn in verhouding goedkoper dan lichtmetalen velgen. Dit komt door de minder kosten tijdens het produceren. Maar het is ook zo dat stalen velgen minder mooi ogen dan lichtmetalen velgen. Stalen velgen kan men mooier laten ogen door het plaatsen van wieldoppen. Het systeem van Winterbanden.nl geeft u standaard het juiste advies stalen velgen dat geschikt is voor de gekozen auto. Winterbanden.nl levert u het complete assoritment BMW lichtmetalen velgen

Meer informatie bij Winterbanden.nl?

Zijn er nog onduidelijkheden, bekijk dan onze encyclopedie.

Als uw vraag niet beantwoord is, kunt u altijd nog onze klantenservice bekijken.

404 - De pagina is niet gevonden.

De door jou opgevraagde pagina is op dit moment helaas niet beschikbaar.

Dit kan betekenen dat:
1. de pagina niet bestaat,
2. je een typefout hebt gemaakt,
3. de pagina tijdelijk niet kan worden opgevraagd.

De oplossingen:
Stap 1: controleer het webadres. Zit er een typefout in? Type het adres opnieuw.
Stap 2: klopt het adres? Klik dan op de reload/vernieuwen button van je internetbrowser.
Stap 3: stap 1 en 2 werken niet. Ga terug naar de homepage.

Brembo remmen

Indien u Brembo remmen heeft kunnen wij geen velgen leveren voor uw auto. De kans is groot dat de velgen die wij tonen niet passen onder uw auto omdat deze niet berekend zijn op een auto met Brembo rem. 

Onze excuses voor het ongemak.

Beeldmateriaal Winterbanden.nl

Hieronder kunt u een compleet in overzicht al het communicatiemateriaal van Winterbanden.nl vinden. Indien u als communicatiepartner beeldmateriaal wenst, kunt u het waarschijnlijk hier vinden. Kunt u het hier niet vinden of heeft u vragen over het beeldmateriaal? Dan kunt u zich richten aan de marketing-afdeling van Winterbanden.nl op telefoonnummer: 0485 - 71 33 99 of per e-mail: marketing@winterbanden.nl.

Winterbanden.nl - logo algemeen

Winterbanden.nl logo - [winterband boven handelsnaam] JPG-bestand - S formaat
Winterbanden.nl logo - [winterband boven handelsnaam] PNG-bestand - S formaat
Winterbanden.nl logo - [winterband boven handelsnaam] JPG-bestand - M formaat
Winterbanden.nl logo - [winterband boven handelsnaam] PNG-bestand - M formaat
Winterbanden.nl logo - [winterband boven handelsnaam] JPG-bestand - XXL formaat
Winterbanden.nl logo - [winterband boven handelsnaam] PNG-bestand - XXL formaat
Winterbanden.nl logo - [winterband boven handelsnaam] EPS-bestand
Winterbanden.nl logo - [winterband boven handelsnaam] AI-bestand

Winterbanden.nl logo - [Winterband naast handelsnaam] JPG-bestand - S formaat
Winterbanden.nl logo - [Winterband naast handelsnaam] PNG-bestand - S formaat
Winterbanden.nl logo - [Winterband naast handelsnaam] JPG-bestand - M formaat
Winterbanden.nl logo - [Winterband naast handelsnaam] PNG-bestand - M formaat
Winterbanden.nl logo - [Winterband naast handelsnaam] JPG-bestand - XXL formaat
Winterbanden.nl logo - [Winterband naast handelsnaam] PNG-bestand - XXL formaat
Winterbanden.nl logo - [Winterband naast handelsnaam] EPS-bestand
Winterbanden.nl logo - [Winterband naast handelsnaam] AI-bestand

Winterbanden.nl - Selected Dealer Logo

Als u dealer bent van Winterbanden.nl kunt u het Selected Dealer logo gebruiken vanuit WInterbanden.nl. Het Selected Dealer Logo is beschikbaar in veel verschillende formaten.

Selected Dealer Netwerk logo - (formaat S)
Selected Dealer Netwerk logo - (formaat M)
Selected Dealer Netwerk logo - (formaat L)
Selected Dealer Netwerk logo - (formaat XL)
Selected Dealer Netwerk logo - (formaat XXL)

Selected Dealer Netwerk logo - (formaat AI)

Selected Dealer Netwerk logo - (formaat EPS)

Bridgestone

Bridgestone biedt een uitgebreid en sterk winterbanden assortiment in alle maten. Zo heeft Bridgestone onder andere de Bridgestone Blizzak LM-30, de Bridgestone Blizzak LM-32 en de Bridgestone Blizzak LM-35. Ieder model heeft zijn eigen matenpakket en zijn voordelen. Zo is de Bridgestone Blizzak LM-32 een band die uitstekende grip levert. De Bridgestone Blizzak LM-32 is daarnaast in ieder maat te verkrijgen, zelfs als run-flat band. Naast een assortiment winterbanden voor personenauto’s, heeft Bridgestone winterbanden die geschikt zijn voor luxe SUV’s en 4x4 wagens. Neem bijvoorbeeld de Bridgestone Blizzak LM-80. Een zeer geschikte band voor de grotere luxe SUV’s, maar ook voor bestelwagens die zwaar beladen worden. Met een verhoogd draagvermogen mag de band zwaar worden beladen en nog geeft de band goede grip onder winterse omstandigheden.

Bridgestone streeft elke weer weer naar perfectie en dat is goed terug te zien in hun winterbandencollectie. Keer op keer verbeterd Bridgestone de technieken die ervoor zorgen dat je nog veiliger de winter doorkomt. Zowel het profiel als de samenstelling van rubber is de laatste jaren sterk verbeterd. Sinds een aantal jaren is te merken dat er steeds meer vraag is naar stillere, zuinigere en duurzamere banden. Ook hier houdt Bridgestone uiteraard rekening mee. De nieuwste modellen gaan dan ook bij normaal gebruik langer mee dan voorheen.

Bekende Bridgestone winterbanden

 

Bridgestone Blizzak LM-30

De Bridgestone Blizzak LM-30 is een veilige en allround winterband voor de Europese winters. De Bridgestone Blizzak LM-30 biedt een uitstekende goede grip bij winterse omstandigheden als sneeuw en ijzige wegen. De banden bieden een goede grip en zorgen voor een kortere remweg op natte en besneeuwde wegen.

 

Bridgestone Blizzak LM-32

Een combinatie van nieuwste technologiën, rubbersamenstellingen en innovaties op het gebied van profielen zorgt ervoor dat de Bridgestone Blizzak LM-32 een zeer goede grip biedt. Dit geldt zowel bij milde als bij strenge winterse omstandigheden. De Bridgestone Blizzak LM-32 is dan ook een ideale band om veilig en betrouwbaar de winter mee door te kunnen komen.

 

Bridgestone Blizzak LM-35

Samen met Bridgestone Blizzak LM-32 biedt de Bridgestone Blizzak LM-35 een optimale grip voor de grotere en snellere personenauto's. De Bridgestone Blizzak LM-35 is een performance winterband die optimale prestaties levert bij hogere snelheden en extremere winterse omstandigheden. De Bridgestone Blizzak LM-35 is een ideale winterband voor goede grip op nat en droog wegdek.

Natuurlijk zijn er nog veel meer Bridgestone winterbanden. Deze kun je allemaal op deze pagina terugvinden. Zo zijn er nog modellen voor de SUV's en bestelwagens. Wil je direct op maat zoeken, gebruik dan de direct Bridgestone filter om Bridgestone winterbanden in jouw maat te zoeken!

Bridgestone bandenHet Bridgestone assortiment biedt u een ruime keuze uit diverse autobanden, van personenwagens tot aan 4x4. Wat je rijstijl ook is, Bridgestone heeft voor u altijd de juiste banden! Bridgestone heeft al ruim 80 jaar ervaring op het gebied van autobanden. Letterlijk vertaalt betekend Bridgestone: “stenen brug”. Door de speciale technieken die Bridgestone autobanden gebruiken heeft u in de winter, zowel op sneeuw als in regen een uitstekende wegligging, extra grip en ook het comfortabele rijgedrag wat u mag verwachten van de Bridgestone banden. Enkele technieken die Bridgestone gebruikt zijn: “rim guard”, dit biedt bescherming tegen stoepranden voor zowel de band als velg. “silica”, silica zorgt ervoor dat u nog betere wegligging en grip krijgt, en “uni directional” dit heeft betrekking op het profiel van de band, hiermee wordt het water nog sneller verwerkt en het risico van aquaplaning wordt miniem. De banden van Bridgestone geven u duurzaamheid, comfortabel rijdgedrag en goede prestaties kortom wat uw wensen ook zijn Bridgestone heeft voor u altijd banden die voldoen aan uw behoeften!

Michelin

Bibendum. De meeste zullen denken, wat staat daar nou? Iedereen kent Bibendum wel van vroeger, maar ook van nu. Bibendum is namelijk het Michelin mannetje. Het begon allemaal in 1894 toen er een stapel fietsbanden stond. De stapel had de vorm van een hoofd met romp. De Michelin broers zeiden tegen elkaar: “geef het 2 armen en benen en het lijkt op een man!”. Zodoende werd het Michelin mannetje het icoon voor Michelin.

Op het gebied van winterbanden speelt Michelin al jaren een grote rol. De modellen van de laatste jaren zullen bij vele dan ook wel bekend in de oren klinken. Zo heeft Michelin de Alpin voor kleinere stadsauto’s en gezinswagens. Maar ook voor de snellere en sportieve auto heeft Michelin de Pilot Alpin winterband. De winterbanden hebben een ware revolutie doorgaan de laatste jaren. Banden werden speciaal ontwikkeld om in de wintermaanden meer grip te bieden, maar ook om zuinig en comfortabel te kunnen blijven rijden.

Ontwikkelingen Michelin winterbanden

Michelin heeft zich ingezet om zuinige banden te ontwikkelen. De banden moeten dus niet alleen perfecte grip en wegligging bieden in de wintermaanden, maar moeten ook zuinig en stil blijven rijden. Door onderzoeken, testen en ervaringen van bestuurder weet Michelin keer op keer de banden te verbeteren. Dit resulteert zich in nog zuinigere banden die naast comfort ook nog een erg goede grip bieden op een nat of besneeuwd wegdek. Ook innovaties op het gebied van profiel en rubbersamenstelling hebben ervoor gezorgd dat de Michelin Alpin modellen tot de beste winterbanden behoren.

Michelin Total Performance

Michelin Total Performance is de nieuwste technologie die Michelin gebruikt bij het produceren van haar banden. De Michelin Total Performance banden hebben een aantal specifieke eigenschappen. De banden zijn onder andere zuiniger, bieden meer grip, meer veiligheid en een korte remweg.

 

Michelin een van de bekendste merken in de autobanden wereld! De Michelin autobanden zorgen voor vooruitgang van de mobiliteit. Zo rijdt u met de banden van Michelin veilig en zuinig, waardoor u veel kan besparen op uw brandstof! Omdat elke auto zijn eigen bijzonderheden heeft en elke bestuurder zijn eigen eisen, heeft Michelin een compleet aanbod winterbanden ontwikkeld. De banden zijn zo ontworpen dat deze in alle winterse omstandigheden uitstekend presteren, en tevens voldoen aan de verwachtingen van iedere automobilist op het gebied van veiligheid, levensduur en rijprestaties.

Michelin banden

Met al ruim 121 jaar ervaring weet Michelin als geen ander hoe belangrijk goede autobanden zijn, veiligheid staat immers voorop. Naast de veiligheid die de Michelin banden bieden geven de banden ook betere prestaties en verhogen deze het rijplezier waardoor u nog meer kunt genieten van het autorijden. Kies daarom voor Michelin winterbanden. Michelin banden voor meer veiligheid, minder brandstof gebruik en de rit van uw leven!

Continental

De Continental winterbanden zijn erg gewild. De Wintercontact TS modellen zijn dan ook erg goede winterbanden. Continental is een expert op het gebied van hoge kwaliteit banden en zo ook de Continental winterbanden. Door de jaren heen heeft Continental hun winterbanden tot het uiterste gedreven en op de proef gesteld. De resultaten hiervan zijn inmiddels voor iedereen zichtbaar. De Continental wintercontact TS modellen zijn duurzaam, zuinig en bieden uiterst goede grip in alle weersomstandigheden. Het is dan ook zeker niet vreemd dat de vraag naar bijvoorbeeld de Continental WinterContact TS830 of de Continental WinterContact TS830 blijft groeien in de winter. De voorraad is soms niet aan te slepen waardoor zelf in het einde van de zomer de vraag naar deze modellen al begint. Continental winterbanden worden goed getest onder omstandigheden die voorkomen in de winter. Zo bieden de winterbanden goede grip op een nat wegdek, op sneeuw, maar zelf op ijs. Met de winterbanden van Continental weet je deze zeker dat je bij iedere omstandigheid veilig de weg op kunt.

Veiligheid in de winter is erg belangrijk. Wegen zijn gladder dan er vaak gedacht wordt. Onverwachts grip verlies zit in een klein hoekje. Wanneer de macht over het stuur verloren wordt, kan dit vervelend of zelfs levensgevaarlijk uitpakken. Het is daarom van groot belang om juist in de winter voor goede banden te kiezen. Continental winterbanden staan erom bekend dat ze aan de top behoren.

Zelfs bij een lage snelheid kan een goede winterband het verschil geven dat van belang is. De verkorte remweg kan net genoeg zijn om schade of een ongeluk te voorkomen. Sterker nog het kan zelfs net genoeg zijn om het leven van iemand te besparen. Zorg daarom ten alle tijden voor een goede winterband.

Ga voor Continental, ga voor comfort en veiligheid!

 

Dankzij de goede kwaliteit en prestaties heeft Continental al verschillen prijzen in de wacht weten te slepen met hun winterbanden. Zo zijn er prijzen toegekend als ANWB testwinnaar. De Continental winterbanden staan al een aantal jaren aan top de als het aankomt op kwaliteit en betrouwbaarheid.

Dunlop

De oorsprong van Dunlop gaat een heel stuk terug in de tijd. In 1888 zocht de oprichter een oplossing voor de fiets van zijn zoon. De massieve banden op de driewieler van zijn zoontje zijn de reden geweest dat op dit moment de banden worden gevuld met lucht. John Boyd Dunlop verving destijds de massieve wielen door aan elkaar gelijmde rubberen strips. De geïmproviseerde banden zijn sinds dien met sprongen vooruit gegaan en uitgegroeid tot de banden die we nu kennen. Dit allemaal dankzij de driewieler van zijn zoontje.

Dunlop kent daarnaast ook een rijke geschiedenis in de motorsport. Zo worden er veel races gewonnen op Dunlop banden, waaronder grand prix en Le mans races. Maar er worden ook records neergezet, zo wordt er meerdere malen het snelheidsrecord verbroken en lanceert Dunlop in 1948 hun eerste “run-flat” banden. De band heeft een zelfdichtende laag waardoor er geen verdere spanningsverlies ontstaat.

Inmiddels zijn technologiën vernieuwd en verbeterd. Hierdoor merk je de kwaliteit van Dunlop tot het rijden. Dankzij de zogenoemde Touch Technologies rij je veilig en comfortabeler met Dunlop banden. Zo gebruikt Dunlop een multi lamelsysteem dat ultieme grip zorgt bij iedere winterse omstandigheid.Het is dan ook niet voor niets dat automerken als Volkswagen, Mercedes-benz, Audi en BMW standaard kiezen voor Dunlop winterbanden. Zo zijn de winterbanden als de Dunlop SP WinterSport 3D en de SP Winter Response erg gewild bij autofabrikanten, maar ook de nieuwe Dunlop WinterSport 4D doet het goed. De wintermodellen van Dunlop zijn dankzij de ruim 120 jaar ervaring en de nieuwe technologiën veiliger en comfortabeler dan ooit.

Goodyear

De geschiedenis van Goodyear gaat terug naar 1898. De oprichter kocht zijn eerste fabriek en begon met het produceren van rubberproducten. Het logo met de gevleugelde voet was destijds al kenmerkend voor het merk. Na de eerst volledige maand had het bedrijf met destijds 13 arbeiders een omzet van zo’n 8000 dollar. Sinds de productie van fietsbanden is het daarna snel gegaan. Rond 1916 tot 1926 is de rubberfabrikant Goodyear uitgegroeid tot een van de grootste bandenfabrikanten, met dochtersmerken als Sava en Fulda.

De steeds vernieuwde technologiën worden uitgevonden en toegepast in de nieuwste modellen. Je zult dan vaak ook zien dat elk nieuw model, betere grip biedt en om kan gaan met bepaalde omstandigheden. Een van de meest verkochte winterbanden is dan ook de Goodyear ultragrip. Zowel de Goodeyar Ultragrip 7 als de Goodyear UltraGrip 8 en Ultragrip 8 Performance gingen als warme “bandjes”over de toonbank. De nieuwe toepaste technieken zorgen ervoor dat de banden bij zowel droog als nat of besneeuwd wegdek, goede grip geven. Merken als Volkswagen, BMW en Ford monteren af fabriek dan ook modellen als de Goodyear Ultragrip 8.

Hankook

Op basis van kwaliteit/prijs verhouding staat Hankook beslist op nummer 1. Hankook produceert inmiddels al ruim 70 jaar banden en heeft zich door de jaren heen weten te vestigen over de hele wereld. Hankook vindt zijn oorsprong in Korea en heeft zich door de jaren heen over de wereld verspreid. Zo is Hankook te vinden in Duitsland, de Verenigde staten, maar ook in Nederland heeft Hankook zich gevestigd met een distributie centrum. De groei van Hankook is de laatste paar jaren pas echt hard gegaan. Er werden prijzen binnengehaald en de aantallen blijven groeien.

Ook op het gebied van winterbanden heeft Hankook zich sterk in de markt weten te zetten. De Hankook Winter i*cept bijvoorbeeld is in bijna alle gangbare wintermaten te krijgen. De kwaliteit van de Hankook Winter i*cept is buitengewoon goed en er is niets op de band aan te merken. De prijzen van de Hankook Winter i*cept is ook erg gunstig. Wanneer er naar de prijs zal worden gekeken zal de Hankook band vaak in het middensegment zitten. De kwaliteit is echter tot het A segment toe te schrijven. Inmiddels worden Hankook banden ook standaard door autofabrikanten gemonteerd.

Kleber

Het merk Kleber is in 1911 opgericht in Frankrijk. Sinds de oprichting heeft Kleber een ware revolutie doorgemaakt op het gebied van banden. Verbeteringen, nieuwe technologiën en ervaring hebben ervoor gezorgd dat Kleber tot een van de bekendere merken hoort. In 1994 worden Kleber banden voor het eerst standaard onder de Renault Twingo geleverd. Inmiddels heeft Kleber de 100 jaar bestaan voerschreden en kunnen ze op een zeer goede eeuw bestaan terugkijken.

De Kleber winterbanden zijn afgelopen jaren ook populairder geworden. Onder andere de Kleber Kristalp HP2 is populair. De prijs/kwaliteit verhouding bij Kleber is ook wel erg goed. De banden zijn goedkoop, maar staan wel garant voor een uitstekende kwaliteit. Het typerende winterbanden profiel is op eigen wijze ontwikkeld en geproduceerd. De grip op sneeuw is dan ook aanzienlijk beter met Kleber winterbanden. Een Kleber winterband staat dan ook gelijk aan ruim 100 jaar ervaring en expertise op het gebied van banden en rubbersamenstelling.

Pirelli

Pirelli zie je vaak voorbij komen bij motorsporten als Formule 1. De ervaringen, testen en ontwikkelingen maken het mogelijk de banden verder te ontwikkelen, maar ook op de banden te produceren voor een specifiek doeleind. Dit heeft Pirelli ook gedaan met de winterbanden. Deze zijn speciaal ontworpen om veiligheid en grip te bieden in de wintermaanden. De Pirelli winterbanden beschikken over kwaliteit die een winterband nodig heeft om extra grip te bieden op een nat of besneeuwd wegdek. De speciale lamellen die Pirelli bij hun winterbanden gebruikt, zorgt ervoor dat de winterbanden extreme winteromstandigheden kunnen trotseren, maar ook op het droge wegdek nog prettiger en comfortabel rijden.

De verschillende Pirelli winterbanden, hebben ieder hun eigen eigenschappen. Zo is er de Pirelli Winter Snowcontrol voor de gangbare gezinsauto, maar ook de Winter Sottozero voor de sportauto’s of grotere auto’s. De Pirelli Sottozero wordt standaard in onder Alfa Romeo, BMW en Porsche gemonteerd, maar ook onder Ferrari en Lamborghini zul je de Pirelli banden vinden. In iedere bandenmaat is wel een geschikt Pirelli winterband te vinden.

Uniroyal

Het is niet vreemd dat Uniroyal hoge kwaliteit winterbanden produceert. Het bedrijf heeft een enorme berg aan ervaring. De Uniroyal winterbanden zijn bovendien geheel met de tijd meegegaan en gebruiken de nieuwste innovaties en technieken. De modellen zijn dan ook erg bekend geworden afgelopen winters. De Uniroyal MS plus 66 en de Uniroyal MS plus 6 zijn goede winterbanden voor gewone gezinsauto, maar ook voor de snellere sportauto’s. Naast deze modellen heeft Uniroyal ook voor bestelwagens de Uniroyal Snow Max 2. Deze band heeft een hoog draagvermogen en biedt daarmee de mogelijkheid om ook met bestelwagens veilig de winter door te komen.

Een paar bekende en veel verkochte modellen zijn de Uniroyal MS Plus modellen. Deze modellen bevatten de eigenschappen van Uniroyal en kunnen dus zeer goede omgaan met water. Dit verkleind de kans op aquaplaning aanzienlijk. Natuurlijk hebben de winterbanden ook de eigenschappen die een goede winterband heeft. De banden reageren zowel op ijs en sneeuw erg goed, maar natuurlijk rijden de banden ook comfortabel op een droge weg. Hieronder een aantal van de bekende Uniroyal winterbanden.

  Uniroyal MS plus 66

De Uniroyal MS plus 66 is misschien wel de meest verkochte Uniroyal winterband. De Uniroyal MS plus 66 presteerd uiterst goed op natte, galdde en besneeuwde wegen. De eigenschappen van Uniroyal zorgen ervoor dat de band uitzonderlijk goed opgewassen is tegen een grote hoeveelheid water. Uniroyal staat dan ook bekend als de regenband. Aquaplaning is met de Uniroyal MS plus 66 dan ook verleden tijd.

  Uniroyal MS plus 6

De Uniroyal MS plus 6 is het kleinere broertje van de Uniroyal MS plus 66. De Uniroyal MS plus 6 vindt je dan ook vooral in kleinere inchmaten. De Uniroyal MS plus 6 is een uitstekende winterband met een grote weerstand tegen aquaplaning. Ook de sneeuwrestanten die half gedooid zijn, vormen geen problemen voor de Uniroyal MS plus 6.

  Uniroyal Snow Max 2

Voor bestelwagens valt het soms niet mee een goede winterband te kiezen. De Uniroyal Snow Max 2 biedte de mogelijkhied om afscheid te nemen van aquaplaning en daarbij ook nog een met uiterst goede grip de winter door te komen. De Uniroyal Snow Max 2 bijt zich in de sneeuw vast en zorgt voor een goede wegligging, zelf met een zwaarder geladen voertuig.

Uniroyal in het verleden

 

Uniroyal kent misschien wel een van de rijkste geschiedenissen op het gebieden van rubber en banden. Zo zullen vele de enorme band in Allen Park Michigan wel kennen. De band is het grootste schaalmodel autoband op de wereld en oorspronkelijk ontworpen als reuzenrad voor de New Yerk World’s Fair. Na het evenement is de band uit elkaar gehaald en opgebouwd bij het grote kantoor van Uniroyal. Het bedrijf kent ook veel samenwerkingen met hedendaagse bekende merken. Zo heeft Uniroyal jaren met Goodyear zaken gedaan in de geschiedenis. Inmiddels zul je Continental al snel tegen komen bij Uniroyal.

 

Vredestein

Vredestein kent zoals veel bandenmerken een rijke geschiedenis is de rubber industrie. Vredestein vindt zijn oorsprong in Nederland. De destijds eigenaar heeft het bedrijf overgenomen en een jaar daarna vernoemd tot N.V. Rubberfabriek Vredestein. Op dat moment is het bedrijf erg bekend als fabrikant van rubberproducten als schoenhakken, tennisballen en binnenballen voor voetballen. In 1934 treft het bedrijf een grote tegenslag. De fabriek gaat in vlammen op, maar wordt snel daarna herbouwd. In 1946 valt 20% van de aandelen bij BF Goodrich in handen en begin jaren 70 zelf volledig. Later neemt de Nederlandse staat een deel weer over van BF Goodrich en uiteindelijk valt Vredestein geheel in handen van de staat, tot eind jaren negentig. Een drietal investeerders zien hun kans en beginnen een revolutie op het gebied van bandenproductie.

Eind jaren 90 weet Vredestein een samenwerking aan te gaan met Giorgetto Giugiaro, een bekende ontwerper van onder andere de Golf 1, BMW M1 en de Alfa Romeo Brera. Dit zorgt ervoor dat de banden een geheel nieuwe merkbeleving krijgen.

De groei van winterbanden is de laatste jaren flink gestegen, net als de vraag ernaar. Vredestein heeft hun ervaring en expertise weten te combineren met de nieuwste innovaties op het gebied van winterbanden. De Vredestein Snowtrac modellen zijn dan ook van zeer goede kwaliteit en bieden een uitzonderlijk goede grip op besneeuwde of natte wegen. Ook de Vredestein Wintrac xtreme modellen bieden een uitzonderlijk goede grip, zelfs bij hoge snelheden en gladde ondergronden.

Yokohama

Yokohama klinkt vele waarschijnlijk bekend in de oren. Het merk is erg populair in America en landen als Japan. Yokohama vindt zijn oorsprong dan ook in Noord America, terwijl de marketing tak zich vooral in Japan bevindt. Door de jaren heen heeft Yokohama zich over de hele wereld verspreid en trekt het merk ook steeds meer binnen Europa aan. Dit geldt ook voor de Yokohama winterbanden.

De Yokohama W drive is de laatste paar winters steeds populairder geworden. Yokohama is een vertrouwd merk bij veel mensen. Daarnaast in de Yokohama W Drive in veel maten vanaf 16 inch te verkrijgen. Vooral in de grotere inchmaten voor de winter zoals 18 inch of groter, lijk de Yokohama W Drive het erg goed te doen. Vaak wordt Yokohama gezien als de sportieve band. De sportieve profielen en vaak bredere grote bandenmaten zorgen ervoor dat de band sportief eruitziet en goed presteert bij sportief weggedrag.

Winterbanden.nl vestigingen

Winterbanden.nl heeft meerdere locaties in Nederland. De Winterbanden.nl locaties helpen je vanaf de uitlevering van de bestelde producten tot montage onder je auto. In totaal zijn er meer dan 50 locaties in Nederland en Belgie die je graag helpen. Monteren kost altijd 59 euro en betaal je direct bij de locatie. De prijs van de banden en/of velgen betaal je direct bij de locatie.

Almelo

Winterbanden.nl Almelo eo
Maandag
08:00 - 18:00
Bedrijfsweg 16 Dinsdag
08:00 - 18:00
7671 EG Vriezenveen Woensdag
08:00 - 18:00
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
08:00 - 18:00
E: Klik hier Vrijdag
08:00 - 18:00
  Zaterdag
08:00 - 12:30
Routebeschrijving & meer
informatie over deze locatie.
Zondag
Gesloten

Bijzonderheden: geen bijzonderheden

Purmerend

Winterbanden.nl Purmerend eo Maandag
11:00 - 22:00
Van IJsendijkstraat 144N Dinsdag
11:00 - 22:00
1442 CS Purmerend Woensdag
11:00 - 22:00
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
11:00 - 22:00
E: Klik hier Vrijdag
Gesloten
  Zaterdag
09:00 - 17:00
Routebeschrijving & meer
informatie over deze locatie.
Zondag
10:00 - 16:00 (1ste zondag van de maand)

Bijzonderheden: deze locatie is iedere eerste zondag van de maand geopend en is 4 dagen per week tot 22:00 geopend.

Winterbanden.nl locaties in Nederland

Amsterdam

Winterbanden.nl Amsterdam Maandag
test-tijden
Klokkenbergweg 1 Dinsdag
08:30 - 17:30
1101 AK Amsterdam Woensdag
08:30 - 17:30
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
08:30 - 17:30
E: Klik hier Vrijdag
08:30 - 17:30
  Zaterdag
09:00 - 17:00
  Zondag
Gesloten

Bijzonderheden: geen bijzonderheden

Purmerend

Winterbanden.nl Purmerend eo Maandag
11:00 - 22:00
Van IJsendijkstraat 144N Dinsdag
11:00 - 22:00
1442 CS Purmerend Woensdag
11:00 - 22:00
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
11:00 - 22:00
E: Klik hier Vrijdag
Gesloten
  Zaterdag
09:00 - 17:00
Routebeschrijving & meer
informatie over deze locatie.
Zondag
10:00 - 16:00 (1ste zondag van de maand)

Bijzonderheden: deze locatie is iedere eerste zondag van de maand geopend en is 4 dagen per week tot 22:00 geopend.

BF Goodrich

BF Goodrich In de winter wil je graag veilig en comfortabel rijden. Wanneer de wegen droog zijn wil je comfortabel kunnen rijden zonder dat de banden veel geluid produceren. Wanneer het sneeuwt wil je dat de winterbanden hun werk doen en de extra grip bieden die je nodig hebt op veilig op je bestemming aan te komen. BF Goodrich produceert al erg lang banden en is door de jaren heen een merk geworden dat bijna iedereen welk kent en aanspreekt. Ook in de winter presteert BF Goodrich bijzonder goed. Met de sportieve wintermodellen, Winter G en de G-Force Winter laat BF Goodrich zien dat ze jaren ervaring en expertise hebben op het gebied van goede kwaliteit banden.

Binnen Europa is het merk bekend, maar dat is niets vergeleken met de bekendheid in andere delen van de wereld. Vooral in de Verenigde staten weet BF Goodrich al jaren sterk te concurreren met andere bekende bandenmerken. De BF goodrich winterbanden zijn misschien niet het meest bekend, maar wel van een uitstekende kwaliteit.

Falken

Het merk Falken is nog vrij jong. De naam is in 1983 ontstaan toen Ohtsu Tire & Rubber co Ltd. startte met de productie van autobanden voor de export buiten Japan. In 1988 opent Falken haar fabriek in Duitsland. Vanaf dit moment begint de groei voor Falken in Europa, maar ook over de rest van de wereld. In 1996 word de allereerste Falken Ziex verkocht. Het model heeft een vernieuwend en sportief profiel. In 2008 wordt Falken Tyre Europe GmbH opgericht in Offenbach Duitsland. Op dat moment krijgt Falken een vliegende start. In Duitsland zijn ze gedreven en hebben ze veel ervaring op het gebied van winterbanden.

In 2012 worden er maar liefst 5 nieuwe modellen gelanceerd, waaronder de Falken Eurowinter HS449. De geschikte winterband voor vrijwel iedere auto. De Falken Eurowinter HS449 is van zeer hoge kwaliteit en laat veel andere winterbanden achter zich. Bovendien heeft de Falken Eurowinter HS449 een zeer sportief, maar effectief profiel. Deze winterband is uiterst geschikt voor de meeste weersomstandigheden in de Europese winters. Natuurlijk zijn er nog meer wintermodellen van Falken, bijvoorbeeld de Falken Eurowinter HS435 of de Falken Eurowinter HS437.

Fulda

De geschiedenis van Fulda gaat terug tot het jaar 1900, waar de oprichters van Fulda een rubberproductie beginnen in de stad Fulda, Duitsland. In eerste instantie ware het vooral rubberproducten als matten en huishoud artikelen. Na zes jaar begint de productie van banden voor fietsen en gemotoriseerde voertuigen. Vanaf dat moment richt Fulda zich voornamelijk alleen nog maar op banden. Door de jaren heen hebben er veel testen plaats gevonden en zijn er veel mogelijkheden geprobeerd.

In 1952 komt Fulda met zijn allereerste autoband met de M+S markering. Deze geven aan dat de band speciale wintereigenschappen heeft. Na nog een aantal innovaties op het gebied van winterbanden en het gedrag van banden, wordt Fulda overgenomen door Goodyear en Rubber Company. In 1973 lanceert Fulda de allereerste radiale winterbanden die geen spikes heeft. Deze is speciaal ontwikkeld voor personenwagens. Iets minder dan 20 jaar later komt Fulda met de eerste high performance winterband. Deze kreeg de naam Kristall 3000. Dit is de eerste versie van het model dat we nu nog steeds kennen.

Dit stukje geschiedenis laat zien waaruit de uiteindelijke modellen zoals de Kristall Montero 3 uit zijn ontstaan. De ervaring door de jaren heen, de nieuwe technieken, nieuwe eisen en verplichting hebben ervoor gezorgd dat Fulda staat waar ze nu staan. In Duitsland wordt Fulda veel herkend en staat bij velen aan de top. In de verdere Europese markt is het bedrijf nog vrij jong en zal nog ontdekt moeten worden. De Fulda Kristall Control HP en de Fulda Kristall Montero 3 zullen zich in heel Europa gaan bewijzen in de komende winters.

Imperial

Imperial is een erg jong merk en draait haar eerste winterseizoen 2011. Op dat moment zijn er in totaal 30 wintermaten beschikbaar. De Imperial Snowdragon is gelijk een groot succes en is een van de meest verkochte banden in het goedkopere segment. Inmiddels is het matenpakket flink uitgebreid en zijn Imperial Snowdragons flink door ontwikkeld. De Imperial Snowdragon 2 en Snowdragon 3 zijn verbeter en vernieuwde modellen die in veel verschillende maten te verkrijgen zijn.

De verwachting is, dat Imperial misschien wel eens een van de meest verkochte winterbanden merken gaat worden, de komende winters. De kwaliteit is zeer goed aangezien het merk opgezet is door veel ervaren bandenfabrikanten. De komende jaren zal er flink in kwaliteit en ontwikkeling worden geïnvesteerd. Ook zal het matenpakket zich nog verder uitbreiden, zodat goedkope winterbanden beschikbaar worden voor iedere auto, ongeacht de bandenmaat.

Firestone

Firestone is misschien wel een van de bekendste merken die in handen valt van Bridgestone. Het merk is binnen Europa nog minder bekend dan in de Verenigde staten, maar de populariteit trekt langzaam aan. De afgelopen winters heeft de Firestone Winterhawk het zeker niet slecht gedaan. De verkoop was verbazen goed en de consument is tevreden. De prijs kwaliteit verhouding van de Firestone winterbanden is dan ook erg gunstig.

Met een breed maten pakket heeft Firestone ervoor gezorgd dat de Winterhawk modellen voor bijna iedere auto beschikbaar zijn. Dit is misschien ook wel een reden dat er verleden, maar ook komende winters er veel automobilisten voor Firestone zullen kiezen. De ervaring van meerdere rubberfabrikanten en natuurlijk Bridgestone zijn bij iedere winterband terug te zien. De kwaliteit is erg goed en de banden bieden erg goede grip bij winterse omstandigheden als sneeuw en natte wegen. Als je voor Firestone kiest, kies je voor kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Fortuna

Fortuna is een vrij jong merk dat in 2005 de markt in is gestapt. Fortuna heeft sindsdien al voor veel automobilisten veel rijcomfort gezorgd. Dankzij een aantal samenwerkende fabrikanten en ervaren distributeurs zijn Fortuna banden direct een groot succes. De banden worden aangeboden tegen een zeer lage prijs, maar de kwaliteit is hoog. De Fortuna banden worden vaak budget banden genoemd en zullen vooral interessant zijn voor mensen die graag iets op banden willen besparen maar niet teveel achteruit willen gaan in kwaliteit. Dit is dankzij het grote matenpakket mogelijk voor iedere auto.

De Fortuna Winter en de Winter Challenger zijn kwalitatief erg sterk en bieden veel grip bij winterse omstandigheden. De banden rijden zowel op een droge weg als op een gladde of sneeuwde weg erg comfortabel en zorgen voor een goede grip. De Fortuna winterbanden zijn echte aanraders als het op prijs/kwaliteit aankomt. Het merk is misschien nieuw, maar verdient zeker het vertrouwen.

Kumho

Kumho Tires is een wereldwijd bekend bedrijf geworden door de jaren heen. De bekende wintermodellen zoals de Kumho Izen KW23 en de Kumho Izen KW27 zijn over de hele wereld wel bekend. De banden bieden een vertrouwde grip op droge wegen en een zeer goede grip op sneeuw of natte wegen. Door de jaren heen, heeft Kumho zich goed op de kaart weten te zetten en inmiddels worden de banden overal over de wereld gemaakt en verkocht. Ervaring en testen zorgen ervoor dat keer op keer de banden worden verbeterd en vernieuwd. De Kumho winterbanden zijn dan ook het resultaat van Kumho’s expertise en ervaring.

Voor bestelwagens heeft Kumho ook winterbanden. De Kumho Ice Power KW21 is speciaal ontwikkeld om meer gewicht te kunnen verduren, maar toch goed blijft presteren onder winterse omstandigheden.

Minerva

Minerva is inmiddels ruim 20 jaren jong. In deze tijd heeft Minerva zich sterk neer weten te zetten. In 2007 is besloten op een stap verder te gaan. Minerva wilde meer bekendheid en het aangeboden matenpakket moest worden uitgebreid. Door de samenwerking tussen 2 producenten is het matenpakket flink uitgebreid en zijn er meer beschikbare bandenmaten ontstaan. Dit geldt ook voor Minerva winterbanden. Sinds lancering van het merk, neemt Minerva alleen genoegen met hoge kwaliteit banden. Daarnaast streeft Minerva naar een lage prijs zodat de Minerva winterbanden voor iedereen toegankelijk zijn qua prijs.

De beschikbare maten voor de wintermaanden zit inmiddels boven de 100. Dit zorgt ervoor dat er goedkope Minerva winterbanden zijn voor bijna iedere auto. Het model kan per maat verschillen. Voor de kleinere auto’s zal de Minerva S110 de uitkomst bieden, terwijl voor de grotere gezinswagens de Minerva S210 of de Ecowinter perfect is. Voor iedere auto is er een geschikte band tegen een zeer scherpe prijs.

Nexen

Nexen staat bekend om de sportieve profielen en prestaties. Nexen is heeft zich in de afgelopen tijd neer weten te zetten als een sterk en sportief bandenmerk. Hiervoor hebben ze hard hun best gedaan op het gebied ontwikkelingen en nieuwe ontwerpen. Inmiddels staat Nexen er bekend om dat de kwaliteit hoog is en de banden goed presteren.

De Nexen winterbanden zijn van uitstekende kwaliteit en bieden de extra grip die je wilt hebben in de wintermaanden. De verschillende wintermodellen zijn ontwikkeld voor zowel de personenwagens van groot en klein formaat. Daarnaast heeft Nexen een winterband ontwikkeld, speciaal voor de snelle sportwagens. Neem bijvoorbeeld de Nexen Winguard Sport of de Nexen Winguard Snow G. Beide modellen hebben een zeer sportief en effectief profiel voor de wintermaanden. Deze modellen zijn speciaal ontwikkeld om de hoge prestaties van een sportwagen aan te kunnen, zelfs bij sneeuw of andere winterse omstandigheden. Voor de kleinere auto’s of gezinswagens is er de Nexen Winguard of de Nexen Eurowin. Deze modellen zijn vaak beschikbaar in de kleine inchmaten.

Nokian

Nokian kan worden gezien als een van de beste winterbanden merken. Nokian kent een lange en rijke geschiedenis. Het merk gaat terug tot 1898, tien jaar na het heruitvinden van de luchtband. Een 30 jaar later begint het bedrijf met de productie van autobanden. In 1934 brengt Nokian de allereerste winterband op de markt voor vrachtauto’s. Twee jaren later werden de eerste winterbanden voor de auto gemaakt door Nokian, de winterbanden hadden de naam Snow Hakkapeliitta. De banden waren speciaal ontwikkeld voor de Scandinavische winters. De Hakkapeliitta modellen zul je misschien niet snel zien in de meeste Europese landen. De banden zijn vrijwel alleen ontwikkeld voor de zware en extreme winters zoals ze die in het verre noorden kennen, bijvoorbeeld in Noorwegen, Zweden of Finland. De variant voor de bestelwagens is echter wel veel voorkomend in de rest van de wereld.

De meest bekende Nokian winterbanden zijn de Nokian WR A3 en de Nokian WR D3. Deze modellen zijn voor de mildere winters bedoelt zoals wij ze in west Europa kennen. De Nokian WR A3 en WR D3 bieden zeer goede grip bij veel sneeuw, maar zijn vooral goed opgewassen tegen mindere hoeveelheden sneeuw en meer hoeveelheden water. Dit maakt de Nokian winterbanden dan ook erg geschikt voor de winters in Oost-Europa. Dat Nokian, misschien wel de allerbeste winterbanden maakt snap je misschien dan ook wel. Als allereerste fabrikant van winterbanden en toonaangevende ontwikkelingen hebben ervoor gezorgd dat Nokian altijd in de top zal blijven staan zolang ze zich doorontwikkelen op het gebied van winterbanden.

Roadstone

Roadstone bevindt zich inmiddels alweer ruim 15 jaar op de markt van autobanden. Het merk, opgestart en gefabriceerd door Nexen, was oorspronkelijk bedoeld als een budget band voor de Europese markt. Ondertussen is Roadstone uitgegroeid tot een sterk, goedkoper segment merk en worden de banden in Azië zelfs vanuit autofabrikanten standaard geleverd onder de auto.

Roadstone heeft een ruim aanbod banden waaronder verschillende Roadstone winterbanden. Onder andere de modellen Roadstone Euro-win en de Roadstone Winguard sport zullen bij de meeste bekend zijn. Waar Roadstone vooral om bekend staat is de prijs/kwaliteit verhouding. Veel mensen beseffen nog steeds niet dat een goede band niet meteen een van de duurste hoeft te zijn. De Roadstone biedt ruim voldoende grip in de wintermaanden en is daarbij helemaal niet duur. Dit bewijst dat winterbanden voor iedereen betaalbaar is en iedereen dus veilig de wintermaanden door kan.

De zekerheden van kopen bij Winterbanden.nl

Winterbanden.nl is de grootste online winterbanden-webshop van Nederland. Sinds 2010 is er in Nederland een enorme groei te merken in te verkoop van winterbanden. Logisch is daarom ook dat men prijzen gaat vergelijken. Het doel van Winterbanden.nl is om een zo uitgebreid mogelijk aanbod aan te bieden. 99,99% van alle winterbanden die beschikbaar zijn van alle fabrikanten in Europa zijn te bestellen op Winterbanden.nl. Jaarlijks bestellen steeds meer consumenten winterbanden online. Winterbanden zijn producten die eenvoudig met elkaar te vergelijken zijn. Naast een uitgebreid aanbod ben je bij Winterbanden.nl altijd aan het juiste adres voor de aankoop van winterbanden. Lees hieronder de zekerheden om te bestellen bij ons!

Cookie Verklaring

Hier vind u de uitleg over de Cookies die op Winterbanden.nl worden gebruikt.

Noodzakelijk

Naam Aanbieder Doel Type
PHPSESSID winterbanden.nl Houdt gebruikerssessies voor alle pagina aanvragen bij. HTTP
SESS# winterbanden.nl Houdt gebruikersstatussen over paginabezoeken bij. HTTP
collect google-analytics.com Wordt gebruikt om gegevens naar Google Analytics te verzenden over het apparaat en het gedrag van de bezoeker. Traceert de bezoeker op verschillende apparaten en marketingkanalen.

Pixel

tradetracker tradetracker.nl Wordt gebruikt om bij te houden hoeveel leads TradeTracker doorverwijst naar Winterbanden.nl

Pixel

Voorkeuren

Wij gebruiken geen cookies van dit type

Statistieken

Wij gebruiken geen cookies van dit type

Marketing

 

Naam Aanbieder Doel Type
facebook facebook.com Houdt de aantallen bij van de mensen die komen via Facebook advertenties op Winterbanden.nl Pixel

Winterbestendige lichtmetalen velgen met winterbanden, uitgebalanceerd en gemonteerd direct thuis ontvangen!

Winterbestendige lichtmetalen velgen met winterbanden, uitgebalanceerd en gemonteerd direct thuis ontvangen!

Winterbanden.nl, de goedkoopste winterbanden met laagste prijs garantie binnen de BeneLux. Bekijk hier ons aanbod!

Winterbanden.nl, de goedkoopste winterbanden met laagste prijs garantie binnen de BeneLux. Bekijk hier ons aanbod!

Test winterbanden

In europa worden de meeste testen uitgevoerd voor winterbanden. De testen geven aan of bepaalde banden goed of slecht zijn. De belangrijkste testen voor winterbanden hebben wij overzichtelijk verzameld op deze pagina. Uiteraard zie je achter de winterbanden ook duidelijk of een bepaald model een klassificatie had bij een winterbandentest.

Test winterbanden 2013

Winterbanden heeft een overzicht van de belangrijkste testen van 2013 in een duidelijk overzicht geplaatst.

Vaktijdschrift ACE Lenkrad (Duitsland) in samenwerking met de Oostenrijkse Automobielclub ARBÖ

Traditiegetrouw de eerste winterbandentest van Europe is van ACE Lenkrad. In deze test werd de Continental WinterContact TS 850 winnaar. In de categorie ‘winterbanden voor compacte modellen en middenklassers’ nam deze Continental winterband met de maat 185/60 R 15 het op tegen een groot aantal concurrerende modellen van Europese en Amerikaanse makelaardij. Een Volkswagen Polo fungeerde als testvoertuig.

Test winterbanden 2012

Ook in 2012 werden er meerdere testen gedaan met winterbanden. Zo testte o.a. de ANWB, AutoWeek en AutoReview winterbanden.

Winterbanden Test ANWB 2012 (165/70 R14)

In deze maat die je vooral onder kleine auto zitten zoals bijvoorbeeld de Toyota Aygo, Citroen C1 en Volkswagen Polo kwam als beste de Michelin Alpin A4 uit de test. Bekijk hier de winterbanden test van de ANWB 2012 in de maat 165/70 R14.

Winterbanden Test ANWB 2012 (205/55 R16)

Hier kunt u die test resultaten van de ANWB  voor de 205/55/ R16 modellen
 zien: winterbanden test van de ANWB 2012 in de maat 205/55 R16

Winterbanden Test ANWB 2012 (215/65 R16)

Hier kunt u de test resultaten van de ANWB voor de 215/65 R16 modellen zien:
 winterbanden test van de ANWB 2012 in de maat 215/65 R16

Winterbanden Test Autoweek nr. 44 2012 (205/55 R16)

Winterbanden Test AutoReview nr. 11 2012 (205/55 R16)

Winterbanden Audi

Winterbanden.nl beschikt over een breed assortiment wat betreft winterbanden. Natuurlijk beschikt Winterbanden.nl ook over winterbanden voor uw Audi. Audi is een Duitse automerk en omdat ze in Duitsland gewent zijn aan veel sneeuw in de winter raden ze het aan om Winterbanden te nemen voor de veiligheid.

Winterbanden Audi A2

De Audi A2 word al geproduceerd sinds 1999 het is een lichte auto gemaakt van Aluminium met een hoge draagvermogen. De Audi A2 is ook een erg duurzame auto.

 

Ook voor de Audi A2 heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Audi A1

De Audi A1 is afkomstig van het Duitse bedrijf Audi en is voor het eerst geproduceerd in de zomer van 2010. De Audi A1 beschikt over een 4-cilinder lijnmotor waar die een snelheid van 136kW (185PK) haalt. De Audi A1 gaat daar mee de concurentie aan tegen de: Mini Cooper, Alfa Romeo MiTo en de Citroën DS3.

Ook voor de Audi A1 heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Audi A4

De Audi A4 is afkomstig van het duitse bedrijf Audi en gaat de concurentie aan met soortgelijke Mercedes C-klassen en met de BMW-3 Serie

Ook voor de Audi A4 heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Audi A3

De Audi A3 is afkomstig van het Duitse bedrijf Audi en wordt al sinds 1996 geproduceerd. De top model van de Audi A3 heeft een 6 Cilinder V Motor met 184kW (250Pk)

Ook voor de Audi A3 heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden

Winterbanden Audi A5

De Audi A5 wordt sinds 2007 geproduceerd. De Topmodel van de Audi A5 heeft een 6-Cilinder V motor met 195kW (265PK) en gaat daar mee de concurentie aan met de BMW 3-Serie en de Mercedes-Benz CLK-Klasse.

Ook voor de Audi A5 heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Audi A6

De audi A6 is afkomstig van het Duitse bedrijf Audi en wordt al sinds 1994 geproduceerd. De Audi A6 gaat de concurentie aan met de BMW 5 Serie, Mercedes-Benz E Klasse, Chrysler 300c en met de Jaguar XF.

Ook voor de Audi A6 heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Audi A8

De Audi A8 is een sedan die in 1994 is uitgekomen. De topmodel van de Audi A8 heeft een 12-Cilinder W motor die een snelheid van 368kW (500PK) haalt. 

Ook voor de Audi A8 heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Audi A7

De Audi is afkomstig van het Duitse bedrijf Audi en wordt sinds 2010 geproduceerd. De Topklasse van de Audi A7 heeft een 6 Cilinder V motor die een snelheid van 221kw (300PK) haalt.

Ook voor de Audi A7 heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Audi Q3

De Audi Q3 is een SUV van het Duitse Merk Audi en gaat de concurentie aan met de BMW X1, Ford Kuga, Toyota Rav4 en met de  Opel Anara.

Ook voor de Audi Q3 heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Audi Q5

De Audi Q5 is een SUV van de Duitse bedrijf Audi. De topmodel van de Audi Q5 heeft 199 kw (270PK) Motor en daarmee gaat die de concurentie aan tegen de BMW X3, Volvo XC60 en de Mercedes Benz CLK Klasse.

 

Ook voor de Audi Q5 heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Audi Q7

De Audi Q7 is een SUV van de Duitse fabriek Audi. De Audi Q7 wordt al sinds 2006 geproduceerd hij gaat de concurentie aan met de BMW C5 Mercedes-Benz M Klasse en met de Volvo XC90

Ook voor de Audi Q7 heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Audi TT

De Audi TT is een Sportieve auto van het bedrijf Audi. De Audi TT wordt al sinds 1998 geproduceerd en gaat de concurentie aan met de BMW Z4, Mercedes Benz SLK klasse en de Nissan 350Z

Ook voor de Audi TT heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Renault

Winterbanden.nl beschikt over een breed assortiment wat betreft winterbanden. Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over winterbanden voor uw Renault. Renault is een automerk dat auto's biedt tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding. Hierdoor is Renault een interessante keus voor jong en oud die een auto zoeken om te kopen of te huren. Renault is één van de bekendste automerken op de automarkt, de meest verkochte modellen van Renault zijn de Renault Twingo, Renault Megane, Renault Scenic en de Renault Clio. Om met uw Renault in de herfst/wintermaanden veilig de weg op te gaan, is het aan te raden om over te stappen op winterbanden.

Renault is een Frans automerk dat niet alleen auto's produceert, naast auto's produceert Renault ook vrachtwagens, tractoren en vliegtuigmotoren. Renault is opgericht door Louis Renault en zijn broers (Marcel en Fernand). Louis Renault maakte zijn eerste auto in het jaar 1898 in een kleine garage in de tuin. De eerste demonstratierit maakte hij op kerstavond in 1898, meteen daarna noteerde hij 12 bestellingen en de productie kon beginnen. Vanaf dat moment richtte Louis Renault en zijn broers de Renault-Frères op.

Winterbanden Renault Clio

De eerste generatie van de Renault Clio werd op de markt gebracht in het jaar 1991. De Renault Clio behoort tot de economyklasse en is een zeer compacte auto. Verder won de Renault Clio in 1991 en in 2006 de prijs 'Auto van het Jaar'. Inmiddels zijn we bij de vierde generatie van de Renault Clio. De topversie van de Renault Clio heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 149kW (203pk), dit is de Renault Clio RS. De Renault Clio gaat de concurrentie aan met de Peugeot 206, Citroën C3, Ford Fiësta, Opel Corsa, Volkswagen Polo, Seat Ibiza, Toyota Yaris, en de Fiat Punto.

Ook voor de Renault Clio heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Renault Espace

De Renault Espace is een MPV (Multiple Purpose Vehicle) van autofabrikant Renault. De eerste generatie avn de Renault Espace kwam op de markt in 1988 in Europa. Inmiddels zijn we bij de vierde generatie van de Renault Espace, deze generatie werd geïntroduceerd in 2003. In 2006 kreeg de vierde generatie van de Renault Espace een kleine faceilft, hiermee werden diverse kwaliteits problemen opgelost. De topversie van de Renault Espace heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 180kW (245pk). De Renault Espace gaat de concurrentie aan met de Dodge Caravan, Citroën Grand C4 Picasso, Mazda 5, Kia Sedona, Ford Galaxy en de Volkswagen Sharan.

Ook voor de Renault Espace heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Renault Kangoo

De eerste generatie van de Renault Kangoo werd gepresenteerd in 1997. Er zijn twee modellen van de Renault Kangoo beschikbaar, namelijk de Renault Kangoo Family en de Renault Kangoo Be Bop. Ook zijn er nog bedrijfsmodellen van de Renault Kangoo, de Kangoo Express, Kangoo Express Compact, Kangoo Express Maxi, Kangoo Z.E. en de Kangoo Maxi Z.E. De topversie van de Renault Kangoo heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen 81kW (110pk).

Ook voor de Renault Kangoo heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Renault Koleos

De Renault Koleos werd gepresenteerd in 2006 op de Mondial de l'Automobile in Parijs. Sinds 2008 is de Renault Koleos te koop bij de Renault-dealers. In Nederland bleek de Koleos geen succes, daarom werd de Renault Koleos in 2010 van het leveringsprogramma geschrapt. In andere landen zoals bijvoorbeeld Duitsland en België is de Renault Koleos nog wel te koop. De topversie van de Renault Koleos heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 125kW (170pk). De Renault Koleos gaat de concurrentie aan met de Peugeot 4007 en de Citroën C-Crosser.

Ook voor de Renault Koleos heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Renault Laguna

De Renault Laguna behoort tot de comfortabele middenklasser van autofabrikant Renault. De eerste generatie van de Renault Laguna  werd gepresenteerd in 1994 als de opvolger van de Renault 21. In 2000 werd de Renault Laguna opgevolgd door de Laguna II, deze werd in 2007 weer opgevolgd door de Laguna III. De Renault Laguna is in verschillende uitvoeringen beschikbaar, de hatchbackuitvoering, stationwagenuitvoering, coupéuitvoering en een Renault Laguna GT. De topversie van de Renault Laguna heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 151kW (205pk). De Renault Laguna gaat de concurrentie aan met de Ford Mondeo en de Opel Vectra.

Ook voor de Renault Laguna heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Renault Megane

De eerste generatie van de Renault Megane werd gepresenteerd in het jaar 1995 als opvolger van de Renault 19. Inmiddels zijn we bij de derde generatie van de Renault Megane, deze generatie is sinds 2008 beschikbaar. De facelift van de derde generatie Renault Megane kwam in 2012. De topversie van de Renault Megane heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 250pk. De Renault Megane gaat de concurrentie aan met de Alfa Romeo 145/146/147/Giulietta, Citroën Xsara/C4, Fiat Bravo/Brava/Stilo/Bravo, Ford Escort/Focus, Opel Astra Peugeot 306/307/308 en de Volkswagen Golf.

Ook voor de Renault Megane heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Renault Modus

De eerste generatie van de Renault Modus werd voor het eerst geproduceert in Augustus 2004. In 2013 is de Renault Modus opgevolgd door de Renault Captur. De topversie van de Renault Modus heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 83kW (113pk). De Renault Modus gaat de concurrentie aan met de Audi A2, Mini-Cooper, Volkswagen Polo, Toyota Yaris en de Honda Jazz.

 

Ook voor de Renault Modus heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Renault Scenic

De eerste generatie van de Renault Scénic kwam eind 1996 op de markt, onder de toenmalige naam Mégane Scénic. In 1997 werd de Renault Mégane (Scénic) uitgeroepen tot 'Auto van het Jaar'. In 1999 werd de naam Renault Mégane Scénic gewijzigd naar Renault Mégane. Inmiddels zijn we bij de derde generatie van de Renault Scénic, die verscheen in 2009. De topversie van de Renault Scénic heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 121 kW (165pk). De Renault Scénic gaat de concurrentie aan met de Citroën Xsara Picasso, Fiat Multipla, Ford Focus C-MAX, Kia Carens, Mazda 5, Opel Zafira, Seat Altea en de Volkswagen Touran.

Ook voor de Renault Scénic heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Renault Trafic

De Renault Trafic is een bestelwagen van de Franse autoproducent Renault. De eerste modellen van de Renault Traffic verschenen in 1980. De Renault Traffic is in twee modellen beschikbaar, namelijk de 'normale' Trafic en de Trafic Passenger. De normale Renault Trafic is bedoeld als bestelwagen, de Renault Trafic Passenger is bedoeld als personenbus. De topversie van de Renault Trafic heeft een dieselmotor en beschikt over een vermogen van 84kW (114pk).

Ook voor de Renault Trafic heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Renault Twingo

De Renault Twingo auto van het Franse automerk Renault en wordt ingedeeld in de miniklasse. De eerste generatie van de Renault Twingo werd gepresenteerd op 5 oktober 1992. Inmiddels zijn we bij de tweede generatie van de Renault Twingo, deze generatie werd gepresenteerd in 2006. De verkoop van de Renault Twingo begon in 2007, in 2012 kwam de facelift van de tweede generatie Renault Twingo op de markt. De topversie van de Renault Twingo heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 98kW (133pk). De Renault Twingo gaat de concurrentie aan met de Fiat Panda, Peugeot 107, Citroën C1 en de Toyota Aygo.

Ook voor de Renault Twingo heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Renault Twizy

De Renault Twizy is een EV (Elektrisch Voertuig) en werd op de markt gebracht in 2012. De Renault Twizy is beschikbaar in twee versies, de ene versie heeft een topsnelheid van 45 km/h, de andere heeft een topsnelheid van 80 km/h. De versie van 45 km/h mag bestuurd worden door personen vanaf 16 jaar die in bezit zijn van het rijbewijs AM.

Ook voor de Renault Twizy heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Volvo

Winterbanden.nl beschikt over een breed assortiment wat betreft winterbanden. Natuurlijk beschikt Winterbanden.nl ook over winterbanden voor uw Volvo. Volvo vindt veiligheid één van de belangrijkste punten, daarom raadt Volvo automobilisten aan om in de winter over te stappen op winterbanden. Hiervoor bent u bij Winterbanden.nl aan het juiste adres, Winterbanden.nl beschikt namelijk over winterbanden voor alle Volvo modellen.

Volvo is een Zweeds automerk dat opgericht is op 10 augustus 1926. Volvo is opgericht in samenwerking met een kogellagerfabrikant genaamd de SFK. Tijdens een vergadering van de kogellagerfabrikant in Hofors heeft Assar Gabrielsson (hoofd verkoop SFK) in samenwerking met Gustaf Larson het initiatief genomen in de oprichting van Volvo. Het allereerste model van volvo kwam ongeveer een jaar later uit, dit model had de naam Volvo Öv4. Een aantal andere beroemde modellen van  Volvo zijn: de Kattenrug, de Amazon, de Volvo P1800 en de 240 (Polar).

Winterbanden Volvo V40

De Volvo V40 is een vrij nieuw model. De Volvo V40 werd voor het eerst geproduceert vanaf 2012 in Gent, op 6 maar 2012 werd de Volvo V40 onthuld op de autosalon van Genève. De topversie van de Volvo V40 heeft een 2,5-liter benzinemotor met een turbolader en beschikt over een vermogen van 187 kW (254pk). De Volvo V40 zal zich concureren met de BMW 1-serie, de Audi A3 en de Mercedes-Benz A-klasse.

Ook voor de Volvo V40 heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Volvo V50

De Volvo V50 werd begin 2004 geïntroduceerd in Gent. Hij werd gelanceerd als de opvolger van de V40 classic. De Volvo V50 is de stationwagenvariant van de populaire Volvo S40. De Volvo V50 is autotechnisch identiek aan de Volvo S40. De topversie van de Volvo V50 heeft een 2,5-liter benzinemotor en beschikt over een vermogen van 169 kW (120pk). De Volvo V50 gaat de concurrentie aan met de Volkwagen Gold Variant, Ford Focus Wagon en de Opel Astra Sports Tourer.

Ook voor de Volvo V50 heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Volvo V60

De Volvo V60 werd geïntroduceerd in oktober 2010 op de Mondial de I'Automobile in Parijs.  De Volvo V60 wordt gezien als de stationwagenvariant van de Volvo S60 II, de Volvo S60 II werd in maart 2010 gepresenteerd. De motoren van de Volvo V60 zijn gelijk aan de motoren van de S60, het enige verschil zit in het verbruik van de auto's. De topversie van de Volvo V60 heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 224 kW (304pk). De Volvo V60 gaat de concurrentie aan met de BMW 3-Serie Touring, Audi A4 Avant en de Mercedes-Benz C-Klasse Estate.

Ook voor de Volvo V50 heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Volvo V70

De Volvo V70 kwam op de markt in 1997 als opvolger van de succesvolle Volvo 850. De vorige generatie van de Volvo V70 wordt nu de Volvo V70 Classic genoemd. In totaal werden er bij de Volvo V70 meer dan 800 veranderingen doorgevoerd ten opzichte van de Volvo 850.De topversie van de Volvo V70 heeft een 2,5-liter benzinemotor met een turboloader en beschikt over een vermogen van 187 kW (300pk). De Volvo V70 gaat de concurrentie aan met de BMW 5-Serie Touring, Audi A6 Avant en de Mercedes-Benz E-Klasse Estate.

 

Ook voor de Volvo V70 heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Volvo C30

De Volvo C30 is de opvolger van de Volvo 480ES en de Volvo P1800ES. Dit kun je duidelijk zien aan de glazen achterklant, ook is dit duidelijk te zien aan de vier stoelen in de plaats van de twee voorstoelen en een achterbank. De topversie van de Volvo C30 heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 169 kW (230pk). De Volvo C30 gaat de concurrentie aan met de Audi A3 en de BMW 1-Serie.

Ook voor de Volvo C30 heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Volvo C70

De eerste generatie van de Volvo C70 werd geïntroduceerd in 1997, de cabrio variant van de Volvo C70 kwam op de markt in 1999 in Europa. In Amerika kwam de cabrio variant van de Volvo C70 een jaar eerder op de markt. De tweede generatie van de Volvo C70 kwam op de markt in 2005, 4 jaar later werd de facelift van de tweede generatie Volvo C70 op de markt gebracht. De topversie van de Volvo C70 beschikt over een benzinemotor met turbolader en beschikt over een vermogen van 169 kW (230pk). De Volvo C70 gaat de concurrentie aan met de Audi A5 Cabriolet, BMW 3-Serie Cabrio, Saab 9-3 Cabriolet en de Volkwagen Eos.

Ook voor de Volvo C70 heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Volvo S60

De Volvo S60 wordt ingedeeld in het segment van de hogere middenklasse. De Volvo S60 wordt door velen gezien als vervanger van de Volvo S70. De Volvo S60 werd geïntroduceerd in 2000 en heeft een aantal special Edition-uitvoeringen. Een uitvoering met een aangepast onderstel, Leder, Half leder en de sport Edition. De sport Edition beschikt over een 170pk vijfcilindermotor met erg veel vermogen bovenin. De topversie van de Volvo S60 heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 224 kW (304pk. De Volvo S60 gaat de concurrentie aan met de BMW 3-Serie, Audi A4 en de Mercedes-Benz C-Klasse.

Ook voor de Volvo S60 heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Volvo S80

De Volvo S80 is geïntroduceerd in 1998 en is het 'premium'-model van Volvo. Het uiterlijk Volvo S80 is duidelijk afgeleid van de conceptauto, genaamd de Volvo ECC. De topversie van de Volvo S80 heeft een benzinemotor die beschikt over een vermogen van 145 kW (280pk). De Volvo S80 gaat de concurrentie aan met de BMW 5-Serie, Audi A6 en de Mercedes-Benz E-Klasse.

Ook voor de Volvo S80 heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Volvo XC60

De Volvo XC60 is een auto voor mensen die een actieve levensstijl hebben. De Volvo CX60 is ongeveer net zo groot als de Nieuwe Land Rover Freelander en behoort tot de middelgrote SUV. De Volvo XC60 wordt gezien als een mix andere Volvo-Modellen, zo is het bovenstedeel van de achterklep van glas, dit was ook het geval bij de C30. Verder heeft de Volvo XC60 het terreinuiterlijk van de XC90. De topversie van de Volvo XC60 heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 224 kW (304pk). De Volvo CX60 gaat de concurrentie aan met de BMW X3, Audi Q5, Land Rover Freelander en de Mercedes-Benz GLK-Klasse.

Ook voor de Volvo CX60 heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Volvo XC90

De Volvo XC90 is een grote auto die behoort tot de SUV's (Sport Utility Vehicle), de Volvo XC90 bestaat sinds 2002. De topversie van de Volvo CX90 heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 232 kW (311pk). De Volvo CX90 gaat de concurrentie aan met de BMW X5, Mercedes-Benz M-Klasse, Volkwagen Touareg en de Audi Q7.

 

Ook voor de Volvo XC90 heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden voor oudere Volvo-modellen

Uiteraard kan Winterbanden.nl voor alle Volvo's winterbanden leveren. Hieronder zie je een overzicht van oudere Volvo's waar winterbanden voor beschikvaar zijn.

Winterbanden Volvo 142
Winterbanden Volvo 144
Winterbanden Volvo 145
Winterbanden Volvo 164
Winterbanden Volvo 1800
Winterbanden Volvo 240
Winterbanden Volvo 242
Winterbanden Volvo 244
Winterbanden Volvo 245
Winterbanden Volvo 262
Winterbanden Volvo 264
Winterbanden Volvo 265
Winterbanden Volvo 340
Winterbanden Volvo 343
Winterbanden Volvo 360
Winterbanden Volvo 440
Winterbanden Volvo 444
Winterbanden Volvo 460
Winterbanden Volvo 480
Winterbanden Volvo 544
Winterbanden Volvo 66
Winterbanden Volvo 740
Winterbanden Volvo 760
Winterbanden Volvo 780
Winterbanden Volvo 850
Winterbanden Volvo 940
Winterbanden Volvo 940 Polar
Winterbanden Volvo 960
Winterbanden Volvo Amazon
Winterbanden Volvo P
Winterbanden Volvo P1800
Winterbanden Volvo P1800 S
Winterbanden Volvo P1900
Winterbanden Volvo P210
Winterbanden Volvo PV444
Winterbanden Volvo PV544
Winterbanden Volvo Polar
Winterbanden Volvo PV

Winterbanden voor iedere Volvo

Zoals men hierboven ziet leverty Winterbanden voor alle Volvo's winterbanden. Een overzicht van reguliere Volvo's kun je hierover vinden:

Winterbanden Volvo C30
Winterbanden Volvo C70
Winterbanden Volvo S40
Winterbanden Volvo S60
Winterbanden Volvo S70
Winterbanden Volvo S80
Winterbanden Volvo S90
Winterbanden Volvo V40
Winterbanden Volvo V50
Winterbanden Volvo V60
Winterbanden Volvo V70
Winterbanden Volvo V90
Winterbanden Volvo XC60
Winterbanden Volvo XC70
Winterbanden Volvo XC90

Zou je model er niet tussen staan of heb je vragen over winterbanden voor je Volvo, neem dan gerust contact op met de klantenservice van Winterbanden.nl.

Winterbanden Volkswagen

Winterbanden.nl beschikt over een breed assortiment wat betreft winterbanden. Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over winterbanden voor uw Volkswagen. Volkwagen behoort tot één van de bekendste merken ter wereld, de bekendste Volkswagen is natuurlijk de welbekende Kever. Deze auto werd voor het eerst geproduceerd in het jaar 1947. Ook een zeer populaire Volkswagen is de Golf, deze auto is enorm populair onder de jongere automobilisten. Daarnaast bied Volkswagen ook echte zakelijke of gezinsauto's aan, zoals de Passat. Om met uw Volkswagen in de herfst/wintermaanden veilig de weg op te gaan, is het aan te raden om over te stappen op winterbanden.

Volkswagen in opgericht in 1937 en is één van de belangrijkste automerken ter wereld. Toen Hitler aan de macht kwam, kwam hij met het idee om een auto voor het volk te maken. Hij liet midden in Duitsland een autofabriek bouwen, waar ook een nieuwe stad voor arbeiders van de fabriek en hun gezinnen zou ontstaan. De stad werd de Stadt des KdF-Wagens bei Fallersleben genoemd, nu heet de stad Wolfsburg. De aller - eerste steen voor de fabriek werd in 1937 gelegd. In de oorlog werd de fabriek vooral voor oorlogsvoertuigen gebruikt. Na de oorlog waren de britten de beheerders van de KdF-stad en de fabriek, ze noemde de stad Wolfsburg en later kregen de auto's de naam Volkswagen's. Vanaf het jaar 1947 rolden de volkswagen auto's van de band.

Winterbanden Volkswagen Caddy

De Volkswagen Caddy kwam oorspronkelijk voor de Amerikaanse markt op de markt. De eerste generatie Volkswagen Caddy kwam in 1983 in Europa op de markt in diverse varianten, als gesloten bestelwagen of als open pick-up. De eerste Volkswagen Caddy was gebaseerd op de Golf I, deze variant ging maar liefst mee van 1983 tot 1996. De tweede generatie Caddy was gebaseerd op de Volkswagen Polo, en de derde generatie was gebaseerd op de Golf mk5 en de Touran. Inmiddels zijn we bij de vierde generatie van de Volkswagen Caddy, de vierde generatie is er sinds het jaar 2010. De topversie van de Volkswagen Caddy heeft een vermogen van 103 kW (140pk).

 

Ook voor de Volkswagen Caddy heef Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Volkswagen Golf

De Volkswagen Golf kwam op de markt op 25 juni 1974 als de opvolger van de succesvolle Volkswagen Kever. De Volkswagen Golf is de meest geproduceerde auto van Europa. Op 23 maart 2007 werd in Wolfsburg de 25 miljoenste Volkswagen Golf geproduceert. Van de Volkswagen zijn verschillende uitvoeringen beschikbaar zoals de Golf BlueMotion, Golf GTI, Golf GTD, Golf R en de E-Golf. De topversie van de Volkswagen Golf heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 221 kW (300pk). De Volkswagen Golf gaat de concurrentie aan met de Opel Astra, Ford Focus, Citroën C4, Renault Megane, Hyundai i30, BMW 1-Serie, Mercedes A-Klasse, Audi A3 en de Kia cee'd.

Ook voor de Volkswagen Golf heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Volkswagen Golf Plus

De Volkswagen Golf Plus is gebaseerd op de Volkswagen Golf, het verschil zit in de carosserie. De Volkswagen Golf Plus beschikt over meer ruimte, ook zit u hoger in de Volkswagen Golf Plus. De Volkswagen Golf Plus is altijd voorzien van 5-portieren en een verschuifbare achterbank. De topversie van de Volkswagen Golf Plus heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 90 kW (122pk)

Ook voor de Volkswagen Golf Plus heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Volkswagen New Beetle

De Volkswagen New Beetle (Nieuwe Kever) werd gepresenteerd in 1998 als de opvolger van de klassieke kever. Er is ook een cabrio-model van de New Beetle, deze werd geïntroduceerd in 2003. Ook heeft de New Beetle een facelift gekregen, dit was in 2006. Sinds 2011/2012 is er een nieuwe versie van de Volkswagen Beetle beschikbaar. De topversie van de Volkswagen New Beetle beschikt over een vermogen van 118 kW (160pk).

Ook voor de Volkswagen New Beetle heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Volkswagen Passat

De Volkswagen Passat is een middenklassemodel en werd voor het eerst geproduceerd in 1935. De Volkswagen Passat is een van de belangrijkste modellen van Volkswagen, in 2006 werden er 9000 auto's meer verkocht ten opzichte van de Volkswagen Golf. De topversie van de Volkswagen Passat heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 220 kW (300pk).

Ook voor de Volkswagen Passat heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Volkswagen Passat CC

De volkswagen Passat CSS werd op 14 januari 2008 aangekondigd. De Volkswagen Passat CC is de vierdeurs coupé van de Volkswagen Passat. de CC staat normaal gesproken voor Comfort Cabriolet, bij de Passat staat het voor Comfort Coupé. De topversie van de Volkswagen Passat CC heeft een 3,6-liter VR6-motor en heeft een vermogen van 300 pk. Hij haalt van 0- 100 km/u in 5,6 seconden. De Volkswagen Passat CC gaat de concurrentie aan met de Mercedes-Benz CLS-Klasse.


 

Ook voor de Volkswagen Passat CC heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Volkswagen Polo

De Volkswagen Polo behoort tot de compacte klasse van het merk Volkswagen. De Volkswagen Polo wordt geproduceerd sinds 1975 en is een lange tijd het kleinste model van Volkswagen geweest. De topversie van de Volkswagen Polo heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 180 pk. De Volkswagen Polo gaat de concurrentie aan met de Citroën C3, Ford Fiesta, Nissan Micra, Opel Corsa, Peugeot 207, Renault Clio en de Toyota Yaris.

Ook voor de Volkswagen Polo heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Volkswagen Tiguan

De Volkswagen is een SUV van autoproducent Volkswagen. De Volkswagen Tiguan werd voorgesteld op de IAA van 2007 in Frankfurt. Het concept van de Volkswagen Tiguan werd voor het eerst getoond in 2006 op de Auto Show in Los Angeles. De Volkswagen Tiguan is in 4 verschillende uitvoeringen beschikbaar, de Trend & Fun, Comfort & Design, Sport & Style en de Track & Field uitvoering. De topversie van de Volkswagen Tiguan heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen 155 kW (210pk). De Volkswagen Tiguan gaat de concurrentie aan met de Audi Q3, BMW X1, Toyota RAV4 en de Nissan Qashqai.

Ook voor de Volkswagen Tiguan heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Volkswagen Touareg

De Volkswagen Touareg is een SUV van autoproducent Volkswagen. De Touareg heeft zijn naam te danken aan de nomadenstam genaamd Der Touaregs. De Volkswagen Touareg was een project van Porsche en Volkswagen om mee te doen in de opkomende markt in 2003 voor SUV's. In 2007 kreeg de Volkswagen Touareg een facelift, de auto werd op 2300 punten gewijzigd. De topversie van de Volkswagen Touareg heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 331 kW (450pk) De Volkswagen Touareg gaat de concurrentie aan met de Nissan Murano, Mercedes-Benz M-klasse, Land Rover LR3, BMW X5 en de Volvo XC90.

Ook voor de Volkswagen Touareg heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Volkswagen Touran

De Volkswagen Touran is een midi-MPV van Volkswagen. De Volkswagen Touran werd geïntroduceerd in 2003. De naam Touran is afgeleid van een combinatie van de woorden 'Touring' en 'Sedan'. In 2006 kreeg de Volkswagen Touran een facelift, de facelift versie had als eerste Volkswagen ParkAssist. ParkAssist is een functie die de bestuurder helpt bij het parkeren.  In 2007 verscheen er een nieuwe versie van de Volkswagen Touran, genaamd de Volkswagen CrossTouran. Deze versie van de Volkswagen Touran staat 12mm hoger op zijn wielen en heeft kunstoffen beschermkappen. De topversie van de Volkswagen Touran heeft een dieselmotor en beschikt over een vermogen van 130 kW (177 pk). De Volkswagen Touran gaat de concurrentie aan met de Renault Scénic en de Opel Zafira.

Ook voor de Volkswagen Touran heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Volkswagen Transporter

De Volkswagen Transporter is een bestelwagen van de autoproducent Volkswagen. De Volkswagen Transporter is beschikbaar in verschillende varianten, als Gesloten bestelwagen, Dubbele cabine, Kombi, Pick-up Enkele cabine, Pick-up Dubbele cabine, Chassis Enkele cabine en de Chassis Dubbele cabine.De eerste generatie Volkswagen Transporter werd voor het eerst geproduceerd in 1950. De topversie van de Volkswagen Transporter heeft een benzinemotor met een vermogen van 235pk.

Ook voor de Volkswagen Transporter heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Volkswagen Up

De Volkswagen up is een miniklasse-wagen geproduceert door de autoproducent Volkswagen. De Volkswagen Up werd als concept op de IAA in Frankfurt tentoongesteld, in oktober 2011 is de Volkswagen up officieel aan het publiek voorgesteld. Sinds 2012 is er ook een vierdeurs variant van de Volkswagen Up verkrijgbaar. De topversie van de Volkswagen up heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 55kW (75pk). De Volkwagen up gaat de concurrentie aan met de Citroën C1, Peugeot 107, Seat Mii, Skoda Citigo en de Toyota Aygo.

Ook voor de Volkswagen Up heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Toyota

Winterbanden.nl beschikt over een breed assortiment wat betreft winterbanden. Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over winterbanden voor uw Toyota. Toyota is een automerk dat voor iedere doelgroep wel een geschikte auto biedt. Voor de avontuurlijke automobilisten is er de Land Cruiser. Uiteraard bieden ze ook voor de jongere doelgroep de perfecte auto's, de sportieve Toyota Aygo of de Toyota Yaris. Ook beschikken ze over veilige gezinsauto's zoals de Toyota Verso. Voor de milieuebewuste automobilist zijn er een aantal hybride modellen waaronder de Toyota Prius. Om met uw Toyota in de herfst/wintermaanden veilig de weg op te gaan, is het aan te raden om over te stappen op winterbanden.

Toyota is een Japans autobedrijf dat is opgericht door Mr Sakichi Toyoda. Mr Sakichi Toyoda vondt aan het eind van de 19e eeuw als eerste Japanner een mechanisch aangedreven weefgetouw uit. In het jaar 1918 richtte Mr Sakichi Toyoda de Toyoda Spinning and Weaving Company op, samen met zijn zoon Kiichiro Toyoda. In 1924 vervulde hij zijn levensdroom, dit was de bouw van een automatisch weefgetouw. In het jaar 1926 richtte hij Toyoda Automatic Loom Works op. Zijn zoon Kiichiro Toyoda was uitvinder en bracht een bezoek aan Europa en de VS, hierdoor maakte hij kennis met de automobielindustrie. Op een gegeven moment verkocht Sakichi Toyoda zijn patentrechten op zijn automatisch weefgetouw voor 100.000 pond, met dit geld legde hij de basis voor de oprichting in 1937 voor Toyota Motor Corporation (TMC).

Winterbanden Toyota Auris

De Toyota Auris is een compacte auto van autofabrikant Toyota. De Toyota Auris werd gelanceerd in 2007 als de opvolger van de populaire Toyota Corolla. De naam Auris betekent in het Latijns goud. De Toyota Auris is beschikbaar in een 3- en 5-deurs hatchbackvariant, de sedanversie heeft nog steeds de naam Toyota Corolla. In het jaar 2007 kreeg de Toyota Auris een facelift. In het jaar 2012 kwam de 2e generatie Toyota Auris uit. De topversie van de Toyota Auris heeft een dieselmotor en beschikt over een vermogen van 130 kW (177pk).

Ook voor de Toyota Auris heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Toyota Avensis

De Toyota Avensis is een middenklassemodel van het merk Toyota. De auto werd gelanceerd als opvolger van de Toyota Carina E, in het jaar 1997. Sinds eind 2008 is de derde generatie geïntroduceerd. In 2012 kwam de facelift-versie van de Toyota Avensis op de markt. Bij de facelift werden het front gewijzigd, de auto werd van andere achterlichten voorzien, ook kreeg de auto dagrijverlichting. De topversie van de Toyota Avensis heeft een dieselmotor en beschikt over een vermogen van 130 kW (177pk).

Ook voor de Toyota Avensis heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Toyota Aygo

De Toyota Aygo is een auto die ontwikkeld en geproduceerd is door een join venture "vorm van samenwerking waarbij organisaties deel van hun vermogen inbrengen in een nieuw bedrijf" van de PSA Peugeot Citroën en Toyota Motor Corporation. In 2002 besloten zij een gezamelijke miniklasse-auto te ontwikkelen. Hieruit ontstonden de drie modellen Citroën C1, Toyota Aygo en de Peugeot 107. De verkoop van de auto's begonnen in het jaar 2005. De topversie van de Toyota Aygo heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 50 kW (68pk). De Toyota Aygo gaat de concurrentie aan met de Chevrolet Matiz, Daihatsu Cuore, Fiat Panda, Ford Ka, Hyundai i10, Kia Picanto en de Renault Twingo.

Ook voor de Toyota Aygo heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Toyota Corolla

De Toyota Corolla is een auto van de Japanse autofabrikant Toyota. De eerste generatie Toyota Corolla werd geïntroduceerd in het jaar 1966, Van de Toyota Corolla zijn meer dan 35 miljoen stuks verkocht, hiermee is het de meest verkochte auto ter wereld. Inmiddels zijn we bij de tiende generatie van de Toyota Corolla, deze generatie werd geïntroduceerd in 2007. De hatchbackversie kreeg een nieuwe naam: Toyota Auris. De sedanversie bleef wel de Toyota Corolla heten. De generatie van de Toyota Corolla sedan werd in april 2010 in Nederland uit het verkoopprogramma gehaald, vanwege de kleine markt voor sedans in Nederland. De topversie van de van de Toyota Corolla heeft een dieselmotor en beschikt over een vermogen van 96 kW (126pk).

Ook voor de Toyota Corolla heeft winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Toyota iQ

De Toyota iQ is een auto van de Japanse autofabrikant Toyota. De Toyota iQ werd geïntroduceerd in 2007 als conceptauto in de IAA te Frankfurt. Het eindmodel werd in 2008 op een autoshow in Genau voor het eerst getoond aan publiek. Eind 2013 kondigde de Nederlandse importeur van de Toyota iQ aan dat de levering wordt gestaakt, wegens de tegenvallende verkoopcijfers. De topversie van de Toyota iQ heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 73 kW (99pk). De Toyota iQ gaat de concurrentie aan met de Smart ForTwo, Citroën C1, Peugeot 107 en de Toyota Aygo.

Ook voor de Toyota iQ heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Toyota Prius

De Toyota Prius wordt sinds 1997 geproduceerd voor Japan, sinds het jaar 2000 wordt de Toyota Prius geproduceerd voor de wereldmarkt.  De Toyota Prius is een hybride auto, hij beschikt over een verbrandingsmotor en een elektromotor. Inmiddels zijn we bij de derde generatie van de Toyota Prius. De topversie van de Toyota Prius beschikt over een vermogen van 100 kW (136pk).

 

Ook voor de Toyota Prius heeft winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Toyota RAV4

De Toyota RAV4 is een auto die ingedeeld wordt in de klasse compacte SUV's. De eerste generatie van de RAV4 kwam in 1994 in Nederland en België op de markt. De tweede generatie van de RAV4 verscheen in 2001. In 2006 kwam de derde generatie van de Toyota RAV4 op de markt, deze versie werd in 2009 cosmetisch aangepast. Zo zijn de lichtunits, mistlampen, bumpers, lichten en het radiatorrooster aangepast. Ook beschikt de auto nu over elektrische buitenspiegels met richtingaanwijzers, Bluetooth-handsfreebediening een multifunctioneel stuur en licht/regen-sensoren. De topversie van de Toyota RAV4 beschikt over een dieselmotor en beschikt over een vermogen van 130 kW (177pk). De Toyota RAV4 gaat de concurrentie aan met de Honda CR-V, Ford Escape en de Suzuki Grand Vitara.

Ook voor de Toyota RAV4 heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Toyota Verso

De Toyota Verso is een monovolume-model van het best verkopende model van Toyota, de Toyota Corolla. Een Monovolume-model is een auto waarmee maximaal 7 personen mee vervoerd kunnen worden. De eerste generatie van de Toyota Verso werd verkocht tussen 2002 en 2004, toen was de naam van de auto Toyota Corolla Verso. De tweede generatie kwam vanaf 2004 op de markt. De derde generatie werd in het voorjaar van 2009 geïntroduceerd, in 2013 werd de vierde generatie geïntroduceerd. De topversie van de Toyota Verso heeft een dieselmotor en beschikt over een vermogen van 130 kW (177pk). De Toyota Verso gaat de concurrentie aan met de Opel Zafira, Volkswagen Touran en de Renault Scénic.

Ook voor de Toyota Verso heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Toyota Yaris

De eerste generatie van de Toyota Yaris werd geïntroduceerd in 1999. De Toyota Yaris won een aantal internationale prijzen, zoals de Auto van het jaar in 2000. In Japan wordt de Toyota Yaris verkocht onder de naam Vitz, in Australië en Canada wordt de auto verkocht onder de naam Echo. De topversie van de Toyota Yaris heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 98 kW (133pk). De Toyota Yaris gaat de cuncurrentie aan met de Ford Fiesta, Fiat Punto, Renault Clio, Volkswagen Polo, Opel Corsa en de Peugeot 206.

Ook voor de Toyota Yaris heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Suzuki

Winterbanden.nl beschikt over een breed assortiment wat betreft winterbanden. Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over winterbanden voor uw Toyota. Suzuki's bekendste modellen zijn de Suzuki Alto en de Suzuki Swift. Suzuki heeft moderne, sportieve auto's met een snel uiterlijk. Suzuki heeft voor elke doelgroep wel een passend model. Zoekt u een ruime gezinsauto dan is de Suzuki SX4 en de Suzuki Grand Vitara welicht iets voor u. Zoekt u een kleine, handige auto dan is de Suzuki Alto en Suzuki Swift de auto die u zoekt. Om met uw Suzuki in de herfst/wintermaanden veilig de weg op te gaan, is het aan te raden om over te stappen op winterbanden.

Suzuki is opgericht in 1909 door Michio Suzuki en zijn schoonzoon Shunzo Suzuki. In 1937 werd de eerste Suzuki auto geproduceert, dit was een kleine auto gebaseerd op de Austin Seven. Suzuki stond in 2011 op nummer 11 achter Volkswagen, General Moters en Renault. In Japan staan ze op nummer twee achter Toyota.

Winterbanden Suzuki Alto

De Suzuki Alto is een automodel van de Japanse autofabrikant Suzuki. De eerste generatie wordt vanaf 1979 geproduceerd. Inmiddels zijn we bij de 5e generatie die sinds 2008 geproduceerd wordt. De topversie van de Suzuki Alto heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 50 kW (68pk). De Suzuki Alto gaat de concurrentie aan met de Fiat 500, Citroën C1, Ford Ka, Peugeot 107 en de Toyota Aygo.

Ook voor de Suzuki Alto heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Suzuki Grand Vitara

De Suzuki Grand Vitara is een SUV van de Japanse Multinational en autofabrikant Suzuki. De Suzuki Grand Vitara wordt gezien als een mix tussen schoonheid en functionaliteit. De Suzuki Grand Vitara is een perfecte auto voor in de stad, ook is de auto ideaal om eropuit te trekken of te gebruiken als zakelijke auto. De topversie van de Suzuki Grand Vitara heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 171 kW (233pk).

Ook voor de Suzuki Grand Vitara heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Suzuki Ignis

De Suzuki Ignis was een auto van autofabrikant Suzuki die geproduceerd werd tussen 2000 en 2008, als vervanger van de Suzuki Cultus. De topversie van de Suzuki Ignis beschikt over een vermogen van 80 kW (110pk).

 

Ook voor de Suzuki Ignis heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Suzuki Jimny

De Suzuki Jimny is een SUV van Suzuki en de eerste generatie wordt geproduceerd vanaf 1968. De tweede generatie van de Suzuki Jimny werd geproduceerd vanaf 1984. De derde en laatste generatie werd op de markt gebracht in 1998. De topversie van de Suzuki Jimny heeft een dieselmotor en beschikt over een vermogen van 63 kW (86pk).

Ook voor de Suzuki Jimny heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Suzuki Kizashi

De Suzuki Kizashi is een sedan van Suzuki die sinds eind 2009 in productie ging. De Suzuki Kizashi is de vervanger van de Suzuki Verona. De topversie van de Suzuki Kizashi heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 131 kW (178pk). De Suzuki Kizashi gaat de cuncurrentie aan met de Alfa Romeo 159, Citroën C5, Ford Mondeo, Chevrolet Malibu, Honda Accord, Kia Optima, Hyundai i40, Mazda 6, Peugeot 508, Opel Insignia, Renault Laguna, Seat Exeo en bijvoorbeeld de Toyota Avensis.

 

Ook voor de Suzuki Kizashi heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Suzuki Splash

De Suzuki Splash is een stadwagen van Suzuki. De eerste generatie van de auto is geïntroduceerd in het jaar 1978. In 2008 is de laatste generatie geïntroduceerd en ontwikkeld in samenwerking met de Duitse autofabrikant Opel. Uit de samenwerking is de Opel Agila en de Suzuki Splash ontstaan. De topversie van de Suzuki Splash heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 63 kW (86pk). De Suzuki Splash gaat de concurrentie aan met de Opel Agila.

Ook voor de Suzuki Splash heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Suzuki Swift

De Suzuki Swift is een wagen ingedeeld in de economyklasse. De Suzuki Swift ging voor het eerst in productie in 1983 onder een andere naam, de Suzuki Cultus. Sinds de tweede generatie van de Suzuki Swift (Cultus) in 1989 werd de naam gewijzigd naar Suzuki Swift. Inmiddels zijn we bij de vijfde generatie die sinds september 2010 wordt geproduceerd. De topversie van de Suzuki Swift heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 92 kW (125 pk).

Ook voor de Suzuki Swift heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Suzuki SX4

De Suzuki SX4 is een SUV, dit betekent Sports Utility Vehicle. De Suzuki SX4 werd voor het eerst getoond aan het opbliek in 2006 op de Autosalon van Genève. Een jaar later werd naast de hatchback-uitvoering ook de sedan-uitvoering uitgebracht. De Suzuki SX4 lijkt sprekend op de Fiat Sedici. De topversie van de Suzuki SX4 heeft een dieselmotor en beschikt over een vermogen van 88 kW (120pk).

Ook voor de Suzuki SX4 heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Subaru

Winterbanden.nl beschikt over een breed assortiment wat betreft Winterbanden. Natuurlijk beschikt Winterbanden.nl voor uw Sabaru. Het merk Subaru is afkomstig uit Japan  het is onderdeel van Fuji Heavy Industries.  Sabaru maakt al sinds 7 juli 1953 auto's, en is al 25 jaar actief in de Benelux. Sabaru staat vooral bekend doordat ze de Wereldkampioenschappen rally hadden gewonnen, natuurlijk ook om zijn lange levensduur en betrouwbaarheid.

Winterbanden Subaru Forester

De Subaru Forester is een SUV, dit betekent Sports Utility Vehicle. De Subaru Forester werd geïntroduceerd in 1997 met een 2,0 liter motor. Vanaf 2008 kwam de nieuwste Subaru Forester uit, dit model is nog alleen leverbaar met een 2,0 liter motor zonder turbo, of een 2,0 boxerdieselmotor. De topversie van de Subaru Forester heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 110 kW (150pk). De Subaru Forester gaat de concurrentie aan met de Honda CR-V, Toyota RAV4, Ford Escape en de Suzuki Grand Vitara.

Ook voor de Subaru Forester heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Subaru Legacy

De Legacy is een Sedan van het Japanse automerk Subaru, de Subaru Legacy voldoet aan de Amerikaanse en Europese markt. Het Topmodel van de Subaru Legacy beschikt over een 6-cilinder boxermotor met een vermogen van 180kW (245pk). De Subaro Legacy gaat de concurrentie aan met de Toyota Avensis, Nissan Primera, Honda Accord, Hyundai Sonata en de Chevrolet Epica.

 

Ook voor de Subaru Legacy heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Subaru Trezia

De Subaru Trezia is een MPV ( Multiple Purpose Vehicle). De topmodel van de  Subaru Trezia heeft een  4-cilinder Lijnmoter met een vermogen van 73kW (99PK). De Subaru Trezia gaat de concurentie aan met de Citroën C3 Picasso, Nissan Note, Honda Jazz, Hyundai IX20, Kia Venga, en de Ford Fusion,

Ook voor de Subaru Trezia heeft Winterbanden.nl de geschikte Winterbanden.

Winterbanden Subaru XV

De Subaru XV is op basis van de Subaru Impreza gemaakt waardoor die een Cross over is. De Subaru XV is geÏntroduceerd in september 2011. De Subaru XV Gaat de concurentie aan met de VW Tiguan, Ford Kunga, Mitsubishi ASX, Hyundai ix35, Kia Soul, Nissan Qashqai, BMW X1 en de Audi Q3. 

Ook voor de Subaru XV heeft Winterbanden.nl de geschikte Winterbanden.

Winterbanden Smart

Winterbanden.nl beschikt over een breed assortiment wat betreft winterbanden. Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over winterbanden voor uw Smart. De huidige smart modellen zijn: De Smart ForTwo, ForTwo Cabrio. Smart staat bekend om zijn kleine trendy auto's. Om met uw Smart in de herfst/wintermaanden veilig de weg op te gaan, is het aan te raden om over te stappen op winterbanden.

De oprichting van Smart (Small Mercedes Art) begon in 1993. Vanaf dat moment ging alles snel en werd in Maart 1993 op een persconferentie de samenwerking met SMH (nu de swatch groep) aangekondigd. Het idee was om een kleine trendy auto te introduceren, hieruit ontstond de Smart CityCoupé. Sindsdien zijn de de Smart-modellen blijven uitbreiden.

Winterbanden Smart ForTwo

De eerste generatie Smart ForTwo werd geproduceerd van 1998 tot 2004. In deze tijd had de Smart ForTwo nog een andere naam, de Smart CityCoupé. Vanaf 2004 werd de naam gewijzigd naar de Smart ForTwo. Toen werd duidelijk dat de Smart ForTwo voor twee personen bedoeld is en de Smart ForFour voor vier personen. Van de Smart ForTwo is ook een cabrio beschikbaar. De topversie van de Smart ForTwo heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 72 kW (98pk).

 

Ook voor de Smart ForTwo heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Smart ForFour

De Smart ForFour is een vierzitter van automerk Smart. De Smart ForFour werd in 2004 op de markt gebracht. Sinds 2006 is de productie van de Smart ForFour stopgezet. De topversie van de Smart ForFour heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 177 pk.

 

 

Ook voor de Smart ForFour heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Smart Roadster

De Smart Roadster werd op de markt gebracht in het jaar 2003, de verkopen van de Smart Roadster als de Smart Roadster Coupé stelden teleur. Hierdoor werd de productie in november 2005 stopgezet, na 43.901 exemplaren. Van de Smart Roadster is er ook nog een Coupé model uitgebracht. De topversie van de Smart Roadster heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 82 pk.

Ook voor de Smart Roadster heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Skoda

Winterbanden.nl beschikt over een breed assortiment wat betreft winterbanden. Natuurlijk beschikt Winterbanden.nl ook over winterbanden voor uw Skoda. Skoda's bekendste model is de Skoda Octavia. Deze auto is zeer geschikt voor mensen die een ruime gezinsauto zoeken. Voor de zakelijke rijders is er de Skoda Superb, dit is ook een zeer degelijke auto. Om met uw Skoda in de herfst/wintermaanden veilig de weg op te gaan, is het aan te raden om over te stappen op winterbanden.

Skoda is een Tsjechisch automerk opgericht door Emil Skoda en is een onderdeel van de Volkswagengroep. Skoda is de op vier na oudste nog bestaande autoproducent ter wereld, na Daimler-Benz, Peugeot, Opel en Fiat.

Winterbanden Skoda Citigo

De Skoda Citigo wordt in gedeeld in het segment miniklasse-wagen. De Skoda Citigo wordt geproduceerd door het Tsjechische merk Skoda, Skoda maakt deelt uit van de Volkswagen AG-groep.Hierdoor is de auto ook ontwikkeld samen met de Volkswagen Up! en de Seat Mii. Volkswagen en Seat behoren ook tot de Volkwagen AG-groep. De Skoda Citigo werd voor het eerst aan het plubliek voorgesteld in 2011.Van de Skoda Citigo is een vierdeurs en een vijfdeurs uitvoering beschikbaar. De topversie van de Skoda Citigo heeft en benzinemotor en beschikt over een vermogen van 55 kW (75pk). De Skoda Citigo gaat de concurrentie aan met de Citroën C1, Peugeot 107, Seat Mii, Toyota Aygo en de Volkswagen Up!

Ook voor de Skoda Citigo heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Skoda Fabia

De eerste generatie van de Skoda Fabia werd geproduceerd vanaf het jaar 2002 door het Tsjechische automerk Skoda. Inmiddels zijn we bij de 2e generatie facelift, deze generatie van de Skoda Fabia werd in maart 2010 voor het eerste aan het publiek voorgesteld op de Autosalon van Genève. De topversie van de Skoda Fabia heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 180pk.

 

Ook voor de Skoda Fabia heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Skoda Octavia

De Skoda Octavia is ontstaan in 1959 en is de naam van twee modellen van het automerk Skoda. De vroegere Skoda-modellen 440 en 445 kregen een facelift, de facelifit-versie werd onder de naam Octavia op de markt gebracht. Dit model van de Skoda Octavia bleeft in productie van 1959 tot 1964. In 1996 kwam het tweede model (eerste generatie) van de Skoda Octavia op de markt, behalve de naam heeft deze auto weinig gemeen met de oude Skoda Octavia. In 2004 werd de tweede generatie van de Skoda Octavia gelanceerd, sinds 2009 is hier ook de facelift-versie beschikbaar van. De Skoda Octavia is beschikbaar in een 5 deurs- en stationwagen variant. De topversie van de Skoda Octavia heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 147 kW (200pk).

Ook voor de Skoda Octavia heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Skoda Roomster

De Skoda Roomster is een auto van autofabrikant Skoda en werd eind 2006 voor het eerste op de markt gebracht. De naam Roomster is afgeleid van "room" (ruimte) en "roadster" (type sportwagen). Deze combinatie probeerd Skoda dan ook duidelijk te maken met de Skoda Roomster. De topversie van de Skoda Roomster heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 77kW (105pk).

 

 

.

Ook voor de Skoda Roomster heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Skoda Superb

De Skoda Superb is een auto die geproduceerd wordt in Tsjechië, sinds het jaar 2002. De Skoda Superb behoort tot de hogere middenklasse. Niet alleen in de 21ste eeuw werden er modellen onder de naam Superb op de markt gebracht, ook in de jaren 30 van de 20ste eeuw werden er een aantal modellen met de naam Skoda Superb op de markt gebracht. De tweede generatie van de Skoda Superb werd bij de Nederlandse dealers geïntroduceerd op 4 september 2004. Ook is er een stationwagen variant van de Skoda Superb op de markt gebracht. De topversie van de Skoda Superb heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 191kW (260pk). De Skoda Superb gaat de concurrentie aan met de Audi A6, BMW 5-Serie, Lexus GS, Mercedes-Benz E-Klasse en de Volvo S80.

Ook voor de Skoda Superb heeft Winterbanden.nl geschikte winterbanden.

Winterbanden Skoda Yeti

De Skoda Yeti is een compacte SUV (Sports Utility Vehicle) die eind 2009 op de markt werd gebracht. De Skoda Yeti is tevens de eerste SUV van Skoda. De naam Yeti is afgeleid van de sneeuwman op het Himalayagebergte. De Skoda Yeti wordt gebouwd op het platform van de Skoda Octavia en is beschikbaar in verschillende benzine- en dieselmotoren.  De topversie van de Skoda Yeti heeft een dieselmotor en beschikt over een vermogen van 125 kW (170pk).

 

 

 

Ook voor de Skoda Yeti heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Seat

Winterbanden.nl beschikt over een breed assortiment wat betreft winterbanden. Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over winterbanden voor uw Seat. Seat is een automerk dat zich vooral richt op mensen die op zoek zijn naar een sportieve betaalbare auto. Naast sportiviteit biedt Seat veiligheid, degelijkheid, comfort en klasse. De auto's zijn zowel geschikt voor gezinnen als zakelijke rijders. De meest bekende modellen van Seat zijn de Seat Ibiza en Seat Leon, deze auto's zijn zeer compact en zijn goed te gebruiken in de stad of voor dagelijkse, korte ritten. De Seat Alhambra is een Seat auto diede meeste ruimte biedt, deze auto is dus zeer geschikt voor bijvoorbeeld wintersport. Ook heeft Seat enkele modellen voor de zakelijke rijders, zoals de Seat Exeo. Deze auto straat veel klasse uit en is gebaseerd op de vorige generatie van de Audi A4. Om met uw Toyota in de herfst/wintermaanden veilig de weg op te gaan, is het aan te raden om over te stappen op winterbanden.

Seat is een automerk dat behoort tot de Volkswagen-groep samen met, Volkswagen, Skoda, Audi, Buggati, Bentley, Porsche en Lamborghini. Seat werd opgericht in 1950, Seat staat voor Sociedad Española de Automóviles de Turismo. (Automóvil de Turismo betekent personenauto.) De eerste Seat rolde van de band op 13 november 1953, dit was de Seat 1400. Pas in 1983 kwam het merk Seat naar Nederland.

Winterbanden Seat Alhambra

De Seat Alhambra is een grote MPV van automerk Seat. De eerste generatie ging in productie sinds 1996, inmiddels zijn we bij de tweede generatie die sinds 2010 verkrijgbaar is. De topversie van de Seat Alhambra heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 150 kW (204pk). De Seat Alhambra gaat de concurrentie aan met de Ford Galaxy, Citroën C8, Peugeot 807 en de Renault Espace.

 


Ook voor de Seat Alhambra heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Seat Altea

De Seat Altea kwam in februari 2004 op de markt, in 2009 kreeg de Seat Altea een facelift. De Seat Altea wordt ingedeeld in de compacte middenklasse en is in verschillende uitvoeringen beschiktbaar: de Basic, Reference, Stylance, Business Line, FR en Sport-up. De uitvoeringen Sport e Sportrider zijn sinds 2005 niet meer leverbaar. De topversie van de Seat Altea heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 118 kW (160pk).


Ook voor de Seat Altea heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Seat Cordoba

De eerste generatie van de Seat Cordoba werd voor het eerst geproduceerd in 1994, de eerste generatie was gebaseerd op de derde generatie van de Seat Ibiza. In 1999 kwam de facelift van de eerste generatie Seat Cordoba uit. In 2003 kwam de tweede generatie van de Seat Cordoba uit, deze generatie kreeg in 2006 een kleine facelift. De topversie van de Seat Cordoba heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 77 kW (105pk).

Ook voor de Seat Cordoba heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Seat Exeo

De Seat Exeo werd gepresenteerd in 2008 op de Mondial de l'Automobile en is de opvolger van de Seat Toleda sedan. De Seat Exeo is verkrijgbaar in 3 verschillende uitvoeringen: Sport, Sylance en Reference. De topversie van de Seat Exeo heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 210 pk. De Seat Exeo gaat de concurrentie aan met de Mazda6, Ford Mondeo, Volkwagen Passat, Opel Insignia en de Peugeot 307.


Ook voor de Seat Exeo heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Seat Ibiza

De eerste Seat Ibiza kwam in 1984 op de markt, ook zorgt de Seat Ibiza voor 40 procent van de verkopen van aumerk Seat. Inmiddels zijn we bij de vierde generatie van de Seat Ibiza, deze generatie kwam op de markt in 2008. In 2012 kreeg de vierde generatie Seat Ibiza een lichte facelift. De topversie van de Seat Ibiza heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 180pk.

Ook voor de Seat Ibiza heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Seat Leon

De eerste generatie Seat Leon werd voor het eerst gebouwd in 1999. Inmiddels zijn we bij de derde generatie van de Seat Leon, deze generatie kwam op de markt in 2012. De topversie van de Seat Leon heeft een dieselmotor en beschikt over een vermogen van 184pk. De Seat Leon gaat de concurrentie aan met de Volkswagen Golf, Audi A3 en de Skoda Octavia.

Ook voor de Seat Leon heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Saab

Winterbanden.nl beschikt over een breed assortiment wat betreft winterbanden. Natuurlijk beschikt Winterbanden.nl ook over winterbanden voor uw Saab. Eén van de meest bekende saab-modellen is de Saab 9-3. Saab probeert voor veel verschillende doelgroepen auto's op de markt te brengen, zo is de Saab Sport Sedan zeer geschikt voor gezinnnen of zakenlui. De Saab Sport Sedan wordt gezien als een auto met een combinatie van klasse en comfort. Ook heeft Saab een auto met veel ruimte voor mensen die bijvoorbeeld vaak op wintersport gaan, dit is de Saab 9-5. Verder is er nog de Saab 9-3x deze auto is voor mensen die af en toe van de verharde wegen afgaan. Daarnaast is er nog de Saab 9-3 Cabriolet, deze auto is er voor de mensen die in de zomer graag met een open dak rijden.

Saab is een Zweeds automerk dat opgericht is in 1937 als fabrikant van militaire vliegtuigen. Na de Tweede Wereldoorlog zijn ze begonnen met het produceren van auto's. In de toekomst wil Saab zich vooral gaan richten op het produceren en ontwikkelen van elektrisch rijden.

Winterbanden Saab 9-3

De eerste generatie van de Saab 9-3 werd voor het eerst geproduceerd in 1998, als doorontwikkeling op de Saab 900NG. In 2002 werd deze generatie opgevolg door een geheel nieuw model, met dezelfde naam (Saab 9-3). De tweede generatie Saab 9-3 kreeg in 2007 een facelift. De topversie van de Saab 9-3 heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 154kW (210pk). De Saab 9-3 gaat de concurrentie aan met de Alfa Romeo 156/159, Audi A4, Mercedes-Benz C-Klasse, Jaguar X-Type, Volvo S40, Toyota Avensis en de BMW 3-Serie.

Ook voor de Saab 9-3 heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Saab 9-5

De eerste generatie van den Saab 9-5 werd geproduceerd vanaf 1997. Inmiddels zijn we bij de tweede generatie van de Saab 9-5, deze generatie kwam op de markt in 2010. De topversie van de Saab 9-5 heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 224kW (300pk). De Saab 9-5 gaat de concurrentie aan met de BMW 5-Serie, Audi A6, Mercedes-Benz E-Klasse en de Volvo S80.

 

Ook voor de Saab 9-5 heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Saab 9-7x

De Saab 9-7x was een SUV-model (Sports Utility Vehicle) van automerk Saab. De Saab 9-7x kwam in 2006 in Nederland op de markt, wegens tegenvallende verkopen is de productie van de Saab 9-7x in 2008 stopgezet. De topversie van de Saab 9-7x heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 221kW (300pk). De Saab 9-7x gaat de concurrentie aan met de Audi-Q7, BMW-X5, Mercedes-Benz M-Klasse, Porsche Cayenne en de Volvo XC90.

Ook voor de Saab 9-7x heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden BMW

Winterbanden.nl beschikt over een breed assortiment wat betreft winterbanden. Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over winterbanden voor uw BMW. BMW is een Duits automerk dat behoort tot één van de grootste automerken ter wereld. BMW heeft voor iedere doelgroep wel een geschikte auto, zo is er voor automobilisten die een sportieve auto zoeken de BMW Z3 of BMW Z4. Ook heeft BMW auto's voor gezinnen en jongere, dit zijn de BMW 3-Serie en BMW 5-Serie. Ook wordt er bij BMW aan het milieu gedacht met een aantal hybride modellen zoals de BMW X3 en BMW X5. Ook heeft BMW geheel elektrische modellen zoals de BMW i3 en de BMW i8. Om met uw BMW in de herfst/wintermaanden veilig de weg op te gaan, is het aan te raden om over te stappen op winterbanden.

Rond 1916 begon het allemaal met BMW, in 1916 begon de BFW (Bayerische Flugzeug Werke) met de bouw van eigen vliegtuigmotoren. De naam werd gewijzigd in 1922 naar BMW (Bayerische Motoren Werke). De naam werd gewijzigd omdat het na de Eerste Wereldoorlog verboden was in Duitsland om gevechtsvliegtuig motoren te produceren. Hierdoor is BMW overgestapt na motoren voor motorfietsen en schepen, in die tijd bouwde BMW een goede naam op als leverancier van kwaliteitsmotoren. In het jaar 1929 kocht BMW de Dixi-fabriek op, dit was een fabriek waar al jaren auto's werden geproduceerd. Na enkele jaren van voorbereiding begon BMW in 1932 met het produceren van auto's, sindsdien is BMW niet meer weg te denken uit de autowereld.

Winterbanden BMW 1-Serie

De BMW 1-Serie is een compacte middenklasseauto van de Duitse autofabrikant BMW. De BMW 1-Serie kwam op de markt in 2004, deze generatie kreeg in 2007 een kleine facelift. De BMW 1-Serie is in vier verschillende varianten beschikbaar, namelijk de 5-deurshatchback (E87),
3-deurshatchback (E81), 2-deurscoupé (E82) en de 2-deurscabriolet (E88).  De topversie van de BMW 1-Serie heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 225kW (306pk). De BMW 1-Serie gaat de concurrentie aan met de Volvo C30, Audi A3 en de Alfa Romeo 147.

Ook voor de BMW 1-Serie heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden BMW 3-Serie

De eerste generatie van de BMW 3-Serie kwam op de markt in 1975. Inmiddels zijn we bij de zesde generatie van de BMW 3-Serie, deze generatie kwam uit in 2012. Van de BMW 3-Serie is ook een stationwagen (3-Serie Touring), cabrio en een sportversie (M3) beschikbaar. De topversie van de BMW 3-Serie heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 225kW (306pk).

Ook voor de BMW 3-Serie heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden BMW 5-Serie

De eerste generatie van de BMW 5-Serie kwam op de markt in 1972. Inmiddels zijn we bij de zesde generatie van de BMW 5-Serie, deze generatie wordt geproduceert sinds 2010. Van de BMW 3-Serie is ook een stationwagen (5-Serie Touring), cabrio en een sportversie (M5) beschikbaar. De topversie van de BMW 5-Serie heeft een  benzinemotor en beschikt over een vermogen van 299kW (407pk). De BMW 5-Serie gaat de concurrentie aan met de Mercedes-Benz E-Klasse, Audi A6, Lexus GS en de Jaguar XF.

Ook voor de BMW 5-Serie heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden BMW 6-Serie

De eerste generatie van de BMW 6-Serie kwam in 1976 op de markt, als opvolger van de BMW E9 coupé. Inmiddels zijn we bij de derde generatie van de BMW 6-Serie, deze generatie kwam in het voorjaar van 2011 op de markt. Van de BMW 6-Serie is een 3-deurs coupé (6-Serie Coupé), 5 -deurs coupé (6-Serie Gran Coupé) , cabrio en een sportversie (BMW-M6) beschikbaar. De topversie van de BMW 6-Serie heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 299kW (407pk).

Ook voor de BMW 6-Serie heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden BMW X1

De BMW X1 is een SUV (Sports Utility Vehicle) van het Duitse automerk BMW. De BMW X1 werd geïntroduceerd in 2009, in 2012 kwam de facelift uit. De topversie van de BMW X1 heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 190kW (259pk). De BMW X1 gaat de concurrentie aan met de Ford Kuga, Audi Q3 en de Volkswagen Tiguan.

Ook voor de BMW X1 heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden BMW X3

De eerste generatie van de BMW X3 kwam op de markt in 2004, in 2006 kreeg de eerste generatie een facelift. De tweede generatie van de BMW X3 werd gepresenteerd in 2010, de verkoop werd datzelfde jaar in november gestart. De topversie van de BMW X3 heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 225kW (306pk). De BMW X3 gaat de concurrentie aan met de Land Rover Freelander, Acura RDX, Mercedes-Benz GLK-Klasse, Lexus RX en de Audi Q5.

Ook voor de BMW X3 heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden BMW X5

De eerste generatie van de BMW X5 werd op de markt gebracht in het jaar 2000. Inmiddels zijn we bij de derde generatie van de BMW X5 deze kwam uit in november 2013. De topversie van de BMW X5 heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 331kW (444pk). De BMW X5 gaat de concurrentie aan met de Audi Q7, Lexus RX, Mercedes-Benz M-Klasse, Volkswagen Touareg, Porsche Cayenne en de Volvo XC90.

Ook voor de BMW X5 heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Over Winterbanden.nl B.V.

Winterbanden.nl B.V. is de grootste online-winterbanden webwinkel van Nederland. Met de grootste aantal bezoekers van Nederland en het breedste assortiment heeft Winterbanden.nl een nummer één positie in online-winkelen voor winterbanden, stalen velgen of lichtmetalen velgen. Winterbanden.nl werkt met meerdere locaties. De algemene werkzaamheden worden gedaan vanuit Cuijk (hoofdkantoor). Verder verloopt de distributie vanuit het Duitse Dusseldorf en ons centrale magazijn nabij Tilburg.

   

Winterbanden heeft een duidelijk profiel in de markt. Het assortiment bestaat uit zo'n 90.000 artikelen, verdeeld over 4 groepen:

De merkwaarden van Winterbanden.nl zijn service, uitgebreid, actueel, snelle levering en betrokken. Ze zijn leidend bij de assortimentskeuze, services, prijsstelling en communicatie.

A-locatie op het web

Winterbanden.nl is de online autoriteit en de a-locatie voor je zoektocht naar winterbanden. Door de jarenlange opgebouwde expertise is Winterbanden.nl zeer goed in staat om een uitgebalanceerd en sterk assortiment aan te bieden aan de Nederlandse consument. Als klant weet men wat men kan verwachten van Winterbanden.nl. Een bezoek aan Winterbanden.nl moet altijd een veelbetekenende ervaring zijn.

Ditributie vanuit logistieke hoogwaardige distributiecentrums

Vanuit onze magazijnen in Tilburg en Düsseldorf verzenden wij met de hoogste kwaliteitsscan de producten die je online in de webshop hebt besteld. De producten versturen wij direct naar het adres in Nederland of België of direct naar een van de Winterbanden.nl vestigingen. Door een enorme voorraad en een zeer scherpe prijsstelling kunnen wij een uitgebreid en diep assortiment aanbieden.

Partner worden

Winterbanden.nl zoekt altijd naar goede partners. Denk jij of jullie organisatie een toegevoegde waarde te zijn voor Winterbanden.nl, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn altijd zoekende naar partnerships voor ludieke acties op onze website, samenwerkingen met garages of groothandels/fabrikanten en andere websites. Heb je vragen over dit thema of wil je in contact komen met Winterbanden.nl neem dan contact op met Jorrick Weijers, marketingverantwoordelijke bij Winterbanden.nl BV via marketing@winterbanden.nl of 0485-713399.

Samenwerkingen met andere websites / affiliate

Beheer je 1 of meerdere websites waarmee je inkomsten wilt genereren? Wordt dan partner van Winterbanden.nl! Meld je aan bij ons affiliate programma en registreer je als partner van Winterbanden.nl. Wij stellen dan de nieuwste banners en tekstlinks aan jou ter beschikking die je dan op je site kunt plaatsen. Stuur je dan bezoekers naar onze website die vervolgens een aankoop doen? Dan ontvang je van ons een verkoopcommissie! Deze commissie kan oplopen tot wel enkele procenten van de verkoopwaarde! Meld je snel aan en groei met het grootste winterbanden-label van Nederland! Alle voordelen op een rijtje:

 • Geld verdienen! Over elke verkoop die via jouw website plaatsvindt, ontvang je een commissie.
 • Deelname is volledig gratis, eenvoudig en snel geregeld.
 • Wij gebruiken een profesioneel affiliate programma voor de registratie. Hier vind je uitgebreide, realtime statistieken van behaalde resultaten.
 • Je hoeft je maar 1 keer aan te melden en kunt daarna deelnemen met meerdere websites en/of nieuwsbrieven onder hetzelfde account.
 • Je hebt keuze uit een ruim assortiment promotiemateriaal, zoals tekstlinks, advertorials en banners. De door jou verdiende commissie kun je online bijhouden en wordt maandelijks uitbetaald op je bank- of girorekening.

Meld je nu aan bij de TradeTracker - Winterbanden.nl campagne.

Pers

Journalisten en andere pers belanghebbende kunnen hier informatie vinden.

Geschiedenis

De geschiedenis van Winterbanden.nl gaat terug naar 1999. Van online informatie platform naar grootste online webshop voor winterbanden.

1999 Familie Groenendijk (Groenendijk Banden B.V. uit Ridderkerk) start met een algemene website over winterbanden.
2001 In de winter van 2001 starte Groenendijk Banden B.V. voor het eerst met de verkoop van winterbanden online. Hiermee baart Groenendijk veel opzien met een vroege stap in de online bandenbranche.
2004 Winterbanden.nl laat het assortiment enorm groeien naar meer dan 1500 winterbanden en 450 stalen wielen online.
2007 Winterbanden.nl is vanaf dit jaar volledig online. Groenendijk Banden B.V. ziet de vraag naar winterbanden enorm groeien. Winterbanden.nl is de eerste website die 99,9% van alle winterbanden-modellen beschikbaar in Europa online de website toont.
2009 Groenendijk Banden B.V. gaat samenwerken met Innoting B.V. om de website Winterbanden.nl verder te laten groeien.
2010 Innoting B.V. neemt het belang van Winterbanden.nl 100% over en start in deze winter met een volledig nieuwe website.
2011 Moederorganisatie Innoting B.V. laat Winterbanden.nl solitair alleen groeien. Winterbanden.nl B.V. is een losstaande organisatie geworden met een eigen beleid en strategie.
2012 Het assortiment van Winterbanden.nl B.V. groeit door naar meer dan 50.000 artikelen. Hiermee is Winterbanden.nl B.V. het grootste online platform voor winterbanden in Nederland.
2013 Winterbanden.nl krijgt een volledige nieuwe webshop en een volledig nieuwe techniek om de groei van winterbanden de komende jaren aan te kunnen.
2014 Winterbanden.nl wordt genomineerd voor de juryprijs van de Thuiswinkelawards 2014.
2014 Winterbanden.nl lanceert wederom vernieuwde website voor het winterseizoen 2014/2015 en start landelijke radiocampagne op Radio 538, 3FM, Radio 2, Radio 10 en 100% NL.

Wil je meer weten over Winterbanden.nl? Neem dan gerust contact met Winterbanden.nl op.

Reviews van TrustPilot

Winterbanden Peugeot

Winterbanden.nl beschikt over een breed assortiment wat betreft winterbanden. Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over winterbanden voor uw Peugeot. Peugeot is een automerk dat voor elke doelgroep of soort rijder wel een bijpassende auto heeft. Voor de jongere automobilisten heeft Peugeot de kleine en sportieve modellen zoals de Peugeot 107 en de Peugeot 207.  Verder is er nog een sport- en gezinsuitvoering van bijvoorbeeld de Peugeot 308 en Peugeot 508, en voor mensen die vaak veel dingen moeten vervoeren is er de Peugeot Boxer. Daarnaast is er voor de avontuurlijke automobilist nog de Peugeot Partner Tepee en Bipper Tepee. Om met uw Peugeot in de herfst/wintermaanden veilig de weg op te gaan, is het aan te raden om over te stappen op winterbanden.

Peugeot is een Frans automerk en is vernoemd naar de familie Peugeot uit de streek van Montbéliard, Jean pierre en Jean-Frédéric begonnen in 1980 een fabriek waar staal werd geproduceert. Tot 1885 kent de fabriek een grote ontwikkeling en maakt een naam als fabrikant van verschillende gereedschappen. In 1885 neemt Armand peugeot initiatief om rijwielen te gaan bouwen. Zo'n vier jaar later wordt een driewieler gepresenteerd aangedreven door een stoommachine. In 1890 wordt de eerste auto van Peugeot gebouwd en in 1891 wordt de productie van Peugeot auto's uitgebreid.

Winterbanden Peugeot 1007

De Peugeot 1007 is een compacte auto van het automerk Peugeot. De Peugeot 1007 werd voor het eerst geproduceerd in het jaar 2004. Wegens onvoldoende succes is de Peugeot 1007 in 2009 uit de productie genomen. Ondanks dat de Peugeot 1007 uit de productie is genomen is de auto volgens verschillende testcentra de veiligste auto in zijn klasse. De topversie van de Peugeot 1007 heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 81kW (110pk).

 

 

Ook voor de Peugeot 1007 heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Peugeot 107

De Peugeot is een auto samen geproduceerd en ontwikkeld door een joint venture "vorm van samenwerking waarbij organisaties deel van hun vermogen inbrengen in een nieuw bedrijf" van de PSA Peugeot Citroën en Toyota Motor Corporation. Zij kwamen in 2002 met het idee om een gezamelijke miniklase-auto te ontwikkelen. In 2005 begon de verkoop van de auto's. De topversie van de Peugeot 107 heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 50kW (68pk). De Peugeot 107 gaat de concurrentie aan met de Daihatsu Cuore, Fiat Panda, Chevrolet Matiz, Hyundai i10, Ford Ka, Renault Twingo en de Kia Picanto.

Ook voor de Peugeot 107 heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Peugeot 2008

De Peugeot 2008 is gelanceerd in 2008 als indirecte opvolger van de Peugeot 207 SW. De Peugeot 2008 is in verschillende uitrustingniveaus beschikbaar, de Acces, Active, Allure en de Première. De topversie van de Peugeot 2008 heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 88kW (120pk). De Peugeot 2008 gaat de concurrentie aan met de Renault Captur, Opel Mokka, Chevrolet Trax en de Nissan Qashqai.

Ook voor de Peugeot 2008 heeft Winterbandfen.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Peugeot 206

De Peugeot 206 werd in september 1998 geïntroduceerd in de compacte klasse. De Peugeot 206 is de meest verkochte Peugeot en meest verkochte Franse auto allertijden, in totaal werden er meer dan 8.300.000 expemplaren verkocht. De topversie van de Peugeot 206 heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen 100kW (138pk).

 

Ook voor de Peugeot 206 heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Peugeot 207

De Peugeot 207 wordt gezien als de opvolger van de Peugeot 206. De Peugeot 207 is beschikbaar in verschillende uitrustingniveaus, de hatchback, SW (stationwagen en CC (coupé-cabriolet). De topversie van de Peugeot 207 heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 175 pk.

Ook voor de Peugeot 207 heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Peugeot 208

De Peugeot 208 is de opvolger van de Peugeot 207. De Peugeot 208 werd voor het eerst geproduceerd in het jaar 2012. De topversie van de Peugeot 208 heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 147kW (200pk). De Peugeot 208 gaat de concurrentie aan met de Renault Clio, Volkswagen Polo en de Opel Corsa.

 

Ook voor de Peugeot 208 heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Peugeot 3008

De Peugeot 3008 is een SUV (Sports Utility Vehicle) van de Franse autoproducent Peugeot. De Peugeot 3008 werd gepresenteerd in het jaar 2009. De topversie van de Peugeot 3008 is een hybride en beschikt over een vermogen van 147kW (200pk).

Ook voor de Peugeot 3008 heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Peugeot 308

De Peugeot 308 is een compact middenklasse model van het Franse automerk Peugeot. De Peugeot werd in 2007 geïntroduceerd op de IAA in Frankfurt, in 2011 is de facelift van de Peugeot 308 uitgekomen. De topversie van de Peugeot 308 heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 147kW (200pk). De Peugeot 308 gaat de concurrentie aan met de Volkswagen Golf, Ford Focus, Renault Mégane, Citroën C4, Seat Leon, Fiat Bravo, Chevrolet Lacetti, Toyota Auris, Opel Astra en de Lancia Delta.

Ook voor de Peugeot 308 heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Peugeot 4007

De Peugeot 4007 is een SUV (Sports Utility Vehicle) ontwikkeld door Mitsubishi en Peugeot. De Peugeot 4007 werd gepresenteerd op de Autosalon in Genève. De topversie van de Peugeot 4007 heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 125kW (170pk). De Peugeot 4007 gaat de concurerntie aan met de Dodge Caliber, Dodge Avenger en de Chrysler Sebring.

Ook voor de Peugeot 4007 heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Peugeot 407

De Peugeot 407 is een middenklasse auto van de Franse autoproducent Peugeot. De Peugeot 407 is geïntroduceerd in 2004 als de opvolger van de Peugeot 406. De topversie van de Peugeot 407 heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 155kW (211pk). De Peugeot 407 gaat de concurrentie aan met de Audi A4, BMW 3-Serie, Citroën C5, Jaguar X-Type, Mercedes-Benz C-Klasse, Opel Vectra, Renault Laguna, Volkswagen Passat, Toyota Avensis en de Saab 9-3.

Ook voor de Peugeot 407 heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Peugeot 508

De Peugeot 208 is een compacte middenklasse auto van Peugeot. De Peugeot 508 werd gepresenteerd in 2010 op de Autosalon van Parijs, de productie begon in 2011. De topversie van de Peugeot 508 heeft een dieselmotor en beschikt over een vermogen van 150kW (204pk).

Ook voor de Peugeot 508 heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Peugeot Bipper

De Peugeot 607 is een bestelwagen die ontwikkeld is in samenwerking met Citroën, Fiat en Tofas. De Peugeot 607 werd voor het eerst geproduceerd in 2007. De topversie van de Peugeot Bipper heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 75 pk. De Peugeot Bipper gaat de concurrentie aan met de Citroën Nemo en de Fiat Fiorino.

Ook voor de Peugeot Bipper heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Peugeot Boxer

De Peugeot Boxer is ontwikkeld in samenwerking met Fiat, Peugeot en Citroën. De gelijkwaardige modellen zijn de Citroën Jumper en de Fiat Ducato. De eerste generatie van de Peugeot Boxer werd geïntroduceerd in het jaar 1982. Inmiddels zijn we bij de derde generatie van de Peugeot Boxer, deze generatie verscheen in 2006. De Peugeot Boxer is beschikbaar in vier soorten chassis: de combi, de kipper, chassis met cabine en chassis zonder cabine. De topversie van de Peugeot boxer heeft een dieselmotor en beschikt over een vermogen van 130kW (177pk).

Ook voor de Peugeot Boxer heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Peugeot RCZ

De Peugeot is een coupé van de Franse autofabrikant Peugeot en werd gepresenteerd in 2007 op de IAA van Frankfurt. Van de Peugeot RCZ is ook een cabriolet variant beschikbaar.  De topversie van de Peugeot RCZ heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 147kW (200pk). De Peugeot RCZ gaat de concurrentie aan met de Audi TT.

Ook voor de Peugeot RCZ  heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Opel

Winterbanden.nl beschikt over een breed assortiment wat betreft winterbanden. Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over winterbanden voor uw Opel. Opel is een autofabrikant dat van alle markten thuis is. Voor de jongere doelgroepen heeft opel de Opel Cors of de Opel Agila. Ook heeft Opel auto's voor gezinnen zoals de Opel Astra of de Opel Zafira. Verder heeft Opel nog een aantal auto's voor zakelijke doeleinden, zoals de Opel Insignia. Om met uw Opel in de herfst/wintermaanden veilig de weg op te gaan, is het aan te raden om over te stappen op winterbanden.

Opel (Adam Opel Ag) is een duits automerk dat is opgericht in 1862 door Adam Opel. De eerste auto van Opel werd geproduceerd in 1899. Voorheen produceerde Opel naaimachines en fietsen. Toen de verkopen van naaimachines tegenvielen besloot Opel over te stappen op het produceren van fietsen. Na het overlijden van Adam Opel besloten zijn zoons met de baouw van hun eerste wagen. Sindsdien is Opel door de jaren heen steeds meer ontwikkeld in het produceren van autos.

Winterbanden Opel Adam

De Opel Adam is vernoemd naar de oprichter van het Duitse automerk, genaamd Adam Opel. De Opel Adam werd eind september 2012 geïntroduceerd op de Autosalon in Parijs. De Opel Adam is beschikbaar in drie verschillende uitrustingniveau's: Jam (Standaard), Glam (Luxueus) en Slam (Sportief). De topversie van de Opel Adam heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 100pk. De Opel Adam gaat de concurrentie aan met de Fiat 500, Mini-Cooper One en de Volkswagen Up!

 

 

Ook voor de Opel Adam heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Opel Agila

De Opel Agila is een auto ingedeeld in de miniklasse. De eerste generatie Opel Agila werd gepresenteerd in het jaar 2000 en heeft veel weg van de Suzuki Wagon R+. De tweede generatie Opel Agila is ontstaan uit een samenwerking van Opel en Suzuki. De tweede generatie van de Opel Agila is te koop sinds 2008. De variant van Suzuki heeft de naam Suzuki Splash. De topversie van de Opel Agila heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 94pk
.

Ook voor de Opel Agila heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Opel Ampera

De Opel Ampera is een plug-in hybride-model van Opel, de Opel Ampera is te koop in Nederland sinds 2011. De auto werd in 2009 al voor het eerst getoond op de Autosalon van Genève. De Opel Ampera beschikt over een vermogen van 62kW (84pk). De Opel Ampera gaat de concurrentie aan met de Chevrolet Volt.

 

Ook voor de Opel Ampera heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Opel Antara

De Opel Antara is een SUV (Sports Utility Vehicle) van Duitse autoproducent Opel. De Opel Antara werd samen geïntroduceerd met de Chevrolet Captiva in 2006. In 2010 kreeg de Opel Antara een facelift. De topversie van de Opel Antara heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van  167kW (227pk). De Opel Antara gaat de concurerntie aan met de Toyota RAV4, Chevrolet Captiva en de Hyundai Santa Fe.

Ook voor de Opel Antara heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Opel Astra

De eerste generatie van de Opel Astra werd in 1991 geïntroduceerd als opvolger van de Opel Kadett. De nieuwste generatie van de Opel Astra werd gepresenteerd in Frankfurt op de IAA in 2009. De topversie van de Opel Astra heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 180pk. De Opel Astra gaat de concurrentie aan met de Ford Focus, Volkswagen Golf, Peugeot 308 en de Toyota Auris.

Ook voor de Opel Astra heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Opel Corsa

De eerste generatie van de Opel Corsa werd gelanceerd in 1982, als kleiner alternatief voor de Opel Kadett. Inmiddels zijn we bij de vierde generatie van de Opel Corsa, deze generatie kwam in 2006 op de markt. De topversie van de Opel Cors heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 210pk. De Opel Corsa gaat de concurrentie aan met de Fiat Punto, Ford Fiesta, Renault Clio, Volkswagen Polo en de Toyota Yaris.

Ook voor de Opel Corsa heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Opel Insignia

De Opel Insignia werd gepresenteerd in 2008 als de opvolger van de Opel Vectra. In 2008 werd de Opel Insignia verkozen tot Auto van het Jaar 2009, hij verloeg met een klein verschil daarmee de Ford Fiesta en Volkswagen Golf. De topversie van de Opel Insignia heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 325pk. De Opel Insignia gaat de concurrentie aan met de Ford Mondeo, Peugeot 508, Peugeot 407, Audi A4, BMW 3-Serie, Mercedez-Benz C-Klasse, Volvo S60 en de Volkswagen Passat.

Ook voor de Opel Insignia heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Opel Meriva

De eerste generatie van de Opel Meriva werd geproduceerd vanaf 2002. Inmiddels zijn we bij de tweede generatie van de Opel Meriva, deze generatie van Opel Meriva wordt geproduceerd sinds 2010. De topversie van de Opel Meriva heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 103kW (140pk).

 

 

Ook voor de Opel Meriva heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Opel Movano

De Opel Movano is een bedrijfsauto van het Duitse automerk Opel. De eerste generatie van de Opel Movano kwam op de markt in het jaar 1999. De Opel Movano werd samen ontwikkeld met Renault en Nissan, zij brachten de bedrijfsauto uit onder de naam Renault Master en Nissan Interstar. Sinds 2010 is de nieuwe generatie van de Opel Movano op de markt. De bedrijfsauto is in vier verschillende lengtes en 3 verschillende hoogtes beschikbaar. De topversie van de Opel Movano heeft een dieselmotor en beschikt over een vermogen van 110kW (150pk).  De Opel Movano gaat de concurrentie aan met de Volkswagen Crafter, Renault Master en de Nissan Interstar.

Ook voor de Opel Movano heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Opel Vectra

De eerste generatie van de Opel Vectra kwam in het jaar 1988 op de markt. Inmiddels zijn we bij de derde generatie van de Opel Vectra, deze generatie kwam in 2002 op de markt en kreeg in 2006 een facelift. Sinds eind 2008 is de Opel Vectra uit productie genomen, de Opel Vectra werd nog verkocht tot en met 2009. De vervanger van de Opel Vectra is de Opel Insignia. De topversie van de Opel Vectra heeft een vermogen van 155kW (211pk). De Opel Vectra gaat de concurrentie aan met de Ford Mondeo, Citroën Xantia, Renault Laguna, Peugeot 406 en de Volkwagen Passat.

Ook voor de Opel Vectra heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Opel Vivaro

De Opel Vivaro is middelgrote bestelwagen otnwikkeld door Opel en Renault. Renault biedt de bestelwagen aan onder de naam Renault Trafic. De eerste modellen van de Opel Vivaro verschenen in het jaar 1980. De topversie van de Opel Vivaro heeft een dieselmotor en beschikt over een vermogen van 84kW (114pk).

 

 

Ook voor de Opel Vivaro heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Opel Zafira

De eerste generatie van de Opel Zafira kwam in het jaar 1999 op de markt. Inmiddels zijn we bij de derde generatie van de Opel Zafira, deze generatie kwam op de markt in 2011. De topversie van de Opel Zafira heeft een dieselmotor en beschikt over een vermogen van 165 pk. De Opel Zafira gaat de concurerntie aan met de Renault Scénic, Mazda 5, Toyota Corolla Verso en de Volkwagen Touran.

Ook voor de Opel Zafira heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Chrysler

Winterbanden.nl beschikt over een breed assortiment in winerbanden zo ook voor de Chrysler. Chrysler is een automerk dat zowel luxueuze als sportieve auto's beschikbaar heeft, bijvoorbeeld de Chrysler 300c of de Chrysler Crossfire. Daarnaast zijn deze auto's ook zeer geschikt voor zakelijke doeleinden. Verder heeft Chyrsler ook auto's voor gezinnen, zoals de Chrysler Voyager. Om met uw Chrysler in de herfst/wintermaanden veilig de weg op te gaan is het aan te raden om over te stapen op winterbanden.

Winterbanden Chrysler 300C

De Chrysler 300C is een auto van het Amerikaanse autobedrijf Chrysler. De Chrysler 300C gaat de concurentie aan met de BMW 5-serie, Mercedes Benz E-Klasse en met de Audi A6.

Ook voor de Chrysler 300C heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Chrysler Crossfire

De Chrysler Crossfire is een sportieve auto van het Amerikaanse bedrijf Chrysler . De Chrysler Crossfire heeft een 6 Cilinder V motor die 160kW (218) PK mee haalt.

Ook voor de Chrysler Crossfire heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Chrysler Voyager

De Chrysler Voyager is een MVP van het Amerikaanse bedrijf Chrysler. De Chrysler Voyager gaat de concurentie aan met de Renault Espace,  KiaCarnival, Ford Galaxy en de Hyundai trajet.

Ook voor de Chrysler Voyager heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Mercedes-Benz

Winterbanden.nl beschikt over een breed assortiment wat betreft winterbanden. Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over winterbanden voor uw Mercedes-Benz. Mercedes-Benz is een van de meest bekende automerken ter wereld. Mercedes-Benz beschikt vooral over luxe auto's in de wat duurdere klasse, verder staat dit merk bekend door zijn klasse, aanzien en comfort. Mercedes-Benz heeft auto's voor de sportieve rijder, bijvoorbeeld de Slk-klasse. Ook heeft Mercedes-Benz modellen voor de zakelijke rijder, zoals de C-Klasse en de E-Klasse, dit zijn tevens ook de best verkochte modellen van Mercedes-Benz. Om met uw Mercedes-Benz in de herfst/wintermaanden veilig de weg op te gaan, is het aan te raden om over te stappen op winterbanden.

Mercedes-Benz is opgericht in 1926, nadat de merken Mercedes en Benz samen gingen werken. Mercedes was een automerk dat is opgericht door Gottlieb Dailmler, die tussen 1668 en 1900 auto's produceerde. Benz was een automerk dat opgericht is door Carl Benz, die al in 1885 auto's produceerde. De samenvoeging van deze twee merken ontstond een goed  team van technici, met als directeur Ferdinand Porsche. Toch vielen de eerste auto's van Mercedes-Benz tegen, pas na het vertrek van Ferdinand Porsche in 1928 verschenen er meer bijzondere auto's. Sindsdien is Mercedes-Benz niet meer weg te denken uit de autowereld.

Winterbanden Mercedes-Benz A-klasse

De eerste generatie van de Mercedes-Benz A-klasse kwam op de markt in 1997, deze generatie bleef op de markt tot 2004. Inmiddels zijn we bij de derde generatie van de Mercedes-Benz A-klasse, deze generatie kwam op de markt in het jaar 2012. De topversie van de Mercedes-Benz A-klasse heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 265kW (355pk).

Ook voor de Mercedes-Benz A-klasse heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Mercedes-Benz B-klasse

De Mercedes-Benz B-klasse werd op de markt gebracht in het jaar 2005. De topversie van de Mercedes-Benz A-klasse heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 155kW (208pk). De Mercedes-Benz B-klasse gaat de concurrentie aan met de Renault Scénic en de Volkswagen Golf-Plus.

Ook voor de Mercedes-Benz B-klasse heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Mercedes-Benz C-klasse

De eerste generatie van de Mercedes-Bens C-klasse werd op de markt gebracht in het jaar 1993, deze generatie bleef tot 2000. Inmiddels zijn we bij de derde generatie van de Mercedes-Benz C-klasse, deze generatie verscheen in het jaar 2007. De facelift van de derde generatie verscheen in het jaar 2011. De topversie van de Mercedes-Benz C-klasse heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 373kW (500pk). De Mercedes-Benz C-klasse gaat de concurrentie aan met de Audi A4 en de BMW 3-Serie.

Ook voor de Mercedes-Benz C-klasse heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Mercedes-Benz CLA-klasse

De Mercedes-Benz CLA-klasse is een compacte vier-deurs sedan. De Mercedes-Benz CLA-klasse werd voor het eerst geproduceerd in het jaar 2013. De topversie van de Mercedes-Benz CLA-klasse heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 265kW (355pk).

 

 

 

Ook voor de Mercedes-Benz CLA-klasse heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Mercedes-Benz E-klasse

De benaming E-klasse werd bij Mercedes-Benz voor het eerst gebrukt in 1993, voorheen was de naam van dit model de Mercedes-Benz W124. Inmiddels zijn we bij de tiende generatie van de Mercedes-Benz E-klasse, deze generatie is op de markt sinds het jaar 2009. De Mercedes-Benz E-klasse is beschikbaar in Combi (stationwagen), Cabrio en Coupe uitvoering. De topversie van de Mercedes-Benz E-klasse heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 386kW (525pk).

Ook voor de Mercedes-Benz E-klasse heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Mercedes-Benz G-klasse

De Mercedes-Benz G-klasse werd op de markt gebracht als militaire terreinwagen in 1979. De nieuwste generatie van de Mercerdes-Benz G-klasse werd op de markt in 2012. De topversie van de Mercedes-Benz G-klasse heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 450kW (604pk).

Ook voor de Mercedes-Benz G-klasse heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Mercedes-Benz S-klasse

De eerste generatie van de Mercedes-Benz S-klasse werd geïntroduceerd in het jaar 1954. Voorheen had de Mercedes-Benz S-klasse een tweetal andere namen, dit waren "Ponton" en "Heckflosse". De S van S-klasse staat voor Sonder, 'speciaal'. De Mercedse-Benz S-klasse is altijd het model waar Mercedes-Benz de nieuwste toepassingen en technieken in introduceerd. De nieuwste generatie van de Mercedes-Benz S-klasse werd op de markt gebracht in het jaar 2012. De topversie van de Mercedes-Benz S-klasse heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 463 kW (630pk).

Ook voor de Mercedes-Benz S-klasse heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Mercedes-Benz SLK

De Mercedes-Benz SLK is een sportwagen van Mercedes-Benz. De Mercedes-Benz SLK werd geïntroduceerd in het jaar 1996. De Mercedes-Benz SLK wordt ingedeeld in het segment roadster. Roadster is een type auto met twee zitplaatsen zonder een permanent dak. De topversie van de Mercedes-Benz SLK heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 265kW (360pk).

 

 

Ook voor de Mercedes-Benz SLK heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Mercedes-Benz Vito

De eerste generatie van de Mercedes-Benz Viano werd op de markt gebracht in het jaar 1996. De laatste generatie van de Mercedes-Benz Viano kwam uit in het jaar 2010. De topversie van de Mercedes-Benz Viano heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 200kW (272pk).

Ook voor de Mercedes-Benz Viano heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Alfa Romeo

Winterbanden.nl beschikt over een breed assortiment wat betreft winterbanden. Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over winterbanden voor uw Alfa Romeo. Alfa Romeo is een automerk dat op de Nederlandse wegen wat minder wordt gezien. Toch zijn de auto's van de Italiaanse autofabrikant erg degelijk en van zeer goede kwaliteit. De doelgroep waar Alfa Romeo op richt is voor mensen die een sportieve auto zoeken. Zo is er bijvoorbeeld de sportieve maar kleine Alfa Romeo Mito, of de wat grotere Alfa Romeo Giulietta. Om met uw Alfa Romeo in de herfst/wintermaanden veilig de weg op te gaan, is het aan te raden om over te stappen op winterbanden.

Alfa Romeo is een automerk dat opgericht is in 1910 in Milaan. Het bedrijf had eerst de naam ALFA (Anonima Lombarda Fabbrica Automobili), later werd het bedrijf overgenomen door Nicola Romeo, hierdoor werd de naam gewijzigd naar Alfa Romeo.

Winterbanden Alfa Romeo 147

De Alfa Romeo 147 werd geïntroduceerd in 2000 op de autosalon van Turijn. De Alfa Romeo 147 wordt gezien als de opvolger van de Alfa Romeo 145/146 en als voorganger van de Alfa Romeo Giulietta. In 2004 kreeg de Alfa Romeo 147 een facelift, sinds 2010 wordt de auto niet meer geproduceerd. De topversie van de Alfa Romeo 147 heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 184kW (247pk). De Alfa Romeo 147 gaat de concurrentie aan met de BMW 1-Serie en de Audi A3.

Ook voor de Alfa Romeo 147 heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Alfa Romeo 159

De Alfa Romeo 159 werd op de markt gebracht in 2006, de Alfa Romeo 159 wordt echter sinds 2011 niet meer geproduceerd. De opvolger van de Alfa Romeo 159 wordt de Alfa Romeo Giulia.  De topversie van de Alfa Romeo 159 heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 191kW (260pk). De Alfa Romeo 159 gaat de concurrentie aan met de BMW 3-Serie.

 

Ook voor de Alfa Romeo 159 heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Alfa Romeo Giulietta

De productie van de Alfa Romeo Giulietta begon eind 2009. De Alfa Romeo Giulietta verkrijgbaar in drie uitvoeringen, namelijk een Progression, Distinctive en Quadriofoglio Verde uitvoering. De topversie van de Alfa Romeo Giulietta heeft en benzinemotor en beschikt over een vermogen van 325pk. De Alfa Romeo Guilietta gaat de concurrentie aan met de Bmw 1-Serie, Audi A3, Lancia Delta,  Volkswagen Golf, Volvo V40 en de Mercedes-Benz A-klasse.

Ook voor de Alfa Romeo Giulietta heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Alfa Romeo Mito

De Alfa Romeo Mito werd geïntroduceerd in 2008 in Milaan. De naam Mito verwijst naar de Italiaanse steden Milaan en Torino. Tevens betekend Mito in het Italiaans legende. De Alfa Romeo Mito wordt gebouwd op het onderstel van de Fiat Grande Punto, dit onderstel wordt tevens ook gebruikt voor de Opel Corsa D. De topversie van de Alfa Romeo Mito heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 125kW (170pk).

Ook voor de Alfa Romeo Mito heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Nissan

Winterbanden.nl beschikt over een breed assortiment wat betreft winterbanden. Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over winterbanden voor uw Nissan. Nissan biedt vooral auto's die geschikt zijn voor gezinnen met kinderen, bijvoorbeeld de Nissan Juke en de Nissan Note. Deze auto's zijn zeer compact en bieden voldoende laadruimte. De avontuurlijke rijders zijn er de Nissan Qashqai, Nissan X-Trail en de Nissan Pathfinder, deze auto's kunnen goed overweg met steile hellingen. Verder is er ook nog een bijzonder sportief model, dit is de Nissan Gt-R. Om met uw Nissan in de herfst/wintermaanden veilig de weg op te gaan, is het aan te raden om over te stappen op winterbanden.

Nissan werd opgericht in 1911 in Tokio, drie jaar later ging de eerste auto van Nissan in productie. Deze auto had de naam DAT, DAT was afkorting van een deel van de achternamen van de bedrijfspartners. Voorheen was de naam van Nissan Kwaishinisha Motorcar Works, deze naam is gewijzigd nadat het bedrijf verhuisde naar Yokohama.

Winterbanden Nissan Almera

De Nissan Almera werd voor het eerst geproduceerd in 1995. In 2007 werd de productie stopgezet,  de Nissan Almera kreeg een opvolger genaamd de Nissan Note en de Nissan Qashqai. De opvolger van de Nissan Almera is de Nissan Sunny. De topversie van de Nissan Almera heeft een dieselmotor en beschikt over een vermogen van 136 pk.

 

Ook voor de Nissan Almera heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Nissan Juke

De Nissan Juke kwam op de markt in 2010 en is een SUV (Sports Utility Vehicle).De Nissan Juke was een succes in de eerste maand werden er in Japan zo'n 10.943 stuks van verkocht, de verwachting was dat er zo'n 1300 verkocht zouden worden. Niet alleen in Japan overtrof de Nisan Juke de verwachtingen, ook in Europa en Amerika was de verkoop meer dan verwacht. De topversie van de Nissan Juke heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 140kW (190pk).

Ook voor de Nissan Juke heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Nissan Micra

De Nissan Micra is een auto ingedeeld in de compacte klasse van de Japanse autofabrikan Nissan. De eerste generatie van de Nissan Micra werd gemaakt van 1983 tot 1992. Inmiddels zijn we bij de vierde generatie van de Nissan Micra, deze generatie werd op de markt gebracht in 2010. De topversie van de Nissan Micra heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 65kW (88pk).

Ook voor de Nissan Micra heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Nissan Murano

De Nissan Murano is een SUV (Sports Utility Vehicle) van de Japanse autoproducent Nissan. De Nissan Murano kwam in de VS op de markt in 2003, rond 2005 werd de auto geïntroduceerd op de Europese markten. Ook is er een cabriolet versie van de Nissan Murano beschikbaar, deze cabriolet versie heeft de naam CrossCabriolet en kwam op de markt in 2011. De topversie van de Nissan Murano heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 188kW (256pk).

 

Ook voor de Nissan Murano heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Nissan Note

De Nissan Note is een auto ingedeeld in de klasse mini-MPV tussen het zogenaamd B-segment en C-segment. De eerste generatie van de Nissan Note werd geïntroduceerd in april 2005. Inmiddels zijn we bij de tweede generatie van de Nissan Note, deze generatie kwam op de markt in 2012. De topversie van de Nissan Note heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 81kW (110pk).

 

 

Ook voor de Nissan Note heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Nissan Primera

De Nissan Primera is ingedeeld in de middenklasseauto. De Nissan Primera was verkrijgbaar in Europa van 1990 tot 2008. De eerste generatie van de Nissan Primera werd geproduceerd van 1990 tot 1996. De derde en laatste generatie werd geproduceerd van 2002 tot 2008. De Nissan Primera is verkrijgbaar in verschillende versies, de vierdeurs sedan, vijfdeurs hatchback en de vijfdeurs stationwagen. De topversie van de Nissan Primera heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 129kW (175pk). De concurrenten van de Nissan Primera zijn de Mazda 626/6, Honda Accord, Opel Vectra, Toyota Avensis en de Volkswagen Passat.

Ook voor de Nissan Primera heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Nissan X-Trail

De eerste generatie van de Nissan X-Trail werd geproduceerd van 2001 tot 2007. Inmiddels zijn we bij de tweede generatie van de Nissan X-Trail, deze generatie kwam op de markt in 2007. In de Verenigde Staten en Canada wordt de Nissan X-Trail niet meer geleverd, de vervanger is de Nissan Rogue. De topversie van de Nissan X-Trail heeft een dieselmotor en beschikt over een vermogen van 127kW (173pk).


Ook voor de Nissan X-Trail heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Mini

 

Winterbanden.nl beschikt over een breed assortiment wat betreft winterbanden. Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over winterbanden voor uw Mini. Mini is een automerk dat vooral qua formaat eer aan doet. Onder de motorkap doen ze voor andere auto's in hun klasse zeker niet onder. De Mini is al jaren niet meer weg te denken van de Nederlandse wegen. De orginele modellen van Mini zie je af en toe nog rijden, maar de moderne, opnieuw ontworpen modellen zijn nog veel populairder. Een aantal voorbeelden van de nieuw ontworpen modellen zijn de Mini Cooper, Mini Countryman en de Mini Clubman. Deze Mini's zijn door hun formaat uitermate geschikt voor gebruik op korte ritjes of in de stad. Veel laadruimte hebben deze Mini's niet, maar jongeren of gezinnen met kleine kinderen zullen zich hier niet aan storen. Om met uw Mini in de herfst/wintermaanden veilig de weg op te gaan, is het aan te raden over te stappen op winterbanden.

Mini is een automerk dat tussen 1959 en 2000 werd geproduceerd. De auto was ontworpen door Alec Issigonis en werd geproduceerd in Birmingham. Mini was de eerste auto ter wereld die voorwielaandrijving en een dwarsgeplaatste motor had, tegenwoordig is dat heel normaal. In 2001 presenteerde het automerk BMW, dat de eigenaar is van de merkrechten van mini, een nieuwe MINI "new MINI'. Sindsdien zijn de Mini's zich steeds verder gaan ontwikkelen, ook heb je de mogelijk om ze helemaal zelf samen te stellen.

 

Winterbanden Mini Cabrio

De Mini Cabrio is de cabriolet versie van de Mini One. De topversie van de Mini Cabriolet is de Mini Cabriolet John Cooper Works, deze mini heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 155kW (211pk).

Ook voor de Mini Cabrio heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Mini One

De Mini One is het kleinste model van de Mini modellen. De topversie van de Mini One is de Mini One John Cooper Works, deze Mini heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 155kW (211pk).

Ook voor de Mini One heeft Winterbanden.nl geschikte winterbanden.

Winterbanden Mini Countryman

De Mini Countryman is een SUV (Sports Utility Vehicle) die begin 2010 werd geïntroduceerd. Deze Mini Countryman is het grootste model van de Mini modellen. De topversie van de Mini Countryman heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 135kW (184pk).

Ook voor de Mini Countryman heft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Daewoo

Winterbanden.nl beschikt over een breed assortiment in winterbanden zo ook voor de Daewoo. Daewoo is een autofabriek dat is ontstaan in 1937 tegenwoordig is de Deawoo verandert in Chevrolet. Daewoo is een automerk dat al een aantal keren met financiële problemen in aanmerking is gekomen, hierdoor is Daewoo tegenwoordig een onderdeel van Chevrolet. Ondanks dat het over genomen is door Chevrolet heeft het nog steeds zijn oude kenmerken en modellen, deze modellen zijn in een modern jasje gestoken. Neem eens als voorbeeld de bekende Daewoo Lacetti, of de Daewoo Matiz. De modellen van Daewoo zijn geschikt voor elke doelgroep, jongeren kunnen kiezen voor een wat kleiner model, terwijl mensen met een gezin met kinderen een wat groter model kunnen kiezen. Om met uw Daewoon in de herfst/wintermaanden veilig de weg op te gaan , is het aan te raden om over te stappen op winterbanden.

 

Winterbanden Deawoo Matiz

De Daewoo Matiz is een kleine auto met zo'n 52pk. Tegenwoordig is de Daewoo Matiz de Chevrolet Matiz geworden.

Ook voor de Daewoo Matiz heeft Winterbanden.nl de geschikte Winterbanden.

Winterbanden Daewoo Kalos

De Daewoo Kalos is tegen woordig Chevrolet Kalos geworden.

Ook voor de Daewoo Kalos heeft Winterbanden.nl De geschikte winterbanden.

Winterbanden Mitsubishi

Winterbanden.nl beschikt ovver een breed assortiment wat betreft winterbanden. Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over winterbanden voor uw Mitsubishi. Mitsubishi is een automerk dat voor elke doelgroep wel een geschikte auto heeft. Zo is er bijvoorbeeld voor de milieubewuste rijder de volledig electrische Mitsubishi I-MiEV. Ook voor gezinnen met kinderen heeft Mitsubishi een aantal modellen, bijvoorbeeld de bekende Mitsubishi Lancer. De Mitsubishi Lancer is beschikbaar in verschillende uitvoeringen, zo is er de Sportback en de Sports Sedan.  Ook is de Mitsubishi Lancer geschikt voor zakelijk gebruik. Voor mensen die een stoere auto zoeken zijn er de Mitsubishi ASX, Mitsubishi Outlander of de Mitsubishi Pajero. Om met uw Mitsubishi in de herfst/wintermaanden veilig de weg op te gaan, is het aan te raden om over te stappen op winterbanden.

Mitsubishi is een Japanse autoproducent en is opgericht op 22 april 1970. Een tweetal belangrijke sleutelfiguren bij Mitsubishi zijn Osamu Masuko en Takashi Nishioka.

Winterbanden Mitsubishi ASX

De Mitsubishi ASX werd op de markt gebracht in het jaar 2010. De Mitsubishi ASX wordt ingedeeld in de klasse Crossover. De topversie van de Mitsubishi ASX heeft een dieselmotor en beschikt over een vermogen van 100kW (136pk). De Mitsubishi ASX gaat de concurrentie aan met de Nissan Qashqai, Skoda Yeti en de Volkswagen Tiguan.

Ook voor de Mitsubishi ASX heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Mitsubishi Carisma

De Mitsubishi Carisma werd geproduceerd van 1995 tot 2004. De Mitsubishi Carisma kreeg geen directe opvolger, de achtste generatie van de Mitsubishi Lancer nam de plek van dit model in 2003 over. De topversie van de Mitsubishi Carisma heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 140pk. De Mitsubishi Carisma gaat de concurrentie aan met de Citroën Xantia, Daewoo Nubira, Fiat Marea, Ford Mondeo, Mazda 626, Nissan Primera, Opel Vectra, Peugeot 406, Renault Laguna, Skoda Octavia, Toyota Carina en de Toyota Avensis.

Ook voor de Mitsubishi Carisma heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Mitsubishi Colt

De Mitsubishi Colt wordt ingedeeld in de kleine middenklasse. De eerste generatie van de Mitsubushi Colt werd geproduceerd van 1962 tot 1971. Inmiddels zijn we bij de zevende generatie van de Mitsubishi Colt, deze generatie kwam op de markt in 2002. De zevende generatie van de Mitisubishi Colt kreeg in 2008 ook nog een facelift. De topversie van de Mitsubishi Colt beschikt over een vermogen van 130kW (180pk).

Ook voor de Mitsubishi Colt heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Mitsubishi Galant

De eerste generatie van de Mitsubishi Galant werd geproduceerd van 1969 tot 1973. Inmiddels zijn we bij de tiende generatie van de Mitsubishi Galant, deze generatie kwam op de markt in het jaar 2004. De Topversie van de Mitsubisi Galant heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 192kW (258pk).

 

 

 

Ook voor de Mitsubishi Galant heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Mitsubishi Grandis

De Mitsubishi Grandis werd geproduceerd van 2004 tot 2010. De Mitsubishi is een MPV (Multiple Purpose Vehicle) en is de voorganger van de Mitsubishi Space Wagon. De topversie van de Mitsubishi Grandis heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 121kW (165pk).

 

 

Ook voor de Mitsubishi Grandis heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Mitsubishi Lancer

De eerste generatie van de Mitsubishi Lancer werd geproduceerd van 1973 tot 1979. Inmiddels zijn we bij de vijfde generatie van de Mitsubishi Lancer, deze generatie is op de markt gebracht in 2007. De topversie van de Mitsubishi Lancer heeft benzinemotor en beschikt over een vermogen avn 105kW (143pk). De Mitsubishi Lancer gaat de concurrentie aan met de Chrysler Sebring, Dodge Avenger, Proton Inspira en de Chrysler 200.

 

Ook voor de Mitsubishi Lancer heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Mitsubishi Outlander

De eerste generatie van de Mitsubishi Outlander werd geproduceerd van 2003 tot 2006. Inmiddels zijn we bij de tweede generatie van de Mitsubishi Outlander, deze generatie kwam op de markt in 2006. De topversie van de Mitsubishi Outlander heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 149kW (202pk).

Ook voor de Mitsubishi Outlander heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Mitsubishi Pajero

De eerste generatie van de Mitsubishi Pajero werd geproduceerd van 1982 tot 1991. Inmiddels zijn we bij de vierde generatie van de Mitsubishi Pajero, deze generatie kwam op de markt in 2007. De topversie van de Mitsubishi Pajero heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 184kW (250pk).

 

Ook voor de Mitsubishi Pajero heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Mitsubishi Space Star

De Mitsubisi Space Star is een MPV (Multiple Purpose Vehicle) van autofabrikant Mitsubishi. De Mitsubishi Space Star werd geproduceerd van 1998 tot 2005. De topversie van de Mitsubishi Space Star heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 122pk. De Mitsubishi Space Star gaat de concurrentie aan met de Chevrolet Tacuma, Citroën Xsara Picasso, Daihatsu Grand Move, Fiat Multipla, Nissan Almera Tino, Renault Scénic, Suzuki Liano en de Toyota Corolla Verso.

Ook voor de Mitsubishi Space Star heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Nutricia: personeelssamenwerking Winterbanden.nl

Nutricia heeft samen met Winterbanden.nl een actie voor de aankoop van winterbanden en eventuele velgen.

Uitleg over winterbanden, wat is het voordeel van winterbanden?

Winterbanden zijn van zachter rubber gemaakt van gewone banden. Bij koude temperaturen worden gewone banden hard. Winterbanden juist niet waardoor ze als het ware aan het wegdek blijven plakken.Winterbanden hebben bovendien diepere groeven dan gewone banden. Sneeuw, regen en bladeren worden op die manier beter afgevoerd dan bij banden met minder profiel.

Over Winterbanden.nl B.V.

Winterbanden.nl is de grootste organisatie van Nederland en Belgie voor de verkoop van winterbanden. Met meer dan 70 locaties, 2 eigen magazijnen en ook 3 locaties in de buurt van Cuijk ben je altijd aan het juiste adres voor de levering en montage van winterbanden bij Winterbanden.nl.

Levering via 3 locaties

Winterbanden Venray   Winterbanden.nl Cuijk   Winterbanden.nl Nijmegen
De Hulst 11
5807 EW Venray
T: 0900 - 44 555 44
  Lange Beijerd 14D
5431 SJ Cuijk
T: 0900 - 44 555 44
  Nieuweweg 197e
6603 BM  WIJCHEN
T: 0900 - 44 555 44

Voordelen Winterbanden.nl

 • Altijd de beste prijs
 • Keurmerken
 • Landelijke dekking
 • Nooit verzendkosten
 • Klantgerichte service
 • Veilig en betrouwbaar
 • Krachtige distributie

Werkwijze

(samen werkwijze bedenken)

Winterbanden Lexus

Winterbanden.nl beschikt over een breed assortiment wat betreft winterbanden. Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over winterbanden voor uw Lexus. Lexus is een automerk dat luxueuze  en schonere auto´s produceerd. De Lexus heeft veel ervaring met het maken van hybrids en om dat ze zo op de veiligheid van het milieu letten is het aan te raden om op winterbanden te gaan rijden voor de veiligheid.

Winterbanden Lexus CT

De Lexus CT is sinds 2011 te koop en wordt ingedeeld als een luxe Hatchback. ook is de Lexus CT een Hybride auto, dit betekend dat de Lexus CT verschillende technieken gebruikt ter aandrijving.

Ook voor de Lexus CT heeft Winterbanden.nl geschikte winterbanden.

Winterbanden Lexus_GS

De Lexus GS is een Luxe Sedan. De topmodel van de  Lexus GS heeft een 8 cilinder V motor die 279kW (380PK) halen kan. De Lexus CT gaat de concurentie aan met de BMW 5 series, Jaguar S Type, Mercedes Benz E Klasse en met de Volvo S80,

 

Ook voor de Lexus GS heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Lexus IS

De Lexus IS is een sportieve sedan. De topmodel van de Lexus IS heeft een 6 cilinder lijnmotor die een snelheid van 153kW (208PK) Halen kan.

Ook voor de Lexus IS heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Lexus LS

De Lexus LS is een luxe sedan. De Lexus LS gaat de concurentie aan met de Audi A8, BMW 7-serie, Cadillac, Infiniti Q45, Jaguar XJ, Mercedes Benz S-Klasse en met de Volkswagen Phaeton,

 

Ook voor de Lexus LS heeft Winterbanden de geschikte winterbanden.

Winterbanden Lexus RX

De topmodel van de Lexus RX  heeft een 6-Cilinder V Motor + Elektromotor, daarmee haalt de Lexus RX een snelheid van 220kW (299PK).  

Ook voor de Lexus RX heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Mazda

Winterbanden.nl beschikt over een breed assortiment wat betreft winterbanden. Uiteraard geschikt Winterbanden.nl ook over winterbanden voor uw Mazda. Mazda heeft bij het benoemen van haar modellen gekozen voor simpelheid. De oorspronkelijke Mazda modellen zijn simpelweg genummerd; de Mazda 2 is een klein praktisch model en is zeer geschikt voor jongeren. De Mazda 5 en 6 is geschikt voor gezinnen of zakelijke gebruikers. Ook heeft Mazda een aantal sportieve modellen zoals de Mazda MX-5 en de Mazda Cx-9, deze auto's bieden snelheid, comfort en door de afmetingen ook bieden ze ook praktisch nut. Om met uw Mazda in de herfst/wintermaanden veilig de weg op te gaan, is het aan teraden om over te stappen op winterbanden.

De historie van Mazda gaat terug tot ongeveer 1920, de firma Toyo Cork Kogyo werd opgericht in Hiroshima (Japan). De firma produceerde toen der tijd kurk, machines, booruitrustingen, lampen en motorfietsen. In 1931 veranderde er veel, het bedrijf werd omgedoopt naar Mazda. Mazda is afgeleid van 'de god van het licht', die ook Mazda heette en naar de oprichter van Mazda, Jujiro Matsuda. De eerste echte personenauto van Mazda werd gebouwd in 1960, dit was de kleine R360 Coupé.

Winterbanden Mazda 2

De eerste generatie van de Mazda 2 werd geproduceerd van 2003 tot 2007. Inmiddels zijn we bij de tweede generatie van de Mazda 2, deze generatie kwam op de markt in 2007 en werd verkozen als nummer 2 van de Europese auto van het jaar 2008. De topversie van de Mazda 2 heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 76kW (103pk).

Ook voor de Mazda 2 heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Mazda 3

De eerste generatie van de Mazda 3 kwam op de markt in 2004. Inmiddels zijn we bij de derde generatie van de Mazda 3, deze generatie kwam op de markt in 2013. Verder is de Mazda 3 verkrijgbaar in 2 uitvoeringen de hatchback en de sedan. De topversie van de Mazda 3 heeft een dieselmotor en beschikt over een vermogen van 136kW (185pk).

Ook voor de Mazda 3 heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Mazda 5

De Mazda 5 is een compacte MPV (Multiple Purpose Vehicle) van het Japanse automerk Mazda. De eerste generatie van de Mazda 5 werd geproduceerd van 1999 tot 2004. Inmiddels zijn we bij de derde generatie van de Mazda 5, deze kwam op de markt in 2010. De topversie van de Mazda 5 heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 110kW (150pk).

Ook voor de Mazda 5 heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Mazda 6

De eerste generatie van de Mazda 6 werd geproduceerd van 2003 tot 2007. Inmiddels zijn we bij de derde generatie van de Mazda 6, deze generatie kwam op de markt in 2013. De topversie van de Mazda 6 heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 192pk.

 

Ook voor de Mazda 6 heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Mazda CX-5

De Mazda CX-5 is een SUV (Sports Utility Vehicle) van de Japanse autofabrikant Mazda. De Mazda CX-5 werd op de markt gebracht in 2012. De topversie van de Mazda CX-5 heeft een dieselmotor en beschikt over een vermogen van 129kW (175pk). De Mazda CX-5 gaat de concurrentie aan met de Audi Q3/Q5, BMW X1/X3, Ford Kuga, Hyundai ix35, Kia Sportage, Mitsubishi Outlander, Nissan Qashqai, Nissan X-Trail, Opel Antara, Renault Koleos Toyota RAV4 en de Volkswagen Tiguan.

Ook voor de Mazda CX-5 heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Mazda CX-7

De Mazda CX-7 wordt ingedeeld in de middenklasse van de Japanse autofabrikant Mazda. De eerste generatie Mazda CX-7 werd op de markt gebracht in het jaar 2006. Inmiddels zijn we bij de tweede generatie van de Mazda CX-7, deze kwam uit in 2010. Wegens tegenvallende verkopen is de Mazda CX-7 in Europa uit het verkoopprogramma gehaald. De topversie van de Mazda CX-7 heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 191kW (260pk).

Ook voor de Mazda CX-7 heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Mazda CX-9

De eerste generatie van de Mazda CX-9 kwam uit in 2007. Inmiddels zijn we bij de derde generatie van de Mazda CX-9, deze generatie kwam op de markt in 2010. De topversie van de Mazda CX-9 heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 204kW (278pk).

 

 

Ook voor de Mazda CX-9 heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Mazda Premacy

De Mazda Premacy is een Midi MPV van de Japanse autoproducent Mazda. De eerste generatie van de Mazda Premacy werd van 1999 tot 2005 geproduceerd. De topversie van de Mazda Premacy heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 131pk. De Mazda Premacy gaat de concurrentie aan met de Chevrolet Tacuma, Citroën Xsara Picasso, Fiat Multipla, Hyundai Matrix, Opel Zafira, Nissan Almera Tino, Renault Scénic, Toyota Corolla Verso en de Volkswagen Touran.

Ook voor de Mazda Premacy heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Mazda RX-7

De Mazda RX-7 is een sportwagen geproduceerd door Mazda. De eerste generatie van den Mazda RX-7 werd gemaakt van 1986 tot 1989. De derde en laatste generatie van de Mazda RX-7 werd geproduceerd van 1991 tot 2002. De topversie van de Mazda RX-7 heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 255pk.

 

 

Ook voor de Mazda RX-7 heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Mazda RX-8

De Mazda RX-8 is een sportwagen van Mazda die geleverd werd vanaf december 2003 tot december 2008. De topversie van de Mazda RX-8 heeft een benzinemotor die beschikt over een vermogen van 250pk. De Mazda RX-8 gaat de concurrentie aan met de Honda S2000 en de Nissan 350Z.

Ook voor de Mazda RX-8 heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Chevrolet

Winterbanden.nl beschikt over een breed assortiment wat betreft winterbanden. Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over winterbanden voor uw Chevrolet. Chevrolet is een automerk dat in Amerika populairder is dan in Europa,  maar sinds de overname van het automerk Daewoo kom je Chevrolet steeds vaker op de Nederlandse wegen tegen. Bij Chevrolet denk je al gauw aan de stoere Muscle Cars, en dan vooral de Chevrolet Corvette. De Chevrolet Corvette ZR1 is een snelle, gestroomlijnde auto die zich kan meten qua vermogen met een Ferrari of Lamgorghini of Porsche. Om met uw Chevrolet  in de herfst/wintermaanden veilig de weg op te gaan, is het aan te raden om over te stappen op winterbanden.

Chevrolet is een Amerikaans automerk dat opgericht werd op 3 november 1911. Chevrolet werd opgericht door de oprichter van General Motors, hij begon een garagebedrijf met de Franse coureur Louis Chevrolet. Ze ontwierpen een grote auto die in het jaar 1911 op de markt werd gebracht. Chevrolet werd een groot succes en hierdoor kon Durant General Motors terug kopen.

Winterbanden Chevrolet Aveo

De Chevrolet Aveo werd voor het eerst geproduceerd in 2002. Voorheen werd de auto verkocht onder een andere naam, namelijk de Chevrolet Kalos. De topversie van de Chevrolet Aveo heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 74kW (100pk).

 

 

Ook voor de Chevrolet Aveo heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Chevrolet Captiva

De Chevrolet Captiva is een SUV (Sports Utility Vehicle) van de Amerikaanse autoproducent Chevrolet. De Chevrolet Captiva is de eerste personenauto van Chevrolet die leverbaar is met een dieselmotor. Ook wordt de Chevrolet Captiva sommige landen onder een andere naam verkocht, namelijk als de Daewoo Winstorm. De topversie van de Chevrolet Captiva heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 190kW (258pk).

Ook voor de Chevrolet Captiva heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Chevrolet Cruze

De Chevrolet Cruze is een auto van de Amerikaanse autoproducent Chevrolet, de eerste generatie van de Chevrolet Cruze werd op de markt gebracht in 2001. Inmiddels zijn we bij de tweede generatie van de Chevrolet Cruze, deze generatie kwam op de markt in 2008 als vervanger van de Chevrolet Cobalt en de Chevrolet Lancetti. De topversie van de Chevrolet Cruze heeft een dieselmotor en beschikt over een vermogen van 110kW (150pk).

 

Ook voor de Chevrolet Cruze heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Chevrolet Orlando

De Chevrolet Orlando werd op de markt gebracht in 2010 als de opvolger van de Chevrolet HHR en de Chevrolet Tacuma. De topversie van de Chevrolet Orlando heeft een dieselmotor en beschikt over een vermogen van 120kW (163pk). De Chevrolet Orlando gaat de concurrentie aan met de Fiat Freemont, Citroën C4 Picasso, Ford C-MAX, Mazda5, Nissan Qashqai, Opel Zafira, Peugeot 5008, Toyota Verso en de Volkswagen Touran.

Ook voor de Chevrolet Orlando heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Chevrolet Spark

De Chevrolet Spark is een hatchback die ingedeeld wordt in het A-segment van Chevrolet. De Chevrolet Spark kwam op de markt in 2009 als de opvolger van de Chevrolet Matiz. De topversie van de Chevrolet Spark heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 60kW (81pk). De Chevrolet Spark gaat de concurrentie aan met de Citroën C1, Dacia Sandero, Daihatsu Cuore, Fiat Panda, Ford Ka, Hyundai i10, Kia Picanto, Nissan Pixo, Opel Agila, Peugeot 107, Renault Twingo, SEAT mii, Skoda Citigo, Suzuki Alto, Toyota Aygo en de Volkwagen Up!

Ook voor de Chevrolet Spark heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Chevrolet Trax

De Chevrolet Trax is een compacte SUV van autofabrikant Chevrolet en werd in 2012 geïntroduceerd. De topversie van de Chevrolet Trax heeft een benzinemotor en beschik tover een vermogen van 103kW (140pk). De Chevrolet Trax gaat de concurrentie aan met de Citroën C4 Aircross, Dacia Duster, Fiat Sedici, Hyundai ix35, Kia Soul, Kia Sportage, Mini Countryman, MItsubishi ASX, Nissan Juke, Nissan Qashqai, Peugeot 4008, Skoda Yeti en de Suzuki SX4.

Ook voor de Chevrolet Trax heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden. 

Winterbanden Chevrolet Volt

De Chevrolet Volt is een elektrische auto die op de markt werd gebracht in 2011. De topsnelheid van de Chevrolet Volt is begrensd tot 160 km/h, dit is om te voorkomen dat de accu te snel leegraakt.

Ook voor de Chevrolet Volt heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Land Rover

Winterbanden.nl beschikt over een breed assortiment wat betreft winterbanden. Uiteraad beschikt Winterbanden.nl ook over winterbanden voor uw Land Rover. Land Rovers zijn groote terreinwagens die vaak worden gebruikt door boeren, boswachters, politie en door het leger. Land Roveres zijn zeer geschikt om op harde terreinen en moderige tereinen te rijden.

Ondanks Land Rovers zeer geschikt zijn bij verschillende tereinen is het aan te raden om bij temperaturen van 7 graden of minder om winterbanden te nemen want die presteren een stuk beter op het ijselige wegdek.

Winterbanden Land Rover Defender

De Land Rover Defender is een terreinwagen die geschikt is voor extreme omstandigheden. Ook heeft de Land Rover Defender erg veel ruimte om veel spullen mee te kunnen vervoeren.

Ook voor de Land Rover Defender heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Land Rover Discovery

 

De Land Rover Discovery is een terrein wagen van het Britse merk Land Rover  die zeer geschikt is om over  alle terrein soorten te rijden.

Ook voor de Land Rover Discovery heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Land Rover Evoque

De Land Rover Evoque is een mooie terrein wagen die heel gemakkelijk op alle soorten wegen kan rijden.

 

Ook voor de Land Rover Evoque heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Land Rover Freelander

De Land Rover Freelander is een SUV Terreinwagen. De Topmodel van de Land Rover Freelander heeft een 6-Cilinder lijnmotor  waarmee die een snelheid van 171kW (233PK) Haalt.

Ook voor de Land Rover Freelander heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Land Rover Range Rover


De Range Rover is een SUV van het merk Land Rover. De Range Rover gaat de concurentie aan met de BMW X-5, Cadillac SRX, Infiniti FX, Porsche Cayenne, Jeep Grand Cherokee SRT-8 en met de Mercedes Benz M-Klasse.

Ook voor de Range Rover heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Land Rover Range Rover Sport

 De Range Rover Sport is sportieve SUV achtige wagen. De Range Rover Sport gaat  de concurentie aan met de BMW X5, Porsche Cyanne en met de Merceds Benz M-KLasse.

Ook voor de Range Rover Sport heeft Winterbanden de geschikte winterbanden.

Winterbanden Citroen

Winterbanden.nl beschikt over een breed assortiment wat betreft winterbanden. Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over winterbanden voor uw Citroën. Citroën is een Frans automerk dat vooral bekend staat om haar C-lijn van automodellen. De C-lijn biedt voor elke doelgroep wel een geschikte auto. Zo is er de Citroën C1, deze auto is zeer geschikt als stadsauto voor bijvoorbeeld jongeren of kleine gezinnen. Dan zijn er nog de Citroën C4 en de Citroën C5, deze auto's zijn met name geschikt voor de wat grotere gezinnen en zakelijke bestuurders. Ook is er nog de Citroën Jumper die zeer geschikt is voor vrachtvervoer. Om met uw Citroën in de herfst/wintermaanden veilig de weg op te gaan, is het aan te raden om over te stappen op winterbanden.

Citroën is een Frans automerk dat opgericht is door André Citroënm, sinds 1976 zijn ze onderdeel van de autogroep PSA Peugeot Citroën.

Winterbanden Citroen C-Crosser

De Citroën C-Crosser is een compacte SUV (Sports Utility Vehicle) van de Franse autofabrikant Citroën. De Citroën C-Crosser werd op de markt gebracht in 2007 en beschikt over 5 of 7 zitplaatsen. De topversie van de Citroën C-Crosser heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 125kW (170pk). De Citroën C-Crosser gaat de concurrentie aan met de Peugeot 4007 en de Mitsubishi Outlander.

Ook voor de Citroën C-Crosser heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Citroen C-Zero

De Citroën C-Zero wordt ingedeeld in de economyklasse omdat de auto volledig elektrisch aangedreven wordt. De Citroën C-Zero werd ontworpen samen met Mitsubishi. De Citroën C-Zero kwam op de markt in het jaar 2010. De topversie van de Citroën C-Zero heeft een elektromotor en beschikt over een vermogen van 47kW (64pk). De Citroën C-Zero gaat de concurrentie aan met de Peugot iOn en de Mitsubishi iMiEV.

 

Ook voor de Citroën C-Zero heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Citroen C1

De Citroën C1 is een auto die ontwikkeld en geproduceerd is door een join venture "vorm van samenwerking waarbij organisaties deel van hun vermogen ingbrengen in een nieuw bedrijf" van de PSA Peugeot Citroën en Toyota Motor Corporation. Het idee kwam in 2002 om een gezamelijke miniklasse-auto te ontwikkelen. Uit deze samenwerking ontstonden de drie modellen Toyota Aygo, Peugeot 107 en de Citroën C1. De auto's kwamen op de markt in 2005. De topversie van de Citroën C1 heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 50kW (68pk). De Citroën C1 gaat de concurrentie aan met de Daihatsu Cuore, Chevrolet Matiz, Fiat Panda, Ford Ka, Hyundai i10, Renault Twingo en de Kia Picanto.

Ook voor de Citroën C1 heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Citroen C2

De Citroën C2 is een kleine personenauto die op de markt werd gebracht in het jaar 2003. In 2010 kreeg de Citroën C2 een opvolger, namelijk de Citroën DS3. De topversie van de Citroën C2 heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 92kW (125pk). De Citroën C2 gaat de concurrentie aan met de Renault Clio en de Peugeot 206.

 

 

 

Ook voor de Citroën C2 heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Citroen C3

De Citroën C3 werd in 2002 als vervanging van de Citroën Saxo gepresenteerd. Sinds 2009 is de vernieuwde versie van de Citroën C3 beschikbaar. De topversie van de Citroén C3 heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 88kW (120pk).  De Citroën C3 gaat de concurrentie aan met de Fiat Punto, Ford Fiesta, Opel Corsa, Peugeot 207, Seat Ibiza en de Volkswagen Polo.

Ook voor de Citroën C3 heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Citroen C4

De Citroën C4 wordt ingedeeld in de compacte middenklasse. De Citroën C4 kwam op de markt in 2004 als de opvolger van de Citroën Xsara. Sinds 2010 is de nieuwe generatie van de Citroën C4 op de markt. De topversie van de Citroën C4 heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 115kW (156pk). De Citroën C4 gaat de concurrentie aan met de Hyundai i30, Opel Astra, Volkwagen Golf en de Renault Mégane.

 

 

Ook voor de Citroën C4 heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Citroen C5

De eerste generatie van de Citroën C5 kwam op de markt in het jaar 2001, deze generatie werd geproduceerd tot 2008. Inmiddels zijn we bij de tweede generatie van de Citroën C5, deze generatie kwam op de markt in 2008. De topversie van de Citroën C5 heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 110kW (150pk). De Citroën C5 gaat de concurrentie aan met de Ford Mondeo, Peugeot 508, Opel Insignia en de Volkswagen Passat.

 

 

Ook voor de Citroën C5 heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Citroen DS3

De Citroën DS3 werd op de markt gebracht in het jaar 2009 als opvolger van de Citroën C2. De topversie van de Citroën DS3 heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 114kW (155pk). De Citroën DS3 gaat de concurrentie aan met de Mini-Cooper, Alfa Romeo MiTo en de Audi A1.

Ook voor de Citroën DS3 heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Citroen DS4

De Citroën DS4 wordt ingedeeld in de compacte middenklasse en is het tweede model in de DS-lijn van Citroën, na de Citroën DS3. De topversie van de Citroën DS4 heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 147kW (200pk).

 

Ook voor de Citroën DS4 heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Citroen DS5

De Citroën DS5 is een Cross-over van de Franse autoproducent Citroën. De Citroën DS5 kwam op de markt in het jaar 2012 en is verkrijgbaar in een benzine uitvoering, diesel uitvoering en hybride uitvoering. De topversie van de Citroën DS5 heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 115kW (156pk). De Citroën DS5 gaat de concurrentie aan met de Peugeot 3008.

Ook voor de Citroën DS5 heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Citroen Nemo

De Citroën Nemo is een kleine bestelwagen die ontwikkeld en geproduceerd is door een joint venture "vorm van samenwerking waarbij organisaties deel van hun vermogen inbrengen in een nieuw bedrijf" van de PSA Fiat en Tofas. Hieruit ontstonden de modellen Peugeot Bipper, Fiat Fiorino en de Citroën Nemo, deze modellen kwamen in 2008 op de markt. De topversie van de Citroën Nemo heeft een dieselmotor en beschikt over een vermogen van 71kW (74pk).

Ook voor de Citroën Nemo heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Citroen Xsara

De Citroën is een compacte middenklasse auto die geproduceerd werd van 1997 tot 2006. De Citroën Xsara is de voorganger van de Citroën C4. De topversie van de Citroën Xsara benzinemotor en beschikt over een vermogen van 122kW (164pk). De Citroën Xsara gaat de concurrentie aan met de Peugeot 306.

 

 

Ook voor de Citroën Xsara heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Ford

Winterbanden.nl beschikt over een breed assortiment wat betreft winterbanden. Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over winterbanden voor uw Ford. Ford behoort tot één van de grootste automerken ter wereld. Een aantal bekende Ford-modellen zijn de Ford Focus, Ford Fiesta en de Ford Mondeo. Een wat recenter model is de Ford KA, dit is een kleine handige auto die vooral erg populair is bij jongeren en ouderen. Voor de zakelijke rijder heeft Ford vaak aantrekkelijke huur- of leasemogelijkheden. Ook is er de Ford Transit die heel handig is voor transport van grote partijen goederen. Om met uw Ford in de herfst/wintermaanden veilig de weg op te gaan, is het aan te raden om over te stappen op winterbanden.

Ford is een Amerikaans automerk dat opgericht is op 16 juni 1903 door Henry Ford en elf andere investeerders. Het eerste model was de Ford model A die $750 kostte. Ford richtte zich op auto's die tegen een betaalbare prijs te koop waren, tegen meerprijzen kreeg je wat extra's bijvoorbeeld een lederen dak. Sindsdien groeide ford uit tot één van de grootste autobouwers van de Verenigde Staten.

Winterbanden Ford B-MAX

De Ford B-MAX is een automodel van de Europese tak van het automerk Ford. De auto werd geïntroduceerd in 2013 en wordt geproduceerd in het Duitse Saarlouis, de productie zal worden overgebracht naar het Spaanse Valencia. De topversie van de Ford B-MAX heeft benzinemotor en beschikt over een vermogen van 74kW (100pk).

Ook voor de Ford B-MAX heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Ford C-MAX

De eerste generatie van de Ford C-MAX werd geproduceerd van 2003 tot 2010. Inmiddels zijn we bij de tweede generatie van de Ford C-MAX , deze generatie kwam op de markt in 2010. De topversie van de Ford C-MAX heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 132kW (180pk).

Ook voor de Ford C-MAX heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Ford Fiesta

De eerste generatie van de Ford Fiesta werd geproduceerd van 1976 tot 1981. Inmiddels zijn we bij de zesde generatie, deze generatie van de Ford Fiesta kwam op de markt in 2008. De topversie van de Ford Fiesta heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 110kW (150pk).

 

Ook voor de Ford Fiesta heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Ford Focus

De eerste generatie van de Ford Focus kwam op de markt in 1998, deze generatie werd geproduceerd tot 2005. Inmiddels zijn we bij de derde generatie van de Ford Focus, deze generatie kwam op de markt in 2010. De Ford Focus is beschikbaar in verschillende carrosserievarianten, de 5-deurs hatckback, 5-deurs stationwagen en de 4-deurs sedan. De topversie van de Ford Focus heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 134kW (182pk).

Ook voor de Ford Focus heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Ford Fusion

De Ford Fusion wordt verkocht sinds 2002. De naam Ford Fusion wordt in verband gebracht met de Ford Focus, voor dat de Ford Focus in productie ging was dit de naam van de Ford Focus. De topversie van de Ford Fusion heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 74kW (100pk).

Ook voor de Ford Fusion heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Ford Galaxy

De eerste generatie van den Ford Galaxy werd op de markt gebracht in het jaar 1995. Inmiddels zijn we bij de derde generatie van de Ford Galaxy, deze generatie werd op de markt gebracht in het jaar 2006. De topversie van de Ford Galaxty heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 149kW (203pk). De Ford Galaxy gaat de concurrentie aan met de Renault Escape, Chyrsler Voyager, Kia Carnival en de Hyundai Trajet.

Ook voor de Ford Galaxy heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Ford Ka

De eerste generatie van de Ford Ka kwam op de markt in 1996. Inmiddels zijn we bij de tweede generatie van de Ford Ka, deze generatie kwam op de markt in het jaar 2008. De topversie van de Ford Ka heeft een dieselmotor en beschikt over een vermogen van 55kW (75pk).

 

Ook voor de Ford Ka heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Ford Kuga

De Ford Kuga is de SUV (Sports Utility Vehicle) van Ford in Europa. De Ford Kuga is te koop sinds begin 2008. De topversie van de Ford Kuga heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 147kW (200pk). De Ford Kuga gaat de concurrentie aan met de Volvo C30/S40, Mazda 3, Audi Q3 en de BMW X1.

Ook voor de Ford Kuga heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Ford Mondeo

De eerste generatie van de Ford Mondeo kwam op de markt in 1993. Inmiddels zijn we bij de vierde generatie van de Ford Mondeo, deze generatie kwam op de markt in 2007. De Ford Mondeo is verkrijgbaar in een Sedan, Hatchback en Stationwagon. De topversie van de Ford Mondeo heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 177kW (240pk).

 

Ook voor de Ford Mondeo heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Ford S-MAX

De Ford S-MAX is een ruime MPV geproduceerd door Ford. De Ford S-MAX is op de markt sinds 2006 en is de veiligste auto voor inzittenden in zijn klasse. De topversie van de Ford S-MAX heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 177kW (240PK).

Ook voor de Ford S-MAX heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Ford Transit

De eerste generatie van de Ford Transit kwam op de markt in 1965. Inmiddels zijn we bij de zesde generatie van de Ford Transit, deze generatie kwam op de markt in 2013. De topversie van de Ford Transit heeft een dieselmotor en beschikt over een vermoge van 114kW (155pk).

Ook voor de Ford Transit heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Past deze velg onder mijn auto

Onze auto database is een van de grootste ter wereld. Wij weten van 95% van alle auto's welke velgen eronder passen. Dit resulteert erin dat wanneer u uw auto heeft gekozen wij alleen de velgen laten zien die zowel op voorraad zijn, alswel onder uw auto passen.

Wanneer u uw auto heeft gekozen middels uw kenteken of via de selectie bozen, garanderen wij u dat de velgen die u daar ziet passen. 

Wat is de levertijd en status van mijn bestelling

U kunt zelf de status van uw bestelling opvragen zodra u inlogt op uw klantaccount

U krijgt standaard bij elke status wisseling een e-mail. Zodra uw bestelling is verzonden krijgt u ook via e-mail een Track&Trace link van ons. 

Wilt u via een van onze medewerkers de levertijd opvragen? Stuur ons dan direct een ticket en wij zullen uw levertijd zo snel mogelijk kenbaar maken.

Ik zag gisteren een velg of band, vandaag niet meer.

Onze webshop werkt met een 'live' voorraad. Dat betekend dat wij op elk moment van de dag precies weten welke producten op voorraad liggen. 

Wij tonen alleen de velgen en banden waarvan wij minimaal 1 setje (4 stuks) op voorraad hebben. Het kan dus voorkomen dat u gisteren een velg of band heeft gezien, en dat deze in de tussentijd is verkocht. Zodra er geen voorraad meer is wordt het product gelijk van de webshop gehaald en ziet u deze dus niet meer.

Ik heb geen bouten of moeren ontvangen bij mijn bestelling

Heeft u bij de levering van uw banden en velgen geen bouten of moeren ontvangen? Dan kan dat meerdere oorzaken hebben. 

 1. Bij de meeste velgen kunt u uw oude / huidige bouten of moeren hergebruiken bij het plaatsen van de nieuwe velgen.
 2. Het kan zijn dat u schuifbouten nodig heeft omdat de steek van de velg max 2mm afwijkt van uw huidige bout. Dit is geen probleem en kunt u gewoon bij een lokale garage of via ons opvragen.
 3. Het is mogelijk dat bij de levering vanuit een van onze magazijnen, de bouten of moeren zijn vergeten. In dit geval kunt u direct een ticket naar ons sturen die wij ook direct zullen oppakken. Wij zullen u dan zo snel mogelijk de bouten of moeren na sturen.

Waar vind ik de laadvermogen of snelheidscode van een band

Op elke autoband staat de bandenmaat gedrukt. Als u de zijkant van uw band bekijkt ziet u daar een vergelijkbare notitie staan: 205 / 55 R16 91H. Deze laatste "91H" is een combinatie van de laadvermogen code en de snelheidscode. Op de afbeelding hieronder zijn dat cijfer 5 en 6.

Het cijfer (91) geeft het draagvermogen aan. In dit geval is code 91 gelijk aan 615 kilo draagvermogen per band. Bekijk hier het gehele draagvermogen code overzicht.

De letter (H) geeft de snelheidscode aan. In dit geval is code H gelijk aan een maximum van 210 km per uur. Bekijk hier het gehele snelheidsindex code overzicht.

 

Op onze eigen bandenpagina's ziet u bij elke band de volledige bandenmaat. Zo weet u altijd wat het draagvermogen en snelheidscode is van onze banden. 

Er zijn geen stalen velgen leverbaar voor mijn auto

indien u gezocht  heeft op kenteken en/of via de selectie-boxen kan het altijd voorkomen dat wij tijdelijk geen velgen laten zien op de website. in 90% van de gevallen kunnen wij via ons netwerk alsnog velgen leveren voor uw auto tegen de scherpste prijzen. 

Stuur ons een ticket met daarin uw kenteken en wij gaan direct voor u aan de slag om de juiste velgen te vinden. 

Winterbanden KIA

Winterbanden.nl beschikt over een breed assoritment wat betreft winterbanden. Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over winterbanden voor uw KIA. Kia staat vooral bekend als een autofabrikant die zich richt op twee specifieke doelgroepen. De ene doelgroep is voor mensen die een kleine, sportieve auto zoeken. Hiervoor heeft KIA de modellen Kia Picanto, Kia Rio en de Kia Venga op de markt gebracht. De andere doelgroep is voor mensen die een auto zoeken die een stoere uitstraling heeft, hiervoor heeft Kia de Kia Sportage en de Kia Sorento op de markt gebracht. Om met uw Kia in de herfst/wintermaanden veilig de weg op te gaan, is het aan te raden om over te stappen op winterbanden.

Kia is een Koreaans automerk dat opgericht werd in 1944, het doel van KIA was het produceren van onderdelen voor rijwielen. Pas sinds 1961 zijn ze begonnen met het produceren van gemotoriseerde vervoersmiddelen.

Winterbanden KIA Carens

De eerste generatie van de Kia Carens kwam op de markt in 2000, in 2002  kreeg deze generatie een facelift. Inmiddels zijn we bij de derde generatie van de KIA Carens, deze generatie kwam op de markt in 2013. De topversie van de KIA carens heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 106kW (144pk).

Ook voor de KIA Carens heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

KIA Ceed

De KIA Cee'd werd op de markt gebracht in het jaar 2007, de auto kreeg in 2009 een facelift. De KIA Cee'd is geschikbaar in een 5-deurs hatchback, 3-deurs hatchback en stationwagon uitvoering. De topversie van de KIA Cee'd heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 105kW (143pk). De KIA Cee'd gaat de concurrentie aan met de Citroën C4, Seat Leon, Mazda3, Fiat Bravo, Opel Astra, Peugeot 307 en de Volkswagen golf.

Ook voor de KIA Cee'd heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden KIA Optima

De eerste generatie van de KIA Optima werd geproduceerd van 2000 tot 2005. Inmiddels zijn we bij de derde generatie van de KIA Optima, deze generatie kwam op de markt in 2011. De KIA is ook beschikbaar in een Hybride versie. De topversie van de KIA Optima heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 132kW (180pk).

 

Ook voor de KIA Optima heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden KIA Picanto

De eerste generatie van de KIA Picanto kwam op de markt in 2004. Inmiddels zijn we bij de tweede generatie van de KIA Picantie, deze generatie kwam op de markt in het jaar 2011. De topversie van de KIA Picanto heeft benzinemotor en beschikt over een vermoegn van 63kW (85pk).

Ook voor de KIA Picanto heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden KIA Rio

De eerste generatie van de KIA Rio werd geproduceerd van 2000 tot 2006. Inmiddels zijn we bij de tweede generatie van de KIA Rio, deze generatie kwam op e markt in 2006. De topversie van de KIA Rio heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 82kW (112pk). De KIA Rio gaat de concurrentie aan met de Opel Cors, Toyota Yaris, Seat Ibiza en de Hyundai Accent.

 

Ook voor de KIA Rio heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden KIA Sorento

De KIA Sorento is een SUV (Sports Utlity Vehicle) die op de markt werd gebracht in het jaar 2002. Inmiddels zijn we bji de derde generatie van de KIA Sorento, deze generatie kwam op de markti n het jaar 2009. De topversie van de KIA Sorento heeft een dieselmotor en beschikt over een vermogen van 145kW (197pk). Een aantal concurrenten van de KIA Sorento zijn de Toyota RAV4, Chevrolet Captiva en de Mitsubishi Outlander.

Ook voor de KIA Sorento heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden KIA Soul

De eerste generatie van de KIA Soul wordt geproduceerd sinds het jaar 2008. In 2014 komt de tweede generatie van de KIA Soul op de markt. De topversie van de KIA Soul heeft een dieselmotor en beschikt over een vermogen van 93kW (126pk).

 

Ook voor de KIA Soul heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden KIA Sportage

De eerste generatie van de KIA Sportage werd geproduceerd van 1993 tot 2002. Inmiddels zijn we bij de derde generatie van de KIA Sportage, deze generatie kwam op de markt in het jaar 2010. De topversie van de KIA Sportage heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 129kW (175pk).

Ook voor de KIA Sportage heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden KIA Venga

De KIA Venga werd op de markt gebracht in het jaar 2009. De topversie van de KIA Venga heeft een dieselmotor en beschikt over een vermogen van 94kW (128pk).

Ook voor de KIA Venga heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Lancia

Winterbanden.nl beschikt over een breed assortiment wat betreft winterbanden.  Uiteraad beschikt Winterbanden.nl ook over winterbanden voor uw Lancia. Lancia is een automerk dat verschillende soorten auto's maakt zoals: Ypsilon (Milieuvriendelijk), Voyager (Meerdere personen), Flavia (Cabrio) en Thema (luxe).

Winterbanden Lancia Delta

De Lancia Delta is een auto van het merk Lancia. De Lancia Delta gaat de concurentie aan met de  BMW 1 Serie en met de Audi A3.

Ook voor de Lancia Delta heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Lancia Flavia

De Lancia Flavia is een cabrio van het merk Lancia met handige tools voor een cabrio zo kan de dak in een keer worden gesloten en of geopend met maar een druk op de knop van de afstandsbediening.

 

Ook voor de Lancia Flavia heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Lancia Thema

De Lancia Thema is een auto gemaakt uit samenwerking, samenwerking van Fiat, Saab, Alfa & Lancia.

 

Ook voor de Lancia Thema heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Lancia Thesis

De Lancia Thesis is een luxe Sedan met een 5 Cilinderlijn motor die een snelheid van 136kW (185PK) halen kan.

Ook voor de Lancia Thesis heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Lancia Voyager

De Lancia Voyager is een ruimere auto van het merk Lancia.

 

Ook voor de Lancia Voyager heeft Winterbanden.nl de geschitke winterbanden.

Winterbanden Lancia Ypsilon

De Lancia Ypsilon is een auto van het merk Lancia hij heeft een 4-Cilinder lijnmotor die een snelheid  van 70kW (95PK) haalt. De Lancia Ypsilon gaat de concurentie aan met de Fiat Punto, Ford Fiesta, Opel Corsa en met de Volkswagen Polo.

Ook voor de Lancia Ypsilon heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Honda

Winterbanden.nl beschikt over een breed assortiment wat betreft Winterbanden. Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over winterbanden voor uw Honda. Honda is een Japanse Auto merk dat best bekend is op de Nederlandse wegen. Honda levert goede kwaliteit met een mooie uiterlijk  die vooral gericht zijn op een jongere doelgroep. Natuurlijk heeft Honda ook ruimere wagens voor de gezinnen met kinderen en of voor de vakantie liefhebbers die veel ruimte nodig hebben voor alle bagage. Om met uw Honda in de herft/wintermaanden veilig de weg op te gaan is het aan te raden om over te stappen op winterbanden. 

Winterbanden Honda Accord

De Honda Accord is een auto van het merk Honda. De Honda Accord heeft een 4- Cilinder lijnmotor die een snelheid van 148 kW (201Pk) halen kan.

Ook voor de Honda Accord heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Honda Civic

De Honda Civiv is een auto van het model Honda. De Honda Civic heeft een 4-Cilinder lijnmotor die een snelheid van 148 kW (201PK) halen kan.  

Ook voor de Honda Civic heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Honda Cr-V

 

De Honde Cr-V is een SUV (Sports Utility Vehicle). De Topmodel van de Honda Cr-V heeft een 4-Cilinder lijnmotor die een snelheid van 110kW (150PK) halen kan.

Ook voor de Honda Cr-V Heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Honda CR-Z

De Honde CR-Z is een 2 deurs Hybride met een 4-cilinder lijnmotor + elektromotor waar mee die een snelheid van 91kW (123PK) halen kan. 

Ook voor de Honda CR-Z heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Honda Insight

De Honda Insight is een mileuvriendelijke Hybride auto van het merk Honda. De Honda Insight heeft een 4-Cilinder lijnmotor + elektromotor die een snelheid van 72kW (98pk) halen kan.

Ook voor de Honda Insight heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Honda Jazz

De Honda Jazz is een hatcback  auto van het merk Honda wordt ook wel de Honda Fit genoemd. De topmodel van de Honda Jazz heeft een 4 Cilinder lijnmotor waar mee die een snelheid van 74kw (100PK) halen kan.

Ook voor de Honda Jazz heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden FIAT

Winterbanden.nl beschikt over een breed assortiment wat betreft winterbanden. Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over winterbanden voor uw Fiat. Fiat behoort tot één van de bekendste automerken in Nederland. Dit komt bijvoorbeeld door de bekende Fiat Panda, Fiat Punto en de klassieke Fiat 500. Fiat heeft vooral auto's voor mensen die een kleine, stadsauto willen. Om met uw Fiat in de herfst/wintermaanden veilig de weg op te gaan, is het aan te raden om over te stappen op winterbanden.

Winterbanden FIAT 500

De eerste generatie van de Fiat 500 kwam op de markt in 1957.  De nieuwe versie van de FIAT 500 kwam op de markt in het jaar 2007. De topversie van de Fiat 500 heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 74kW (100pk). De Fiat 500 gaat de concurrentie aan met de MINI Cooper One.

Ook voor de Fiat 500 heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden FIAT Bravo

De Fiat Bravo kwam op de markt in het jaar 2007 als opvolger van de Fiat Stilo. De topversie van de Fiat Bravo heeft een dieselmotor en beschikt over een vermogen van 121kW (165pk).

 


Ook voor de Fiat Bravo heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden FIAT Croma

De eerste generatie van de Fiat Croma werd geproduceerd van 1986 tot 1996. Inmiddels zijn we bij de tweede generatie van de Fiat Croma, deze generatie kwam op de markt in 2005. De tweede generatie kreeg in 2008 nog een facelift. De topversie van de Fiat Croma heeft een dieselmotor en beschikt over een vermogen van 200pk. De Fiat Croma gaat de concurrentie aan met de Opel Signum, Saab 9-3 en de Chevrolet Malibu.

 

 

Ook voor de Fiat Croma heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden FIAT Doblo

De eerste generatie van de Fiat Doblo werd geproduceerd van 2001 tot 2010. Inmiddels zijn we bij de tweede generatie van de Fiat Doblo, deze generatie kwam op de markt in het jaar 2010. De topversie van de Fiat Doblo heeft een dieselmotor en beschikt over een vermogen van 99kW (135pk). De Fiat Doblo gaat de concurrentie aan met de Ford Transit Connect en de Peugeot Partner.

Ook voor de Fiat Doblo heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden FIAT Panda

De eerste generatie van de Fiat Panda kwam op de markt in het jaar 1980. Inmiddels zijn we bij de derde generatie van de Fiat Panda, deze generatie kwam op de markt in het jaar 2012. De topversie van de Fiat Panda heeft een benzinemotor en beschikt over een vermoegn van 74kW (100pk).

Ook voor de Fiat Panda heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden FIAT Punto

De eerste generatie Fiat Punto kwam op de markt in het jaar 1993. Inmiddels zijn we bij de derde generatie van de Fiat Punto, deze generatie kwam op de markt in het jaar 2012. De topversie van de Fiat Punto heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 135pk. De Fiat Punto gaat de concurrentie aan met de Alfa Romeo MiTo, Citroën Nemo, Opel Corsa D en de Opel Corsa Meriva B.

Ook voor de Fiat Punto heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Fiat Fiorino

De Fiat Fiorino is een bestelwagen die ontwikkeld en geproduceerd is door een joint venture "vorm van samenwerking waarbij organisaties een deel van hun vermogen in brenegn in een nieuw bedrijf" van de PSA Peugeot Citroën, Fiat en Tofas. Uit deze samenwerking ontstonden de modellen Peugeot Bipper, Fiat Fiorino en de Citroën Nemo, deze modellen kwamen in het jaar 2008 op de markt. De topversie van de Fiat Fiorino heeft een dieselmotor en beschikt over een vermogen van 71 kW (74pk).

Ook voor de Fiat Fiorino heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden FIAT Scudo

De Fiat Scudo is een middelgrote bestwagen van het automerk Fiat. De eerste generatie van de Fiat Scudo werd geproduceerd van 1995 tot 2007. Inmiddels zijn we bij de tweede generatie van de Fiat Scudo, deze generatie kwam op de markt in 2007. De topversie van de Fiat Scudo heeft een dieselmotor en beschikt over een vermogen van 163pk.

Ook voor de Fiat Scudo heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Fiat Sedici

De Fiat Sedici is een kleine SUV (Sports Utility Vehicle) van Fiat, en kwam op de markt in het jaar 2005. De topversie van de Fiat Sedici heeft een dieselmotor en beschikt over een vermogen van 88kW (120pk).

Ook voor de Fiat Sedici heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Hyundai

Winterbanden.nl  beschikt over een breed assortiment wat betreft winterbanden. Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over winterbanden voor uw Hyundai. Hyundai is een automerk dat wat minder wordt gezien op de Nederlandse autowegen. Dit wil zeker niet zeggen dat er geen Hyundai-dealers te vinden zijn, of dat Hyundai van mindere kwaliteit is. Hyundai is juist een automerk dat degelijke auto's levert voor zowel iedere doelgroep. Zo heeft Hyundai een aantal modellen voor mensen die een stoere auto zoeken, bijvoorbeeld de Hyundai Sante Fe. Of voor de mensen die een sportieve auto zoeken is er de Hyudai Genesis Coupé. Ook heeft Hyundai een aantal zakelijke auto's, bijvoorbeeld de Hyundai I40. Om met uw Hyundai in de herfst/wintermaanden veilig de weg op te gaan, is het aan te raden om over te stappen op winterbanden.

Hyundai is een Zuid-Koreaans automerk dat opgericht is in 1967. Hyundai is in het Koreaans moderniteit, dit is dan ook vooral wat Hyundai wil uitstralen. De eerst geproduceerde auto's in de fabrieken van Hyundai werden geproduceerd in het jaar 1968, dit waren auto's van het merk Ford. Deze auto's werden in Korea geassembleerd om de invoerrechten op complete auto's te kunnen omzeilen. Pas in 1976 kwam de eerste eigen auto van Hyundai op de markt, sindsdien zijn ze zich steeds meer gaan ontwikkelen en zijn ze uitgegroeid tot de grootste onderneming van Korea.

Winterbanden Hyundai Genesis

De eerste generatie van de Hyundai Genesis kwam op de markt rond 2008. De tweede generatie van de Hyundai Genesis komt rond 2014 op de Nederlandse markt. De topversie van de Hyundai Genesis heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 223kW (303pk).

Ook voor de Hyundai Genesis heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Hyundai H300

De Hyundai H300 is een bestelbus van het Koreaanse automerk Hyudai. De topversie van de Hyundai H300 heeft een dieselmotor en beschikt over een vermogen van 100kW (136pk).

Ook voor de Hyundai H300 heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Hyundai i10

De eerste generatie van de Hyundai i10 kwam op de markt in 2007 als de opvolger van de Hyundai Atos. Inmiddels zijn we bij de tweede generatie van de Hyundai i10, deze generatie kwam op de markt in het jaar 2010. De topversie van de Hyudai i10 heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 63kW (85pk). De Hyundai i10 gaat de concurrentie aan met de Kia Picanto.

Ook voor de Hyundai i10 heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Hyundai i20

De Hyundai i20 wordt ingedeeld in de Economyklasse van het Koreaanse automerk Hyundai. De Hyundai i20 kwam op de markt in het jaar 2008 en is beschikbaar in zowel benzine als dieseluitvoering. De topversie van de Hyundai i20 heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 96kW (126pk).

 

 

Ook voor de Hyundai i20 heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Hyundai i30

De eerste generatie van de Hyundai i30 kwam op de markt in het jaar 2007. Inmiddels zijn we bij de tweede generatie van de Hyundai i30, deze generatie kwam op de markt in het jaar 2012. De Hyundai i30 is beschikbaar in twee carrosserievarianten namelijk de 5-deurs hatchback en de stationwagen. De topversie van de Hyundai i30 heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 143 pk.

Ook voor de Hyundai i30 heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Hyundai i40

De Hyundai i40 is een stationwagen van de Koreaanse autofabrikant Hyundai. De Hyundai i40 kwam op de markt in het jaar 2011, in 2012 komt er ook nog een sedan-versie van de Hyundai i40 op de markt. De topversie van de Hyundai i40 heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 130kW (177pk).

Ook voor de Hyundai i40 heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Hyundai ix20

De Hyundai ix20 wordt gezien als een stads-MPV en kwam op de markt in het jaar 2010. De topversie van de Hyundai ix20 heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 91kW (124pk).

Ook voor de Hyundai ix20 heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Hyundai ix35

De Hyundai ix35 is een SUV (Sports Utlility Vehicle) en kwam op de markt in het jaar 2010. De topversie van de Hyundai i35 heeft een dieselmotor en beschikt over een vermogen van 135kW (184pk).

Ook voor de Hyundai ix35 heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Hyundai Tucson

De Hyundai Tucson is een SUV (Sports Utility Vehicle) van autoproducent Hyudai. De Hyundai Tucson werd voor het eerst geproduceerd in het jaar 2004. De topversie van de Hyundai Tucson heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 129kW (175pk). De Hyundai Tucson gaat de concurrentie aan met de Kia Sportage, Toyota RAV4 en de Volkswagen Tiguan.

Ook voor de Hyundai Tucson heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Hyundai Veloster

De Hyundai Veloster werd op de markt gebracht in het jaar 2011. De topversie van de Hyundai Veloster heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 103kW (140pk).

 

 

 

Ook voor de Hyundai Veloster heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Dacia

 

Winterbanden.nl beschikt over een breed assortiment wat betreft winterbanden. Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over winterbanden voor uw Dacia. Dacia is een automerk dat je wat minder ziet op de Nederlandse wegen, dit wil niet zeggen dat ze van mindere kwaliteit zijn. Dacia is een automerk dat zich vooral richt op gezinnnen met kinderen of mensen die er graag op uit trekken. Zo heeft Dacia de modellen Dacia Logan en de Dacia Sandero, deze modellen zijn ruim uitgerust en zijn daarom zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Ook voor de avonturiers heeft Dacia een aantal modellen, bijvoorbeeld de Dacia Duster. De Dacia Duster is een stoer off-road model dat goed om kan gaan met zware omstandigheden op de weg. Om met uw Dacia in de herfst/wintermaanden veilig de weg op te gaan, is het aan te raden om over te stappen op winterbanden.

Winterbanden Dacia Duster

De Dacia Duster is een Cross-overmodel van het merk Dacia. Het topmodel van de Dacia Duster heeft een 4 -Cilinder lijnmotor van het merk Renault met een vermogen van 80kW (109PK).

Ook voor de Dacia Duster heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Dacia Lodgy

De Dacia Lodgy is een auto van het merk Dacia. De Dacia Lodgy is een ruimere auto die zeer handig is om mee te nemen op wintersport want je kunt er veel spullen in kwijt. De topversie van de Dacia Lodgy heeft een dieselmotor en beschikt over een vermogen van 85kW  (115pk).

 

Ook voor de Dacia Lodgy heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Dacia Logan

De Dacia Logan is een vijfpersoonsauto van het merk Dacia. De topversie van de Dacia Logan heeft een 4 Cilinder lijnmotor met een vermogen van 77kW (105PK).

Ook voor de Dacia Logan heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Dacia Logan MCV

De Dacia Logan MCV is een ruime Stationwagen. De topversie van de Dacia Logan MCV heeft een 4 Cilinder lijnmotor met een vermogen van 77kW (105PK). 

Ook voor de Dacia Logan MCV heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Dacia Sandero

De Dacia Sandero is een hatchbackmodel van het merk Dacia. De topversie van de Dacia Sandero heeft een 4 Cilinder lijnmotor met een vermogen van 64kW (87PK).

Ook voor de Dacia Sandero heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Daihatsu

Winterbanden.nl beschikt over een breed assortiment wat betreft winterbanden. Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over winterbanden voor uw Daihatsu. Daihatsu is een automerk dat niet veel wordt gezien op de markt. Toch is waarschijnlijk bij veel mensen die Daihatsu Core wel bekend, dit komt door de uitgebreide reclamecampagne die gevoerd werd. De Daihatsu is een kleine, sportieve auto die zeer geschikt is voor jongeren of kleine gezinnen. Voor mensen die op zoek zijn naar een ruimere auto heeft Daihatsu de vijfdeurs Daihatsu Charade. Voor de mensen die af en toe van de verharde wegen af willen is er de stoere Daihatsu Terios. Om in de herfst/wintermaanden veilig de weg op te gaan, is het aan te raden om over te stappen op winterbanden.

Winterbanden Daihatsu Charade

De eerste generatie van de Daihatsu Charade kwam op de markt in het jaar 1977. Inmiddels zijn we bij de vijfde generatie van de Daihatsu Charade, deze generatie kwam op de markt in 2011. De topversie van de Daihatsu Charade heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 73kW (99pk).

Ook voor de Daihatsu Charade heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Daihatsu Copen

De Daihatsu Copen is een Roadster van Daihatsu en werd geproduceerd van 2002 tot 2012. De topversie van de Daihatsu Copen heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 64kW (87pk).

 

 

Ook voor de Daihatsu Copen heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Daihatsu Cuore

De eerste generatie van de Daihatsu Cuore kwam op de markt in 1977. Inmiddels zijn we bij de zevende generatie van de Daihatsu Cuore, deze generatie kwam op markt rond 2007. De topversie van de Daihatsu Cuore heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 51kW (69pk).

Ook voor de Daihatsu Cuore heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Daihatsu Materia

De Daihatsu Materia is een mini MPV (Multi-Purpose Vehicle) van het automerk Daihatsu. De Daihatsu Materia werd geproduceerd van 2006 tot 2012. De topversie van de Daihatsu Materia heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 76kW (104pk).

 

Ook voor de Daihatsu Materia heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Daihatsu Sirion

De eerste generatie van de Daihatsu Sirion werd geproduceerd van 1998 tot 2004. Inmiddels zijn we bij de tweede generatie van de Daihatsu Sirion, deze generatie kwam op de markt in 2004. De topversie van de Daihatsu Sirion heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 76kW (103pk).

 

Ook voor de Daihatsu Sirion heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Daihatsu Terios

De Daihatsu Terios is een mini SUV (Sports Utility Vehicle) van de autproducent Daihatsu. De eerste generatie van de Daihatsu Terios kawm op de marktin 1997. Inmiddels zijn we bij de tweede generatie van de Daihatsu Terios, deze generatie kwam op de markt in 2006. De topversie van de Daihatsu Terios heeft een benzinemotor en beschikt over een vermogen van 76kW (104pk).

Ook voor de Daihatsu Terios heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Daihatsu Trevis

De Daihatsu Trevis is een klein stadsauto hij is dan ook erig handing om over kleine wegen te rijden. De topversie van de Daihatsu Trevis heeft een 3 Cilinder lijnmotor met een vermogen van 43kW (58PK)

Ook voor de Daihatsu Trevis heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Winterbanden Daihatsu YRV

De Daihatsu YRV is het vervolg van de Daihatsu Sirion en werd geproduceerd van 2000 tot 2005. De Daihatsu is ook wel een mini MPV (Multiple Purpose vehicle). De topversie van de Daihatsu YRV heeft een 4 Cilinder Turbo motor met een vermogen van 140PK.

Ook voor de Daihatsu Yrv heeft Winterbanden.nl de geschikte winterbanden.

Type hier uw titel...

De online markt is de afgelopen jaren flink gegroeid. In 2001 bleef de omzet in online webshopping nog steken op net geen 0,6 miljard euro. In jaargang 2012 is online webshoppinginmiddels 20x zo groot geworden. De omzet van de totale online markt is ondertussen 10 miljard euro. Het gemak en de flexibiliteit voor de consument van het kopen via internet zijn de voornaamste oorzaken van de flinke groei in de afgelopen jaren.

Uit onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) in 2011 bleek dat 10,2 miljoen mensen wel eens een online aankoop heeft gedaan. In 2008 was dit nog rond de 7,5 miljoen mensen. 81% van de Nederlanders heeft inmiddels ervaring met online kopen. In Nederland zijn op dit moment zo'n 6,54 miljoen breedbandaansluitingen. Daarmee heeft Nederland een van de hoogste penetratie breedbandinternet van heel de wereld. De verwachtingen zijn dat over 20 jaar 50% van de aankopen online wordt gedaan.

De markt van banden is hiermee een markt die nog ver achterloopt. De markt staat nog in zijn kinderschoenen. De groei is nog lang niet zo groot als in markten zoals kleding of consumentenelectronica. Het weblabel Winterbanden.nl bestaat sinds de winter van 1999 - 2000. In die tijd waren winterbanden nog helemaal niet zo belangrijk als tegenwoordig. Pas vanaf 2010 is het label Winterbanden.nl volledig in een nieuw jasje gegoten. Vanaf dat jaar is het label Winterbanden.nl B.V. een feit. Vanaf toen is Winterbanden.nl B.V. onderdeel van een landelijk bandenbedrijf met meerdere locaties in Nederland en eigen magazijnen in binnen- en buiteland.

KvK-nummer: 54352959
BTW-nummer: NL851271157B01

Selected Dealer Netwerk

Voor onze vestigingen maken wij gebruik van een Selected Dealer Netwerk. Dit houdt in dat er per regio een locatie beschikbaar is voor de montage van banden. Als Selected Dealer ben je de enige partner van Winterbanden.nl in de regio en is er geen concurrentie mogelijk door andere bedrijven in de regio doordat wij gebruik maken van een vaste montageprijs van €59,-. Meer weten? Kijk even op deze pagina. 

Affiliate programma

Ben je geïnteresseerd in een partnership met Winterbanden.nl en beheer je een of meerdere websites waarmee je inkomsten wilt genereren? Maak dan gebruik van ons affiliate programma en registreer je als partner van Winterbanden.nl. Je kunt gebruik maken van verschillende banners en tekstlinks die door ons beschikbaar gesteld worden. Wanneer je bezoekers doorstuurt die vervolgens bij ons een aankoop doen, ontvang je een verkoopcommissie. Kijk voor alle voordelen van ons affiliate programma op deze pagina.

Zakelijk inkopen

Het is mogelijk om zakelijke inkopen te doen bij Winterbanden.nl. Bij grote bestellingen (16+ stuks) is het mogelijk een korting te krijgen. Kijk hiervoor bij de grote bestellingen.

Ook voor onze Selected Dealers is het mogelijk via ons te bestellen. Hierdoor profiteer je van uniek inkoopvoordeel via de groothandel van onze moederorganisatie.

Grote bestellingen

Ook voor particulieren is het mogelijk grote bestellingen te doen. Bij bestellingen vanaf 16 stuks is het mogelijk een korting te krijgen. Wil je een grote bestelling plaatsen? Laat dit middels een e-mail weten aan de medewerkers van onze klantenservice. Zij helpen je graag verder. Zorg ervoor dat alle benodigde informatie in de mail staat zodat zij snel een passend aanbod kunnen doen. Kijk voor meer informatie op onze klantenservice pagina.

Radiocampagne

Vanaf 27 oktober 2014 start weer de jaarlijkse radiocampagne rondom winterbanden. Winterbanden.nl is als gerenomeerd winterbanden weblabel de grootste aanbieder van winterbanden in Nederlande en België. Dit jaar is de radiocampagne uniek dan ooit. Naast de laagste prijsgarantie die Winterbanden.nl al jaren voert is er dit jaar voor het eerst een actie gekoppeld met de hotelactie.

Compleetsets naar keuze: winterbanden met stalen - of lichtmetalen velgen

Uiteraard kan men bij Winterbanden.nl ook direct winterbanden kopen inclusief velgen. Je kunt kiezen uit stalen velgen of lichtmetalen velgen. Na je een auto gekozen hebt krijg je automatisch een overzicht van de mogelijke velgen. Vamnuit de velgen kun je direct ook winterbanden kiezen. Zoek hier direct winterbanden met stalen velgen of lichtmetalen velgen.

 

5% korting op het assortiment van Winterbanden.nl bij een boeking bij Summit Travel

Heeft u een vakantie geboekt bij Summit Travel? Profiteer dan nu van onze actie. U ontvangt tussen 25 november 2014 en 31 maart 2015 5% korting op het hele assortiment van Winterbanden.nl wanneer u een wintersportvakantie boekt bij Summit Travel. 

 

 

 

Wanneer u op wintersportvakantie gaat, moet u er rekening mee houden dat in verschillende wintersportlanden een verplichting geldt voor winterbanden. Ook waar deze verplichting niet geldt, raden wij aan om winterbanden op uw auto te leggen, dit in verband met uw eigen veiligheid. Wilt u weten in welke landen een winterbandenverplichting geldt? Kijk dan even in onze encyclopedie.

Wanneer u een vakantie boekt bij Summit Travel ontvangt u een mail waarin uw persoonlijke actiecode wordt vermeld. Deze kunt u invoeren bij uw bestelling op Winterbanden.nl.

Voorwaarden

- Geldigheid: de actie loopt van 25 november 2014 tot en met 31 maart 2015.

- De actiecode kan een tot een jaar na de boeking bij Summit Travel gebruikt worden bij Winterbanden.nl.

- Niet geldig in combinatie met andere acties.

Bandenverzekering

Bandenverzekering op je winterbanden afsluiten? De aankoop van een set winterbanden is een dure aankoop. Daarom kun je bij Winterbanden.nl een bandenverzekering afsluiten op je dure aankoop. De bandenverzekering dekt alle onverwachte schade: lekke band, vandalisme, botsing tegen een voetpad en vervangt hem door een nieuwe band (zelfde model, zelfde merk, en zelfde afmeting of gelijkwaardig als de band niet meer bestaat). De verzekering is van toepassing in compleet Europa en is een goede toeving bij je dure aankoop. Men kan een bandenverzekering afsluiten voor 1 jaar of 2 jaar.

Is het verstanding een bandenverzekering te nemen?

Het is uiteraard een verstandige keuze een bandenverzekering te nemen. Door het afsluiten betaal je een minimaal eenmalig bedrag extra en hiermee kun je direct vanaf de aankoop veilig op pad met je winterbanden. De verzekering dekt alle schades aan je winterband en zal een goede uitkomst zijn bij een eventuele kapotte winterband.

Fitland Wellnessactie bij iedere bestelling

Wellness complete rust

Wilt u graag een bestelling doen bij Winterbanden.nl twijfel dan niet te lang. Vanaf 1 oktober ontvangt u bij iedere bestelling een gratis voucher voor Fitland Wellnessresorts. 

Bij Fitland Wellnessresorts kun je alleen of samen met je partner even heerlijk tot rust te komen. Fitland heeft verschillende locaties door heel Nederland met verschillende mogelijkheden van wellness tot beauty. Er wordt bij Fitland veel waarde gehecht aan de kernwaarden "thuisgevoel, vitaliteit en experience". Er zijn verschillende activiteiten voor u beschikbaar:

- Genieten op een wellnessboot met een fantastische ligging (locatie Mill)
- Wellnessfaciliteiten, beautyspecialistes en een wellnessrestaurant (locatie Helmond)
- Ontspannen in de mooie baden met een ultieme belevenis (locatie Roosendaal)
- Exclusief sauna- en beautyresort bekroond tot 'beste wellnessresort van Zeeland' (locatie Goes)
- Wellnessactiviteiten op hoog niveau, de 11e verdieping in het Level gebouw (locatie Leiden)
- Alle elementen voor een compleet dagje wellness (locatie Sittard)

Bij iedere bestelling krijgt u nu de keuze om heerlijk te ontspannen en te genieten van een flinke dosis aan luxe en comfort. Alle locaties zijn uniek maar overal zullen de genoemde kernwaarden volop in het daglicht staan. 

Actievoorwaarden:
Actie is geldig van 1 oktober 2015 tot en met 31 januari 2016.
Voucher is te verzilveren tot en met 1 april 2016.
Bij inwisseling de 2e persoon gratis. 
Niet van toepassing in combinatie met andere acties.

Hoe gaat het in zijn werk?
Bij het plaatsen van een bestelling krijg je persoonlijk een unieke toegangscode beschikbaar. Deze is in te wisselen bij een van de Fitland Wellnesslocaties. www.fitlandwellnessresorts.nl 

Vervolgens genieten maar!

Wellness aanbieding Winterbanden.nl

Herfstactie zaterdag 7 november t/m donderdag 12 november

Zoals u wellicht gemerkt heeft is het nog geen echte winter. Dat is voordelig voor de vroege beslisser. Namelijk geven wij in het weekend van zaterdag 7 november t/m donderdag 12 november 5% korting op het gehele assortiment. In de loop van donderdag zal deze actie weer voorbij zijn dus overweeg je deze dagen banden en/of velgen te kopen dan is nu het moment om deze te bestellen bij Winterbanden.nl.

De speciale code om 5% korting te krijgen is: winterbandweek45weekend

Hoe verwerk je de code?

Je kunt de code invullen in de winkelwagen. Hier is het dus gewoon mogelijk de korting direct in de winkelwagen te verrekenen.

Krab je korting bij Winterbanden.nl !

Korting krabben...

Temperatuurkorting bij Winterbanden.nl - Hoe warmer het is hoe meer korting we geven!

Wellicht denk je het is nog te warm om winterbanden aan te schaffen, maar de hoge temperaturen kunnen je ook voordelen geven. Wij geven namelijk afhankelijk van de temperatuur korting op al onze producten. Hoe warmer het is hoe meer korting je krijgt op je gehele bestelling.

De actieprijs van ieder product staat direct bij het product vermelt. Op een gehele set banden en/of velgen kun je al gauw tientallen euro's besparen!

Actievoorwaarden:

- Actie periode 28-10-2016 t/m 15-11-2016

- De dagtemperatuur in Cuijk (hoofdkantoor Winterbanden.nl) wordt gebruikt als uitgangspunt

 

Uiteraard blijft onze laagste prijsgarantie gewoon van kracht!

ACTIE: Een pechhulp abonnement van Blijdatikrij.nl in combinatie met een compleetset!

Van 21 november 2017 tot en met 30 maart 2018 heeft Winterbanden.nl in combinatie met Blijdatikrij.nl een geweldige aanbieding! Bij aankoop van een complete set (banden + velgen) krijg je een pechhulp abonnement van een halfjaar helemaal gratis! Dit abonnement wordt beschikbaar gesteld door Blijdatikrij.nl. De voorwaarden van de actie vind je onderaan deze pagina. 

Blij dat ik rij

Blijdatikrij.nl is een bedrijf dat investeert in het verbeteren, introduceren en koppelen van diensten voor autorijdend Nederland.  Sinds 2014 is het bedrijf actief bezig met pechhulp. De visie is dat dit niet per auto of persoonsgebonden moet zijn, maar voor het gehele gezin met alle voertuigen. Alle voertuigen zijn op deze manier gedekt, ook als daar een keer iemand anders gebruik van maakt! Met het abonnement wat je krijgt na aankoop bij Winterbanden.nl, ben je binnen Nederland verzekerd van pechhulp, tot 15 kilometer over de grens. Ook heeft Blij dat ik Rij een woonplaatsservice, ideaal dus.

 

Actievoorwaarden

- De actie is geldig voor bestellingen die gedaan zijn op Winterbanden.nl, tussen 21 november 2017 en 30 maart 2018.

- De actie geldt enkel op compleetsets: vier velgen in combinatie met vier banden. Zowel staal als licht metaal is mogelijk.

- De pechhulp betreft pechhulp in Nederland. Klanten uit andere landen kunnen zich aanmelden, maar pechhulp is enkel mogelijk voor Nederlands geregistreerde voertuigen.

-Het invoeren van het kenteken is vereist.

-De actie geeft recht op een half jaar (tot en met 30 juni 2018) pechhulp in Nederland. Alle landen buiten dit gebied vallen niet binnen deze actie. Verlenging van het abonnement na dit halfjaar is niet verplicht. Verlenging wordt automatisch verlengd, tenzij dit vóór 1 juni 2018 wordt opgezegd bij Blijdatikrij.nl. Dit is op basis van de algemene pechhulpvoorwaarden.

- Bij een pechgeval betaalt men een vaste eigen bijdrage bij de abonnementsverstrekker, Blijdatikrij.nl. Alle details hierover vind je terug in de algemene pechhulpvoorwaarden.

- Wanneer producten retour gaan, vervalt het recht op het gratis pechhulp abonnement.

- Aanmelding voor de actie geschiedt enkel via Winterbanden.nl. Je geeft middels een vinkje Blijdatikrij.nl toestemming om alle details met betrekking tot het pechhulp abonnement, toe te sturen. Tevens geef je toestemming aan Blijdatikrij.nl om alle gegevens met betrekking tot de bestelling bij Winterbanden.nl, in te zien.

- Winterbanden.nl behoudt zich het recht om de actievoorwaarden te wijzigen, op te schorten en/of te beëindigen.

- Eventuele kortingscodes en/of andere acties zijn tijdens de gehele actieperiode ongeldig in combinatie met deze actie.

- Winterbanden.nl behoudt zich het recht om de actievoorwaarden te wijzigen, op te schorten of te beëindigen.

- Winterbanden.nl is niet aansprakelijk voor eventuele typefouten in de voorwaarden. 

 

Bestelprocedure & levering

Bestelprocedure & levering

Type hier uw titel...

Type hier uw tekst...

Type hier uw titel...

Type hier uw tekst...

Kiezen voor de juiste banden

De keuze voor de juiste banden set is erg belangrijk, tegenwoordig zijn er banden in alle soorten en maten. Winterbanden.nl helpt jou bij je keuze. Schrijf of zoek je huidige bandenmaat op en vul deze in de zoekfuntie in, met de zoekfunctie kun je gemakkelijk de juiste banden voor jouw auto vinden. Je vult de breedte, hoogte, velgmaat(inch), snelheidsindex en het draagvermogen in en drukt vervolgens op zoeken. Luxe of budget banden, Winterbanden.nl heeft ze allemaal en altijd op voorraad! Enkele door ons geadviseerde banden merken zijn: Michelin, Continental, Dunlop, Pirelli, Vredestein, Bridgestone, Goodyear, Yokohama en Toyo. Door te kiezen voor een bekender banden merk weet je zeker dat het goed zit met uw aankoop. De bekendere merken zijn kwalitatief beter, zo zijn de banden stiller en gaan deze langer mee waardoor je er langer van kunt genieten en veilig rijdt.

Dunlop winterbanden

Dunlop, haal het meeste uit uw banden! Als toonaangevende bandenfabrikant weet Dunlop hoe belangrijk het is om het beste uit je autobanden te halen.  Al ruim 120 jaar zorgen de Dunlop banden ervoor dat je van plaats naar plaats kunt komen. Dit doen de Dunlop autobanden door een aantal geavanceerde technieken zoals het asymmetrische bandprofiel, hierdoor verbeter je de prestaties in zowel rechte lijnen als bochten, het multi lamellensysteem, dit zorgt ervoor dat je extra veel grip heeft in diverse winterse omstandigheden en het multi radius tread systeem (MRT) hierdoor geven de banden de beste prestaties op droog en nat wegdek! Daarnaast is Dunlop ook actief op het racecircuit en levert autobanden voor verschillende raceclasses zoals de MotoGP en 24 uur van Le Mans. Zo weet je dat je door op Dunlop autobanden te gaan rijden je met een veilig gevoel de winter in gaat.
Dunlop banden

Bespaar niet op kwaliteit en kies voor service!

Veelal wordt gedacht dat elk soort winterbanden voldoen, dit is echter niet zo. De goedkope winterbanden presteren vaak slechter dan de luxe autoband, deze kunnen meer geluid veroorzaken en het rijcomfort verminderen. Door uitgebreide winterbanden tests te doen krijgen we een goed inzicht van welke autobanden goed door de test komen en welke juist niet. Er wordt naar verschillende factoren gekeken zoals, het rijgedrag op verschillende wegcondities, het geluid dat wordt geproduceerd, de weerstane snelheid van de band, de slijtvastheid en de duurzaamheid. Doorstaat de autoband alles goed op deze factoren dan wordt deze als veilig bevonden.

Via Winterbanden.nl kun je bij verschillende locaties winterbanden, stalen velgen en/of ook lichtmetalen velgen laten monteren. Van Weert tot Rotterdam, van Gorinchem tot Heerlen of Eindhoven. Winterbanden.nl beschikt er over een locatie voor montage. De levering zal dan plaats vinden via een van de Winterbanden.nl locaties en daar kan men alles laten monteren voor een vaste prijs van 59 euro all-in.

Vredestein winterbanden

Met een winterbanden set van Vredestein ben je klaar voor de winter! Door op de autobanden van Vredestein te rijden zorg je ervoor dat jouw grip op de winterse wegen sterk verbeterd waardoor je uiterste controle hebt over jouw auto. Een van de belangrijkste punten van Vredestein banden is het creëren van topkwaliteit banden voor een betaalbare, marktconforme prijs. Een bijzonder bedrijf, met een unieke combinatie van onafhankelijkheid, marktgerichtheid, creativiteit en flexibiliteit. Doordat de Vredestein banden van Nederlandse makelij zijn kan Winterbanden.nl de banden extra snel leveren, zo kun je snel en zonder zorgen veilig de weg op. Door het uitgebreide assortiment dat Vredestein aanbiedt aan banden is er voor ieder wat wils. Naast de optimale veiligheid die de banden bieden moeten ze er natuurlijk ook goed uitzien, Giugiaro Design heeft ervoor gezorgd dat de autobanden van Vredestein er uitstekend uitzien en daarnaast ook nog optimaal zijn gebleven voor de omstandigheden waarvoor de banden bedoeld zijn. Tevens zijn de autobanden van Vredestein ook nog stil, dit komt door het unieke productie proces van de banden. Door de uitstekende, stille en veilige banden zijn de Vredestein autobanden al enkele jaren achter elkaar uitgeroepen als winaars. Zo weet je dat de banden kwalitatief uitmuntend zijn waardoor je veilig op weg kunt.
Vredestein banden

Wat zijn winterbanden?

Winterbanden bieden meer veiligheid op de weg tijdens winterse omstandigheden. Maar wat is het verschil tussen een winterband en zomerband? De samenstelling van het rubber voor de winterbanden is speciaal aangepast aan de koude weersomstandigheden. Wanneer de temperatuur daalt, wordt het rubber van de band harder. Door de speciale rubber samenstelling van de winterbanden blijven deze flexibel tijdens de koude dagen. Dit resulteert vervolgens in betere grip, comfortabeler rijgedrag en optimale veiligheid voor zowel u als uw mede weggebruikers. Daarnaast is het profiel anders opgebouwd dan die van een zomerband. Het profiel van de winterband is voorzien van speciale lamellen, deze zorgen ervoor dat tijdens het rollen van de band het profiel lichtelijk vervormt waardoor de sneeuw loskomt uit het profiel en schoon is voor de volgende ronde. Echte winterbanden zijn te herkennen aan het berg symbool met het ijskristal wat te vinden is op de zijkant van de autoband. Soms kan er tevens de aanduiding M+S op staan, dit staat voor Modder+Sneeuw.

Continental autobanden

Continental autobanden, veilig en stil de weg op met een stukje Duits vakmanschap! Met al meer dan 130 jaar ervaring weet u dat u met de Continental banden juist op weg bent. Zo is Continental de vierde grootste bandenfabrikant van de wereld! Continental staat ook wel bekend onder de naam Conti.  Naast autobanden produceert Continental ook diverse andere auto gerelateerde producten. Hierdoor weet u dat u met de Continental banden veilig en wel aankomt op uw bestemming.
Continental banden

Type hier uw titel...

Type hier uw tekst...

Type hier uw titel...

Type hier uw tekst...

Type hier uw titel...

Type hier uw tekst...

Type hier uw titel...

Type hier uw tekst...

Type hier uw titel...

Type hier uw tekst...

Stalen velgen

Stalen velgen zijn zeker voor de winter een perfecte oplossing. Monteert men winterbanden op stalen velgen, dan kan men veilig en zonder zorgen de wintermaanden in. Een steeds grotere groep Nederlanders en Belgen kiest voor lichtmetalen velgen met zomerbanden en stalen velgen met winterbanden. Nieuwe stalen velgen zijn meestal in de kleur zwart leverbaar. Heel zelden kan het gebeuren dat stalen velgen tijdelijk in de kleur zilver geleverd worden. Dit komt dan meestal door een tijdelijke productiewijziging. Ongeveer 75% van alle stalen velgen zullen standaard 14 inch, 15 inch of 16 inch zijn. Voor kleine auto zal het voorkomen dat men 13 inch stalen velgen nodig dient te hebben. Voor grote auto’s of bussen kan het gebeuren 17 inch stalen velgen geadviseerd worden. Het winterbanden.nl systeem geeft standaard het juiste advies stalen dat geschikt is voor de gekozen auto. Stalen velgen kan men heel eenvoudig monteren onder een auto. Buiten dat stalen velgen makkelijk zijn, heeft het ook nog een praktisch voordeel.

De praktische kant van stalen velgen

Stalen velgen hebben als voordeel dat ze geen last hebben van winterse omstandigheden, zoals pekel. In de winter zal voor de bestrijding van de wegen strooizout gebruikt worden. Dit mengsel van sneeuw / water en zout vormt pekel. Op het moment dat water bijna of volledig verzadigd is met zout, noemen wij dit pekel.  Dus zeker in de wintermaanden heeft men hier veel last van. Dit is ook de grootste oorzaak dat lichtmetalen velgen na de winter vaak onherstelbaar beschadigd zijn. Het pekel trekt helemaal in de velg. Wil men toch lichtmetalen velgen, kies dan voor speciale door Winterbanden.nl geselecteerde lichtmetalen wintervelgen. Ons advies is wel om zeer regelmatig de velgen schoon te maken. Ligt de voorkeur niet zo strikt op lichtmetalen velgen, kies dan wijs voor stalen velgen. Let bij het kopen van velgen ook op de breedte van de velg. Wenst men namelijk sneeuwkettingen te plaatsen, dan moeten de velgen niet te breed zijn. Winterbanden.nl zal standaard hiermee rekening houden en levert stalen velgen waar sneeuwkettingen op gemonteerd kunnen worden.

Prijs stalen velgen

Stalen velgen zijn in verhouding altijd goedkoper dan lichtmetalen velgen. Dit komt doordat er minder kosten zijn voor het produceren stalen velgen. Nadeel is uiteraard dat stalen velgen minder mooi ogen dan lichtmetalen velgen. Stalen velgen kan men mooier laten ogen door het plaatsen van wieldoppen. Belangrijk is om te kijken hoeveel inch stalen velgen men heeft. Indien men wieldoppen in dezelfde inchmaat koopt, kan men deze wieldoppen direct vast klikken. Voor de beste stalen velgen deal met winterbanden en eventueel wieldoppen ben je dus op de juiste plaats bij Winterbanden.nl. Van stalen velgen voor Renault tot stalen velgen voor een Volvo. Voor stalen velgen voor een Volkswagen Golf tot stalen velgen voor een Mercedes C-klasse of Audi A4, Winterbanden.nl heeft ze allemaal. Kortom, Winterbanden.nl heeft voor iedere auto stalen velgen.

Type hier uw titel...

Type hier uw tekst...

Type hier uw titel...

Type hier uw tekst...

Type hier uw titel...

Type hier uw tekst...

Type hier uw titel...

Type hier uw tekst...

Lichtmetalen velgen

Let op!! hou rekening met afwijkende levertijden van 21-12-2018 t/m 06-01-2019 i.v.m. sluiting van onze leveranciers.

 

Indien men in de winter met lichtmetalen velgen wenst te rijden, is het advies dit te doen op speciale lichtmetalen wintervelgen. Het grootste gevaar schuilt zich namelijk in de corroderende werking van pekel op lichtmetalen velgen. In de winter maanden zal voor de bestrijding van gladheid op de wegen strooizout gebruikt worden. Het mengsel dat ontstaat van sneeuw / water en zout noemt men pekel. Het water is hierdoor bijna of volledig verzadigd met het zout. Indien pekel zich kan invreten op een reguliere lichtmetalen velg, is de velg niet meer mooi.

{velgen_merken_balk}

Autec lichtmetalen velgen

Met de velgen van Autec, veilig en stijlvol de winter door! Het assortiment van Autec bestaat uit een extra groot aanbod aan trendy lichtmetalen velgen. Zo geven de Autec velgen iedere auto een eigen creatieve en onderscheidende look. Van personenauto’s tot aan SUVs, Autec heeft voor iedereen wel een geschikte lichtmetalen velg. Of u nu opzoek bent naar elegante, sportieve, of stoere velgen Autec heeft ze allemaal, van 13 tot wel 20 inch! Met de strakke afwerking en verschillende kleuren, zoals zilver, chroom, grafiet en zwart wordt iedere auto een unieke en indrukwekkende verschijning. Naast het grote assortiment en de superieure ontwerpen voldoen ook alle Autec lichtmetalen velgen aan het Duitse TÜV certificaat, dit certificaat wordt alleen toegekend door TÜV als het product alle tests doorstaan. Ook beschikken de Autec velgen over de ISO 9001 norm, dat wil zeggen dat de velgen moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. De Lichtmetalen velgen van Autec zijn ook nog is extra licht, waardoor je beter kunt accelereren en remmen, ook geven ze je een beter rijcomfort. Zo weet je dat je met de Autec velgen veilig de weg op kunt, ook in de winter!

Autec lichtmetalen velgen

Sportvelgen van hoge Duitse kwaliteit

Lichtmetalen velgen voor de winter moeten natuurlijk mooi blijven. Om te zorgen dit ook gaat gebeuren, is het advies goede Duitse kwaliteitsvelgen te nemen. Hoewel veel velgenmerken uit andere landen zich als kwaliteitmerken willen positioneren, blijft men de kwaliteitsverschillen merken. Hoewel ze het allemaal graag zouden willen; een echte ’S-Klasse’ of ‘7-serie’ produceren is andere Europese landen of Azië nog niet gelukt. Noch met auto’s, noch met lichtmetalen velgen. Winterbanden.nl adviseert daarom ook de echte Duitse merken, zoals Dezent, Brock, AEZ, Dotz, Enzo of bijvoorbeeld RC Design. In deze velgen merken merkt men de typische Duitse trekken, zoals kwaliteit, precisie, duurzaamheid maar ook gegarandeerde snelle levering, wat natuurlijk in de wintermaanden ook van ontzettend groot belang is.

Dezent lichtmetalen velgen

De lichtmetalen velgen van Dezent brengen je in stijl de winter door. Door het zeer uitgebreide assortiment aan Dezent velgen is er voor iedereen wel de juiste velg. Van 15 inch tot aan 19 inch, met een ruime keuze aan kleuren Dezent heeft ze allemaal! Alle Dezent lichtmetalen velgen beschikken over het Duitse TÜV certificaat, waardoor je weet dat de velgen van hoge standaard zijn en je er veilig mee op weg kunt. Naast het TÜV certificaat beschikken de Dezent velgen ook over de ISO 9001 norm, dat wil zeggen dat ze aan strikte kwaliteitseisen moeten voldoen.
Dezent lichtmetalen velgen

Autovelgen en sneeuwkettingen

Belangrijk is om ook rekening te houden met de breedte van de lichtmetalen velg. De velg moet namelijk niet te breed zijn, indien men namelijk sneeuwkettingen wenst te plaatsen dient men hiermee rekening te houden. Winterbanden heeft een selectie gemaakt van velgen die geschikt zijn voor sneeuwkettingen, hierdoor kan men gerust een weloverwogen besluit nemen. Alle licht-metalen velgen worden (indien noodzakelijk) standaard geleverd met bevestigingsmaterialen, zoals wielbouten/moeren en eventuele centreerringen (indien van toepassing). Vergeet ook niet om slotbouten bij te bestellen. Hierdoor loop je geen risico dat je mooie licht-metalen sportvelgen gestolen worden. Voor de beste lichtmetalen velgen deal met winterbanden en eventueel velgensloten ben je dus op de juiste plaats bij Winterbanden.nl. Van lichtmetalen velgen voor Mercedes tot stalen velgen voor een Toyota. Voor lichtmetalen velgen voor een Volkswagen Golf tot lichtmetalen velgen voor een Mazda 6, Winterbanden.nl heeft ze allemaal. Kortom, Winterbanden.nl heeft voor iedere auto lichtmetalen velgen.

Brock lichtmetalen velgen

Met de lichtmetalen winter velgen van Brock bent u weer helemaal klaar voor de winter! Met de speciaal geselecteerde velgen en unieke designs van Brock ziet je auto er in de winter ook stijlvol uit. Daarnaast beschikt Brock over een groot lichtmetalen velgen assortiment, hier heb je een zeer ruime keus zo is er voor iedereen wel een geschikte lichtmetalen velg. Van 13 tot 20 inch Brock heeft ze allemaal! De Brock lichtmetalen velgen zijn van Duitste oorsprong en beschikken allemaal over het speciale TÜV certificaat. Door het speciale TÜV certificaat weet je dat de Brock lichtmetalen velgen voldoen aan speciaal gestelde eisen en je zo veilig de weg op kunt. Door de speciale laklagen die worden gebruikt voor de Brock velgen zijn deze goed bestand tegen corrosie en vervuiling. Als extraatje geeft Brock je nu 3 jaar garantie op alle silver en chrome silver gelakte velgen. Ontdek het zelf met de lichtmetalen velgen van Brock!
Lichtmetalen velgen van Brock

Winterbanden.nl heeft lichtmetalen velgen voor:

{lichtmetaaloverzicht}

Type hier uw titel...

Type hier uw tekst...

Type hier uw titel...

Type hier uw tekst...

Sneeuwkettingen

Ons sneeuwkettingen assortiment komt binnen enkele dagen online. Nog even geduld.

Type hier uw titel...

Type hier uw tekst...

Type hier uw titel...

Type hier uw tekst...

Type hier uw titel...

Type hier uw tekst...

Auto accessoires

Een goede voorbereiding is het halve werk horen we vaak. Gaat je op vakantie of wil je alvast jouw auto winterklaar maken? Dan kunnen de accessoires van Winterbanden.nl jou op weg helpen. Zo heeft Winterbanden.nl een groot assortiment aan auto accessoires zoals autolampen, autohoezen, koelvloeistoffen, wieldoppen, veiligheidsproducten, poetsmiddelen, kentekenplaathouders, ruitenwissers, wielboutenzonneschermen, sneeuwkettingen en slotbouten. Kies hieronder de gewenste categorie om het assortiment te bekijken.

Type hier uw titel...

Type hier uw tekst...

Montagevestigingen

Op zoek naar een montagevestiging bij u in de buurt om uw gloednieuwe aankoop te laten monteren? Winterbanden.nl werkt samen met zelfstandige garages en ondernemers. Deze zijn zorgvuldig uitgezocht waardoor u er zeker van bent dat u uw aankoop op de juiste manier wordt gemonteerd en daardoor snel van uw aankoop kunt genieten. Een montagevestiging bij u in de buurt? Klik dan met uw muis op de gewenste provincie om montagevestingen bij jou in de buurt te vinden. Winterbanden.nl beschikt over meer dan 500 montagevestingen door heel Nederland en België. Zo is er altijd wel een vestiging dicht bij jou in de buurt!

Montagevestiging worden van Winterbanden.nl

Momenteel beschikt Winterbanden.nl over 500 montagevestigingen verspreid door Nederland, België en Luxemburg. Door het grote succes gaan we het aantal montage vestigingen uitbreiden. Door het groot aantal klanten die hun winterbanden willen laten monteren is het voor u als montagevestiging en Winterbanden.nl extra interessant om een samenwerking aan te gaan. Een goede spreiding van de montagevestigingen is belangrijk, hierdoor zijn er weinig tot geen andere montagevestigingen die in uw verzorgingsgebied liggen. Hierdoor zal een klant van Winterbanden.nl sneller voor een aflevering bij uw garage kiezen.

Voordelen voor u als montagevestiging
     - Montage en balanceer omzetten zijn voor u!
     - Nieuwe klanten.
     - Meer kunnen bieden aan de klant, zoals extra auto services.
     - Geen fee’s aan Winterbanden.nl.

Type hier uw titel...

Type hier uw tekst...

Winterbanden.nl vestigingen, montage van je winterbanden, stalen velgen en/of lichtmetalen velgen

Winterbanden.nl heeft meerdere locaties in Nederland. De Winterbanden.nl locaties helpen je vanaf de uitlevering van de bestelde producten tot montage onder je auto. In totaal zijn er meer dan 70 locaties in Nederland en Belgie die je graag helpen. Monteren kost altijd 59 euro en betaal je direct bij de locatie. De prijs van de banden en/of velgen betaal je direct bij de Winterbanden.nl in de winkelwagen van de webshop. De locaties van Winterbanden.nl worden ook wel Selected Dealers genoemd. De locaties beschikken over vakbekwaam personeel, juiste apparatuur en ruime en slimme openingstijden. Er zijn ook locaties die op afspraak in de avonduren monteren of juist avonden in de week hebben dat er 's avond montages uitgevoerd kunnen worden. Winterbanden.nl heeft door de 70 locaties een landelijke dekking en tevens ook locaties beschikbaar in Belgie. Uiteraard is het ook altijd mogelijk producten thuis te ontvangen. Bij Winterbanden.nl betaal je nooit verzendkosten. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van Winterbanden.nl.

{kaart}

Abcoude

Winterbanden.nl Abcoude
Maandag
08:00 - 17:00
Hollandse kade 36 Dinsdag
08:00 - 17:00
1391 JM Abcoude Woensdag
08:00 - 17:00
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
08:00 - 17:00
E: E-mail Abcoude
Vrijdag
08:00 - 17:00
  Zaterdag
09:00 - 13:00

Zondag
gesloten
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Abcoude
Bijzonderheden: geen

Alblasserdam

Winterbanden.nl Alblasserdam Maandag  - 
  Dinsdag  -
  Woensdag  - 
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag  - 
E: E-mail Alblasserdam Vrijdag  -
  Zaterdag gesloten
  Zondag gesloten
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Alblasserdam
Bijzonderheden: geen

Alkmaar

Winterbanden.nl Alkmaar Maandag
08:30 - 17:30
Bestevaerstraat 57 Dinsdag
08:30 - 17:30
1812 PC  ALKMAAR Woensdag
08:30 - 17:30
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
08:30 - 17:30
E: E-mail Alkmaar Vrijdag
08:30 - 17:30
  Zaterdag
gesloten

Zondag
gesloten
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Alkmaar
Bijzonderheden: geen

Almelo

Winterbanden.nl Almelo Maandag
08:00 - 18:00
Bedrijfsweg 16 Dinsdag
08:00 - 18:00
5671 EG VRIEZENVEEN Woensdag
08:00 - 18:00
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
08:00 - 18:00
E: E-mail Almelo Vrijdag
08:00 - 18:00
  Zaterdag
08:00 - 12:30

Zondag
gesloten
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Almelo
Bijzonderheden: geen

Almere

Winterbanden.nl Almere Maandag
09:00 - 18:00
Markerkant 14-09 Dinsdag
09:00 - 18:00
1314 AP  ALMERE Woensdag
09:00 - 18:00
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
09:00 - 19:00
E: E-mail Almere Vrijdag
09:00 - 18:00
  Zaterdag
10:00 - 17:00

Zondag
gesloten
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Almere
Bijzonderheden: geen

Alphen aan den Rijn

Winterbanden.nl Alphen a/d Rijn Maandag
08:00 - 18:00
Kalkovenweg 7 Dinsdag
08:00 - 18:00
2401 LJ  ALPHEN AAN DEN RIJN Woensdag
08:00 - 18:00
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
08:00 - 18:00
E: E-mail Alphen aan den Rijn Vrijdag
08:00 - 18:00
  Zaterdag
08:30 - 12:30

Zondag
gesloten
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Alphen aan de Rijn
Bijzonderheden: geen

Amersfoort

Winterbanden.nl Amersfoort Maandag
gesloten
Postweg 25 Dinsdag
08:30 - 17:30
3769 BV  SOESTERBERG Woensdag
08:30 - 17:30
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
08:30 - 17:30
E: E-mail Amersfoort Vrijdag
08:30 - 17:30
  Zaterdag
08:30 - 16:00

Zondag
gesloten
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Amersfoort
Bijzonderheden: geen

Arnhem

Winterbanden.nl Arnhem  Maandag
08:15 - 17:30
Ringallee 104 Dinsdag
08:15 - 17:30
6891 BG ROZENDAAL Woensdag
08:15 - 17:30
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
08:15 - 17:30
E: E-mail Arnhem Vrijdag
08:15 - 17:30
  Zaterdag
10:00 - 16:00

Zondag
gesloten
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Arnhem
Bijzonderheden: geen

Baarle-Nassau

Winterbanden.nl Baarle-Nassau Maandag
08:00 - 17:30
Smederijstraat 7 Dinsdag
08:00 - 17:30
5111 PT BAARLE-NASSAU Woensdag
08:00 - 17:30
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
08:00 - 17:30
E: E-mail Baarle-Nassau Vrijdag
08:00 - 17:30
  Zaterdag
09:00 - 12:00

Zondag
gesloten
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Baarle-Nassau
Bijzonderheden: geen

Barendrecht

Winterbanden.nl Barendrecht
Maandag
08:00 - 12:30 13:00 - 17:00
Nessenweg 11 - 13 Dinsdag
08:00 - 12:30 13:00 - 17:00
2995 DA HEERJANSDAM Woensdag
08:00 - 12:30 13:00 - 17:00
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
08:00 - 12:30 13:00 - 17:00
E: E-mail Barendrecht Vrijdag
08:00 - 12:30 13:00 - 17:00
  Zaterdag
09:00 - 13:00

Zondag
gesloten
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Barendrecht
Bijzonderheden: geen

Bergen op Zoom

Winterbanden.nl Bergen op Zoom Maandag
09:00 - 12:00 13:00 - 18:00
Putsmolentje 19 Dinsdag
09:00 - 12:00 13:00 - 18:00
4641 SK OSSENDRECHT Woensdag
09:00 - 12:00 13:00 - 18:00
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
09:00 - 12:00 13:00 - 18:00
E: E-mail Bergen op Zoom  Vrijdag
09:00 - 12:00 13:00 - 18:00
  Zaterdag
09:00 - 12:00 13:00 - 16:00

Zondag
gesloten
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Bergen op Zoom
Bijzonderheden: geen

Breda

Winterbanden.nl Breda Maandag
08:00 - 18:00
Huifakkerstraat 6 Dinsdag
08:00 - 18:00
4815 PN Breda Woensdag
08:00 - 18:00
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
08:00 - 18:00
E: E-mail Breda Vrijdag
08:00 - 18:00
  Zaterdag
gesloten

Zondag
gesloten
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Breda
Bijzonderheden: geen

Breukelen

Winterbanden.nl Breukelen Maandag
08:00 - 18:00
Kerkweg 34 Dinsdag
08:00 - 18:00
3628 AP Kockengen Woensdag
08:00 - 18:00
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
08:00 - 18:00
E: E-mail Breukelen Vrijdag
08:00 - 18:00
  Zaterdag
gesloten

Zondag
gesloten
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Breukelen
Bijzonderheden: geen

Brussel (Belgie)

Winterbanden.nl Brussel  Maandag
09:00 - 18:00
Engelbertmoensstraat 11 Dinsdag
09:00 - 18:00
3078 MEERBEEK Woensdag
09:00 - 18:00
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
09:00 - 18:00
E: E-mail Brussel Vrijdag
09:00 - 18:00
  Zaterdag
10:00 - 12:00

Zondag
gesloten
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Brussel
Bijzonderheden: geen

Cuijk

Winterbanden.nl Cuijk Maandag
08:00 - 17:30
Lange Beijerd 14D Dinsdag
08:00 - 17:30
5431 AA  CUIJK Woensdag
08:00 - 17:30
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
08:00 - 17:30
E: E-mail Cuijk Vrijdag
08:00 - 21:00
  Zaterdag
09:00 - 13:00

Zondag
gesloten
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Cuijk
Bijzonderheden: geen

Den Bosch

Winterbanden.nl Den Bosch Maandag
09:00 - 17:00
Hoogstraat 30 v3 Dinsdag
09:00 - 17:00
5271 SW SINT-MICHIELSGESTEL Woensdag
09:00 - 21:00
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
09:00 - 17:00
E: E-mail Den Bosch Vrijdag
09:00 - 17:00
  Zaterdag
09:00 - 15:00

Zondag
gesloten
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Den Bosch
Bijzonderheden: geen

Den Haag

Winterbanden.nl Den Haag Maandag
08:15 - 17:00
Schuystraat 24 Dinsdag
08:15 - 17:00
2517 XE  DEN HAAG Woensdag
08:15 - 17:00
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
08:15 - 17:00
E: E-mail Den Haag Vrijdag
08:15 - 17:00
  Zaterdag
08:15 - 12:00 18:00 - 20:00

Zondag
gesloten
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Den Haag
Bijzonderheden: geen

Dordrecht

Winterbanden.nl Dordrecht Maandag
08:15 - 17:00
Stevensweg 114 Dinsdag
08:15 - 17:00
3319 AL  DORDRECHT Woensdag
08:15 - 17:00
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
08:15 - 17:00
E: E-mail Dordrecht Vrijdag
08:15 - 17:00
  Zaterdag
gesloten

Zondag
gesloten
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Dordtrecht
Bijzonderheden: geen

Drachten

Winterbanden.nl Drachten Maandag
09:00 - 18:00
Noordkade 100 Dinsdag
09:00 - 18:00
9203 CH  DRACHTEN Woensdag
09:00 - 18:00
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
09:00 - 21:00
E: E-mail Drachten Vrijdag
09:00 - 18:00
  Zaterdag
09:00 - 17:00

Zondag
gesloten
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Drachten
Bijzonderheden: geen

Eerbeek

Winterbanden.nl Eerbeek Maandag
08:30 - 12:00  13:00 - 18:00
Kollorgang 12 Dinsdag
08:30 - 12:00  13:00 - 18:00
6961 LZ EERBEEK Woensdag
08:30 - 12:00  13:00 - 18:00
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
08:30 - 12:00  13:00 - 18:00
E: E-mail Eerbeek Vrijdag
08:30 - 12:00  13:00 - 18:00
  Zaterdag
09:00 - 12:00 13:00 - 15:00

Zondag
gesloten
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Eerbeek
Bijzonderheden: geen

Eindhoven

Winterbanden.nl Eindhoven Maandag
08:30 - 17:30
Cockeveld 6 Dinsdag
08:30 - 17:30
5672 AE NUENEN Woensdag
08:30 - 17:30
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
08:30 - 17:30
E: E-mail Eindhoven Vrijdag
08:30 - 17:30
  Zaterdag
gesloten

Zondag
gesloten
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Eindhoven
Bijzonderheden: geen

Emmeloord

Winterbanden.nl Emmeloord Maandag
08:00 - 17:00
Bedrijfsweg 100 Dinsdag
08:00 - 17:00
8304 AA EMMELOORD Woensdag
08:00 - 17:00
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
08:00 - 17:00
E: E-mail Emmeloord Vrijdag
08:00 - 17:00
  Zaterdag
gesloten

Zondag
gesloten
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Emmeloord
Bijzonderheden: geen

Enkhuizen

Winterbanden.nl Enkhuizen Maandag
08:00 - 17:00
Kruitmolen 11 Dinsdag
08:00 - 17:00
1601 MC ENKHUIZEN Woensdag
08:00 - 17:00
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
08:00 - 17:00
E: E-mail Enkhuizen Vrijdag
08:00 - 17:00
  Zaterdag
op afspraak

Zondag
gesloten
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Enkhuizen
Bijzonderheden: geen

Epe

Winterbanden.nl Epe eo Maandag
08:15 - 12:00 13:10 - 19:00
Vlekkertseveld 16 Dinsdag
08:15 - 12:00 13:10 - 19:00
8166 KZ EMST Woensdag
08:15 - 12:00 13:10 - 19:00
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
08:15 - 12:00 13:10 - 19:00
E: E-mail Epe Vrijdag
08:15 - 12:00 13:10 - 19:00
  Zaterdag
08:15 - 12:00 13:10 - 15:00

Zondag
gesloten
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Epe
Bijzonderheden: geen

Etten-Leur

Winterbanden.nl Etten-Leur Maandag
09:00 - 18:00
Voorsteven 3 Dinsdag
09:00 - 18:00
4871 DX  ETTEN-LEUR Woensdag
09:00 - 18:00
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
09:00 - 18:00
E: Mail Etten-Leur Vrijdag
09:00 - 18:00
  Zaterdag
10:00 - 16:00

Zondag
gesloten
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Etten-Leur
Bijzonderheden: geen

Geldermalsen

Winterbanden.nl Geldermalsen Maandag
08:00 - 17:00
Rijksstraatweg 43 Dinsdag
08:00 - 17:00
4194 SD Meteren Woensdag
08:00 - 17:00
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
08:00 - 17:00
E: E-mail Geldermalsen Vrijdag
08:00 - 17:00
  Zaterdag
08:00 - 12:00

Zondag
gesloten
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Geldermalsen
Bijzonderheden: geen

Groningen

Winterbanden.nl Groningen Maandag
08:00 - 17:00
Scandinavieweg 14 Dinsdag
08:00 - 17:00
9723 AV GRONINGEN Woensdag
08:00 - 17:00
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
08:00 - 17:00
E: E-mail Groningen Vrijdag
08:00 - 17:00
  Zaterdag
09:00 - 13:00

Zondag
gesloten
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Groningen
Bijzonderheden: geen

Haarlem

Winterbanden.nl Haarlem Maandag
08:00 - 18:00
Eysinkweg 67 Dinsdag
08:00 - 18:00
2014 SB HAARLEM Woensdag
08:00 - 18:00
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
08:00 - 18:00
E: E-mail Haarlem Vrijdag
08:00 - 18:00
  Zaterdag
10:00 - 17:00

Zondag
gesloten
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Haarlem
Bijzonderheden: geen

Hasselt (Belgie)

Winterbanden.nl Hasselt Maandag
09:00 - 18:00
Voortstraat 73 Dinsdag
09:00 - 18:00
3580  BERINGEN Woensdag
09:00 - 18:00
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
09:00 - 18:00
E: E-mail Hasselt Vrijdag
09:00 - 18:00
  Zaterdag
10:00 - 12:00

Zondag
gesloten
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Hasselt
Bijzonderheden: geen

Helmond

Winterbanden.nl Helmond Maandag
08:30 - 18:00
De Duivenakker 7a Dinsdag
08:30 - 18:00
5735 Ja AARLE-RIXTEL Woensdag
08:30 - 18:00
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
08:30 - 18:00
E: E-mail Helmond  Vrijdag
08:30 - 18:00
  Zaterdag
09:00 - 12:00 

Zondag
gesloten
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Helmond
Bijzonderheden: geen

Hengelo

Winterbanden.nl Hengelo Maandag
08:00 - 18:00
Oude Bornseweg 168 Dinsdag
08:00 - 18:00
7556 GZ  HENGELO Woensdag
08:00 - 18:00
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
08:00 - 18:00
E: E-mail Hengelo Vrijdag
08:00 - 18:00
  Zaterdag
09:00 - 15:00

Zondag
gesloten
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Hengelo
Bijzonderheden: geen

Hilversum

Winterbanden.nl Hilversum Maandag
08:30 - 17:30
Franciscusweg 24 Dinsdag
08:30 - 17:30
1216 SK  HILVERSUM Woensdag
08:30 - 17:30
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
08:30 - 17:30
E: E-mail Hilversum Vrijdag
08:30 - 17:30
* Alleen op afspraak Zaterdag
10:00 - 14:00 *
  Zondag
gesloten
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Hilversum
Bijzonderheden: geen

Hoofddorp

Winterbanden.nl Hoofddorp Maandag 09:00 - 17:00
Diamantlaan 79 Dinsdag 09:00 - 17:00
 2132 WV HOOFDDORP Woensdag 09:00 - 17:00
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag 09:00 - 12:00 op afspraak
E: E-mail Hoofddorp  Vrijdag 09:00 - 12:00 op afspraak
* Zaterdag Gesloten
  Zondag Gesloten
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Hoofddorp

Bijzonderheden: geen

Hoogeveen

Winterbanden.nl Hoogeveen eo Maandag
08:00 - 12:00 13:00 - 17:00
Slotstraat 5 Dinsdag
08:00 - 12:00 13:00 - 17:00
7913 ZZ HOLLANDSCHEVELD Woensdag
08:00 - 12:00 13:00 - 17:00
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
08:00 - 12:00 13:00 - 17:00
E: E-mail Hoogeveen Vrijdag
08:00 - 12:00 13:00 - 17:00
  Zaterdag
gesloten

Zondag
gesloten
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Hoogeveen
Bijzonderheden: geen

Hoorn

Winterbanden.nl Hoorn Maandag
09:00 - 18:00
de Oude Veiling 81 Dinsdag
09:00 - 18:00
1689 AD ZWAAG Woensdag
09:00 - 18:00
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
09:00 - 21:00
E: E-mail Hoorn Vrijdag
09:00 - 18:00
  Zaterdag
09:00 - 17:00

Zondag
gesloten
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Hoorn
Bijzonderheden: geen

Leeuwarden

Winterbanden.nl Leeuwarden Maandag
08:00 - 17:00
Canterlandseweg 5 Dinsdag
08:00 - 17:00
9061 BX Gysjerk Woensdag
08:00 - 17:00
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
08:00 - 17:00
E: E-mail Leeuwarden  Vrijdag
08:00 - 17:00
  Zaterdag
Gesloten

Zondag
Gesloten
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Leeuwarden

Bijzonderheden: geen

Meppel

Winterbanden.nl Meppel eo
Maandag
08:00 - 12:30 13:00 - 17:30
Industrieweg 18 Dinsdag
08:00 - 12:30 13:00 - 17:30
7949 AK Rogat Woensdag
08:00 - 12:30 13:00 - 17:30
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
08:00 - 12:30 13:00 - 17:30
E: E-mail Meppel Vrijdag
08:00 - 12:30 13:00 - 17:30
  Zaterdag
09:00 - 13:00

Zondag
gesloten
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Meppel
Bijzonderheden: geen

Naaldwijk

Winterbanden.nl Naaldwijk Maandag
08:00 - 17:30
Jupiter 32 Dinsdag
08:00 - 17:30
2685 LR POELDIJK Woensdag
08:00 - 17:30
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
08:00 - 17:30
E: E-mail Naaldwijk Vrijdag
08:00 - 17:30
  Zaterdag
09:00 - 12:00

Zondag
gesloten
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Naaldwijk
Bijzonderheden: geen

Nijmegen

Winterbanden.nl Nijmegen Maandag
gesloten
Nieuweweg 197E Dinsdag
08:30 - 17:30
6603 BM  WIJCHEN Woensdag
08:30 - 17:30
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
08:30 - 17:30
E: E-mail Nijmegen Vrijdag
08:30 - 17:30
  Zaterdag
10:00 - 16:00

Zondag
gesloten
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Nijmegen
Bijzonderheden: geen

Noordwijk

Winterbanden.nl Noordwijk Maandag
08:00 - 18:00
Walserij 80 Dinsdag
08:00 - 18:00
2211 SL  NOORDWIJKERHOUT Woensdag
08:00 - 18:00
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
08:00 - 18:00
E: E-mail Noordwijk Vrijdag
08:00 - 18:00
  Zaterdag
08:00 - 12:00

Zondag
gesloten
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Noordwijk
Bijzonderheden: geen

Nootdorp

Winterbanden.nl Nootdorp Maandag
07:00 - 18:00
Laan van Ambacht 1 Dinsdag
07:00 - 18:00
2631 RJ NOOTDORP Woensdag
07:00 - 18:00
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
07:00 - 18:00
E: E-mail Nootdorp Vrijdag
07:00 - 18:00
  Zaterdag
08:00 - 12:00

Zondag
gesloten
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Nootdorp
Bijzonderheden: geen

Oss

Winterbanden.nl Oss Maandag
08:00 - 18:00
Havenstraat 19 Dinsdag
08:00 - 18:00
5348 LD OSS Woensdag
08:00 - 18:00
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
08:00 - 18:00
E: E-mail Oss Vrijdag
08:00 - 18:00
  Zaterdag
08:00 - 16:00

Zondag
gesloten
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Oss
Bijzonderheden: geen

Oud-Beijerland

Winterbanden.nl Oud-Beijerland Maandag
09:00 - 17:30
Benedenoostdijk 18a Dinsdag
09:00 - 17:30
3261 KX OUD-BEIJERLAND Woensdag
09:00 - 17:30
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
09:00 - 17:30
E: E-mail Oud-Beijerland Vrijdag
09:00 - 17:30
  Zaterdag
09:00 - 17:00

Zondag
gesloten
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Oud-Beijerland
Bijzonderheden: geen

Purmerend

Winterbanden.nl Purmerend eo Maandag 08:00 - 18:00
Van IJsendijkstraat 144N Dinsdag 08:00 - 18:00
1442 CS Purmerend Woensdag 08:00 - 18:00
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag 08:00 - 18:00
E: Mail Purmerend Vrijdag 08:00 - 18:00
  Zaterdag gesloten
  Zondag gesloten

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Purmerend
Bijzonderheden: iedere eerste zondag en 4 dagen per week tot 22:00 geopend

Raalte

Winterbanden.nl Raalte Maandag
op afspraak
Bloeme-weide 1 Dinsdag
op afspraak
7448 PX  HAARLE Woensdag
op afspraak
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
op afspraak
E: E-mail Raalte Vrijdag
10:00 - 16:00
  Zaterdag
10:00 - 16:00

Zondag
gesloten
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Raalte
Bijzonderheden: geen

Ridderkerk

Winterbanden.nl Ridderkerk Maandag
08:00 - 17:00
Kolenbranderstraat 6 Dinsdag
08:00 - 17:00
2984 AT RIDDERKERK Woensdag
08:00 - 17:00
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
08:00 - 17:00
E: E-mail Ridderkerk Vrijdag
08:00 - 16:30
  Zaterdag
09:30 - 12:00

Zondag
gesloten
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Ridderkerk
Bijzonderheden: geen

Roermond

Winterbanden.nl Roermond eo Maandag
08:30 - 17:30
Solvayweg 12A Dinsdag
08:30 - 17:30
6049 CP  HERTEN Woensdag
08:30 - 17:30
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
08:30 - 17:30
E: E-mail Roermond Vrijdag
08:30 - 17:30
  Zaterdag
09:00 - 12:00

Zondag
gesloten
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Roermond
Bijzonderheden: geen

Rotterdam

Winterbanden.nl Rotterdam Maandag 09:00 - 18:00
Brede Hilledijk 113 Dinsdag 09:00 - 18:00
3072 NB Rotterdam Woensdag 09:00 - 18:00
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag 09:00 - 18:00
E: E-mail Rotterdam Vrijdag 09:00 - 18:00
  Zaterdag gesloten
  Zondag gesloten
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Rotterdam
Bijzonderheden: geen

Sint Niklaas

Winterbanden.nl Sint Niklaas Maandag
08:00 - 12:00  13:00 - 17:00
Hellestraat 83 Dinsdag
08:00 - 12:00  13:00 - 17:00
9190 SINT NIKLAAS Woensdag
08:00 - 12:00  13:00 - 17:00
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
08:00 - 12:00  13:00 - 17:00
E: E-mail Sint Niklaas  Vrijdag
08:00 - 12:00  13:00 - 17:00
  Zaterdag
09:00 - 12:00

Zondag
Gesloten
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Sint Niklaas
Bijzonderheden:
geen

Sneek

Winterbanden.nl Sneek Maandag
08:00 - 17:00
Alexanderstraat 12 Dinsdag
08:00 - 17:00
8606 VP SNEEK Woensdag
08:00 - 17:00
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
08:00 - 17:00
E: E-mail Sneek  Vrijdag
08:00 - 17:00
  Zaterdag
Gesloten

Zondag
Gesloten
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Sneek
Bijzonderheden: geen

Someren

Winterbanden.nl Someren Maandag
08:00 - 16:45
Ter hofstadlaan 140 Dinsdag
08:00 - 16:45
5711 VZ SOMEREN Woensdag
08:00 - 16:45
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
08:00 - 16:45
E: E-mail Someren  Vrijdag
08:00 - 16:45
  Zaterdag
09:00 - 12:00

Zondag
Gesloten
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Someren
Bijzonderheden:
geen

Stadskanaal

Winterbanden.nl Stadskanaal eo Maandag
08:00 - 17:00
Zuiderdiep 357 Dinsdag
08:00 - 17:00
9521 AK NIEUW-BUINEN Woensdag
08:00 - 17:00
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
08:00 - 17:00
E: E-mail Stadskanaal Vrijdag
08:00 - 17:00
  Zaterdag
09:00 - 16:00

Zondag
gesloten
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Stadskanaal
Bijzonderheden: geen

Terneuzen

Winterbanden.nl Terneuzen Maandag
Op afspraak
Margaretsedijk 43 Dinsdag
Op afspraak
4585 PA Hengstdijk Woensdag
Op afspraak
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
Op afspraak
E: E-mail Terneuzen  Vrijdag
Op afspraak
  Zaterdag
Op afspraak

Zondag
Gesloten
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Terneuzen
Bijzonderheden:
geen

Tilburg

Winterbanden.nl Tilburg eo
Maandag
09:00 - 12:00 14:00 - 17:30
Magazijnweg 2 Dinsdag
07:30 - 12:00 14:00 - 17:30
5071 NW UDENHOUT Woensdag
07:30 - 12:00 14:00 - 17:30
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
07:30 - 12:00 14:00 - 17:30
E: E-mail Tilburg Vrijdag
07:30 - 12:00 14:00 - 17:30
  Zaterdag
09:00 - 12:30

Zondag
gesloten
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Tilburg
Bijzonderheden: geen

Turnhout (Belgie)

Winterbanden.nl Turnhout Maandag
08:00 - 17:30
Smederijstraat 7 Dinsdag
08:00 - 17:30
5111 PT BAARLE-NASSAU Woensdag
08:00 - 17:30
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
08:00 - 17:30
E: E-mail Turnhout Vrijdag
08:00 - 17:30
  Zaterdag
09:00 - 12:00

Zondag
gesloten
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Turnhout
Bijzonderheden: geen

Uden

Winterbanden.nl Uden Maandag
09:00 - 17:00
Molenrand 2 Dinsdag
09:00 - 17:00
5421 VZ  GEMERT Woensdag
09:00 - 17:00
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
09:00 - 17:00
E: E-mail Uden Vrijdag
09:00 - 17:00
  Zaterdag
09:00 - 17:00

Zondag
09:00 - 17:00
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Uden
Bijzonderheden: geen

Utrecht

Winterbanden.nl Utrecht Maandag
07:30 - 17:30
Proostwetering 27 L Dinsdag
07:30 - 17:30
3543 AB  UTRECHT Woensdag
07:30 - 17:30
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
07:30 - 17:30
E: E-mail Utrecht
Vrijdag
07:30 - 17:30
  Zaterdag
gesloten

Zondag
gesloten
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Utrecht
Bijzonderheden: geen

Veghel

Winterbanden.nl Veghel Maandag
08:00 - 18:00
Den Dolvert 1 Dinsdag
08:00 - 18:00
5473 GP HEESWIJK DINTHER Woensdag
08:00 - 18:00
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
08:00 - 18:00
E: E-mail Veghel Vrijdag
08:00 - 19:30
  Zaterdag
09:30 - 17:00

Zondag
gesloten
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Veghel
Bijzonderheden: geen

Veldhoven

Winterbanden.nl Veldhoven Maandag
08:00 - 17:30
De Witstraat 23 Dinsdag
08:00 - 17:30
5503 XS VELDHOVEN Woensdag
08:00 - 17:30
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
08:00 - 17:30
E: E-mail Veldhoven Vrijdag
08:00 - 17:30
  Zaterdag
10:00 - 14:00

Zondag
gesloten
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Veldhoven
Bijzonderheden: geen

Venray

Winterbanden.nl Venray Maandag
08:00 - 18:00
De Hulst 11 Dinsdag
08:00 - 18:00
5807 EW OOSTRUM Woensdag
08:00 - 18:00
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
08:00 - 18:00
E: E-mail Venray Vrijdag
08:00 - 18:00
  Zaterdag
enkel verkoop

Zondag
gesloten
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Venray
Bijzonderheden: geen

Vianen

Winterbanden.nl Vianen Maandag
08:00 - 18:00
Vijfheerenlanden 62 Dinsdag
08:00 - 18:00
4131 ED VIANEN Woensdag
08:00 - 18:00
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
08:00 - 18:00
E: E-mail Vianen Vrijdag
08:00 - 18:00
  Zaterdag
08:00 - 12:00

Zondag
gesloten
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Vianen
Bijzonderheden: geen

Waalwijk

Winterbanden.nl Waalwijk
Maandag
09:00 - 12:00 13:00 - 18:00
Vijzelweg 11a Dinsdag
09:00 - 12:00 13:00 - 18:00
5145 NK WAALWIJK Woensdag
09:00 - 12:00 13:00 - 18:00
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
09:00 - 12:00 13:00 - 18:00
E: E-mail Waalwijk Vrijdag
09:00 - 12:00 13:00 - 18:00
  Zaterdag
09:00 - 13:00

Zondag
gesloten
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Waalwijk
Bijzonderheden:
geen

Zaandam

Winterbanden.nl Zaandam Maandag
08:30 - 18:00
Mercuriusstraat 1 Dinsdag
08:30 - 18:00
1561 PM  KROMMENIE Woensdag
08:30 - 18:00
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
08:30 - 18:00
E: E-mail Zaandam Vrijdag
08:30 - 18:00
  Zaterdag
op afspraak

Zondag
gesloten
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Zaandam
Bijzonderheden: geen

Zevenaar

Winterbanden.nl Zevenaar Maandag
08:00 - 18:00
Aerdtsestraat 44/A Dinsdag
08:00 - 18:00
6911 AS  PANNERDEN Woensdag
08:00 - 18:00
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
08:00 - 18:00
E: Mail Zevenaar Vrijdag
08:00 - 18:00
  Zaterdag
08:00 - 13:00

Zondag
gesloten
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Zevenaar
Bijzonderheden: geen

Zoetermeer

Winterbanden.nl Zoetermeer Maandag
08:30 - 17:30
Wiltonstraat 8 Dinsdag
08:30 - 17:30
2722 NG Zoetermeer Woensdag
08:30 - 17:30
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
08:30 - 17:30
E: E-mail Zoetermeer Vrijdag
08:30 - 17:30
  Zaterdag
09:00 - 14:00

Zondag
gesloten
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Zoetermeer
Bijzonderheden: geen

Zwolle

Winterbanden.nl Zwolle Maandag
08:00 - 17:00
Molenland 1 Dinsdag
08:00 - 17:00
8024 AL  ZWOLLE Woensdag
08:00 - 17:00
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
08:00 - 17:00
E: E-mail Zwolle Vrijdag
08:00 - 17:00
  Zaterdag
op afspraak

Zondag
gesloten
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Zwolle
Bijzonderheden:
geen

Heerenveen

Winterbanden.nl Heerenveen Maandag
onbekend
Venus 3 Dinsdag
onbekend
8448 CE HEERENVEEN Woensdag
onbekend
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
onbekend
E: E-mail Heerenveen Vrijdag
onbekend
  Zaterdag
onbekend

Zondag
onbekend
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Heerenveen
Bijzonderheden: geen

Barneveld

Winterbanden.nl Barneveld Maandag
07:30 - 19:00
Valkseweg 180 Dinsdag
07:30 - 19:00
3771 SJ BARNEVELD Woensdag
07:30 - 19:00
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
07:30 - 19:00
E: E-mail Barneveld
Vrijdag
07:30 - 17:00
  Zaterdag
08:00 - 16:00

Zondag
gesloten
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Barneveld
Bijzonderheden: geen

Assen

Winterbanden.nl Assen Maandag
10:00 - 21:00
Winkler Prinsstraat 2A Dinsdag
10:00 - 21:00
9403 AZ ASSEN Woensdag
10:00 - 21:00
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
10:00 - 21:00
E: E-mail Assen
Vrijdag
10:00 - 21:00
  Zaterdag
10:00 - 18:00

Zondag
gesloten
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Assen
Bijzonderheden: geen

Den Helder

Winterbanden.nl Den Helder Maandag
08:00 - 17:00
Lagedijkerweg 7 Dinsdag
08:00 - 17:00
1742 NB SCHAGEN Woensdag
08:00 - 17:00
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
08:00 - 17:00
E: E-mail Den Helder Vrijdag
08:00 - 17:00
  Zaterdag
09:00 - 13:00

Zondag
gesloten
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Den Helder
Bijzonderheden: geen

Coevorden

Winterbanden.nl Coevorden Maandag
13:00 - 18:00
Printer 24A Dinsdag
09:00 - 18:00
7741 MD COEVORDEN Woensdag
09:00 - 18:00
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
09:00 - 21:00
E: E-mail Coevorden Vrijdag
09:00 - 18:00
  Zaterdag
09:00 - 17:00

Zondag
gesloten
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Coevorden
Bijzonderheden: geen

Renesse

Winterbanden.nl Rensse Maandag
op afspraak
De Lelie 2-5 Dinsdag
op afspraak
4322 NP Scharendijke Woensdag
op afspraak
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
op afspraak
E: E-mail Renesse
Vrijdag
op afspraak
  Zaterdag
op afspraak

Zondag
op afspraak
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Renesse
Bijzonderheden: geen

Nieuw-Vennep

Winterbanden.nl Nieuw-Vennep
Maandag
08:15 - 17:00
Lisserdijk 347 Dinsdag
08:15 - 17:00
2165 AC Lisserbroek Woensdag
08:15 - 17:00
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
08:15 - 17:00
E: E-mail Nieuw-Vennep
Vrijdag
08:15 - 17:00
  Zaterdag
op afspraak

Zondag
gesloten
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Nieuw-Vennep
Bijzonderheden: geen

Zierikzee

Winterbanden.nl Zierikzee Maandag
18:30 - 21:00
Industrieweg 50-23 Dinsdag
op afspraak
4301 RS Zierikzee Woensdag
op afspraak
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
op afspraak
E: E-mail Zierikzee Vrijdag
18:30 - 21:00
  Zaterdag
08:30 - 13:00

Zondag
op afspraak
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Zierikzee
Bijzonderheden: geen

Wernhout

Winterbanden.nl Wernhout
Maandag
19:00 - 21:30
Cactusstraat 1 Dinsdag
19:00 - 21:30
4884 AE Wernhout Woensdag
19:00 - 21:30
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag
19:00 - 21:30
E: E-mail Wernhout
Vrijdag
op afspraak
  Zaterdag
op afspraak

Zondag
gesloten
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Wernhout
Bijzonderheden: geen

Schiedam

Winterbanden.nl Schiedam Maandag 08:30 - 17:00
Thurledeweg 59 Dinsdag 08:30 - 17:00
3044 ER Rotterdam Woensdag 08:30 - 17:00
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag 08:30 - 17:00
E: E-mail Schiedam Vrijdag 08:30 - 17:00
  Zaterdag gesloten
  Zondag gesloten
 

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Schiedam
Bijzonderheden: geen

Brouwhuis

Winterbanden.nl Brouwhuis Maandag 09:00 - 21:00
Duizeldonksestraat 11B Dinsdag 09:00 - 21:00
5705 CA Helmond Woensdag 09:00 - 21:00
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag 09:00 - 21:00
E: E-mail Brouwhuis Vrijdag 09:00 - 21:00
  Zaterdag 09:00 - 21:00
  Zondag 11:00 - 17:00

routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Brouwhuis
Bijzonderheden: op afspraak

Amsterdam

Winterbanden.nl Amsterdam Maandag  
Amstelveenseweg 702 Dinsdag  
1081 JJ Amsterdam Woensdag  
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag  
E: E-mail Amsterdam Vrijdag  
  Zaterdag  
  Zondag
 

Routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Amsterdam

Nootdorp

Winterbanden.nl Nootdorp
Laan van Ambacht 1-3
2631 RJ Nootdorp
T: 0900 - 44 555 44 
E: direct mailen
 

Routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Nootdorp

Druten

Winterbanden.nl Druten Maandag  
Meester van Coothstraat 67 Dinsdag  
6551 ZH Druten Woensdag  
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag  
E: direct mailen Vrijdag  
  Zaterdag  
  Zondag  

Routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Druten

Hoogstraten

Winterbanden.nl Hoogstraten

Maandag  
Veilingstraat 13 Dinsdag  
2320 Hoogstraten Woensdag  
T: 0900 - 44 555 44 Donderdag  
E: direct mailen Vrijdag  
  Zaterdag  
  Zondag

Routebeschrijving & meer informatie over Winterbanden.nl Hoogstraten 

Klantenservice

Kom je er niet helemaal uit? Heb je een vraag? Of ben je opzoek naar advies? De klantenservice van Winterbanden.nl heeft een antwoord op al je vragen! Op deze klantenservice pagina vindt je allerlei verschillende vraag stukken, bijvoorbeeld over: bestellen, bezorgen en afhalen, diensten en voorwaarden, geldzaken en betalingen, retourneren en ruilen, service en contact en veel gestelde vragen. Kortom alle antwoorden die je zoekt zijn hier terug te vinden. Technische aspecten zoals de bandenmaat, de velgmaat enz. zijn terug te vinden in onze encyclopedie. Liever contact met een van onze medewerkers? Dan kun je bij service en contact kijken hoe je contact met ons kunt opnemen.

Partner worden

Partner worden

Encyclopedie

In onze winterbanden encyclopedie kun je allerlei informatie vinden over zaken die gerelateerd zijn aan onze website. Zo wordt er uitgebreid gesproken over alles betreffende autobanden, zoals de bandenmaat, de juiste bandenspanning en hoe je een autoband moet vervangen. Naast de autobanden is er ook informatie over velgen zoals, stalen velgen en lichtmetalen velgen, spoorverbreders, slotbouten en naafdoppen. Kortom er zijn allemaal interessante en nuttige artikelen te vinden in de winterbanden encyclopedie! Heb je een vraag of heb je advies nodig? Dan kun je altijd terecht bij de klantenservice.

In het nieuws

Op Winterbanden.nl kunt u het laatste nieuws vinden over alles omtrent autobanden, velgen, autoaccessoires en nog veel meer! Lees het laatste nieuws en blijf op de hoogte van interessante en leuke weetjes. Ook nieuws van fabrikanten en de nieuwste technieken zullen hier terug te vinden zijn. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan de laatste trends en autoaccessoires, zodat u altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws.

Velgen merken overzicht

Velgen merken overzicht

Auto accessoires

Een goede voorbereiding is het halve werk horen we vaak. Gaat u op vakantie of wilt u alvast uw auto winterklaar maken, dan kunnen de accessoires van Winterbanden.nl u op weg helpen. Zo heeft Winterbanden.nl een groot assortiment aan auto accessoires zoals, sneeuwkettingen, wieldoppen, veiligheidsproducten, poetsmiddelen, en slotbouten. Kies hieronder de gewenste categorie om het assortiment te bekijken.

Type hier uw titel...

Type hier uw tekst...

Contact met Winterbanden.nl

 

Neem direct contact op

 
Contact per e-mail  
Contact via Facebook  
Contact via Twitter  

Indien je het antwoord niet terug kunt vinden op onze website, dan kun je contact opnemen. Wij staan je graag te woord om je verder te helpen met jouw vraag of probleem stelling. Bekijk ook is onze klantenservice pagina , of onze encyclopedie. Op klantenservice pagina kun je allerlei informatie terug vinden betreffende het bestellen tot aan het afleveren en alles wat er tussen valt. In de encyclopie kun je allemaal informatieve stukken terug vinden over bijvoorbeeld, banden, velgen e.d..

Kom je er toch niet helemaal uit, of heb je liever contact met een van de medewerkers van Winterbanden.nl, gebruik dan een van bovenstaande contactmogelijkheden of bel vanuit Nederland naar 0900 - 44 555 44 (€ 0.80 pm tot max 1 euro) of vanuit Belgie naar 070 - 660 443 (€ 0.30 pm tot max 1 euro). Indien je al een bestelling hebt geplaatst, vind je het gratis doorkiesnummer in de bevestigingsmail. 

{faq}

Bellen naar Winterbanden.nl

Onze klantenservice is te bereiken vanuit Nederlandse telefoonnummers via 0900 - 44 555 44 (€ 0.80 pm tot max 1 euro). Wij zijn te bereiken: maandag - vrijdag 09:00 - 17:00 . Zaterdag & Zondag is onze klantenservice telefonisch niet bereikbaar. Via andere kanalen kunt u ons nog steeds vragen stellen.
Voor Belgische telefoonnummers via 070 - 660 443 (€ 0.30 pm tot max 1 euro).

Indien je al een bestelling hebt geplaatst, vind je het gratis doorkiesnummer in de bevestigingsmail. 

 

Let op, wij zijn op de volgende dagen gesloten:

Nieuwjaarsdag             1 januari

Tweede Paasdag         22 april

Tweede Pinksteren      10 juni

Eerste Kerstdag           25 december

Tweede Kerstdag         26 december

Oudjaarsdag                 31 december 

 

Gewijzigde openingstijden:

24 december (Kerstavond): 09:00 - 15:00 uur

 

Over Winterbanden.nl B.V.

Winterbanden.nl is een online webwinkel voor winterbanden, stalen velgen en lichtmetalen velgen. Winterbanden.nl beschikt over twee eigen magazijnen voor de distributie van bestelde producten. Het eerste magazijn is nabij Tilburg en het tweede magazijn in nabij het Duitse Düsseldorf. Winterbanden.nl B.V. is al vanaf de opkomst van winterbanden in Nederland één van de belangrijkste partners voor grote bandenfabrikanten. Het hoofdkantoor van WInterbanden.nl zit in Cuijk (Noord-Brabant). De Winterbanden.nl locaties, de magazijnen worden vanuit het hoofdkantoor aangestuurd. Verder zitten op het hoofdkantoor van Winterbanden.nl de klantenservice, de marketingafdeling, de administratie, de ICT-afdeling en het algemene operationele afhandelingsteam. Met het grootste bereik naar consumenten in Nederland en België is het productaanbod van Winterbanden.nl het uitgebreidste van Nederland. Heb je nog vragen? Bekijk dan onze klantenservice webpagina, stuur ons een e-mail, stuur ons een tweet via Twitter of bel 0900 - 44 555 44 (€ 0.30 pm tot max 1 euro).

Innoting B.V.
De Nieuwe Erven 3
5431 NV Cuijk

(Vragen over producten/bestellingen kunt u stellen via ons ticketsysteem)

KvK-nummer: 54336201
BTW-nummer: NL8512.63.999.B01

Type hier uw titel...

Type hier uw tekst...

Type hier uw titel...

Type hier uw tekst...

Type hier uw titel...

Type hier uw tekst...

Type hier uw titel...

Type hier uw tekst...

Type hier uw titel...

Type hier uw tekst...

Contact & service

Contact & service

Klantenservice

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.