WELKOM Gast

Klantenservice

Ik ben Amber en ik beantwoord graag je vragen.
Stel hieronder kort en bondig je vraag.
STEL JE VRAAG

Meest gezocht

0 RESULTATEN GEVONDEN VOOR: GEEN ZOEKTERM.

Mijn gegevens wijzigen

Adres wijziging


Naamswijziging


Wijziging bankrekeningnummer


E-mailadres wijzigen
U kunt op uw Winterbanden.nl account uw e-mailadres wijzigen. Let op! Als u uw e-mailadres wijzigt moet u voortaan inloggen met het door u opgegeven adres. Het oude e-mailadres komt dan te vervallen en wordt vervangen door het nieuwe adres.

Ik kan niet inloggen

Nadat u een bestelling heeft geplaatst op Winterbanden.nl, krijgt u automatisch van ons inlog gegevens toegestuurd. Met deze inloggegevens kunt u o.a. bijhouden wat u allemaal heeft besteld, uw persoonlijke gegevens, zoals uw adres en woonplaats. En u kunt een persoonlijke wenslijst bijhouden. Via hier kunt u naar de klanten login pagina gaan.

Nieuwsbrief

U kunt zich op ieder gewenst moment in- en uitschrijven voor de nieuwsbrief van Winterbanden.nl. Door aanmelding op de Winterbanden.nl nieuwsbrief heeft u vele voordelen, zo leest u als altijd als eerste alles over de nieuwste banden, velgen speciale aanbiedingen en acties! Wilt u de Winterbanden.nl nieuwsbrieven niet meer ontvangen? Dan kunt u zich ook weer afmelden op de nieuwsbrief. Het kan soms nog voorkomen dat u na de afmelding nog een keer een nieuwsbrief ontvangt.

Een suggestie of klacht indienen

Indien u een suggestie, klacht of het antwoord op uw vragen niet terug kunt vinden op Winterbanden.nl dan kunt u het contact formulier gebruiken om contact op te nemen met Winterbanden.nl. Heeft u klacht dan helpen wij u graag snel en goed. Uiteraard doen wij ons uiterste best om je snel en goed van dienst te zijn. Heb je toch een klacht, dan vragen wij je contact op te nemen met onze klantenservice. Je ontvangt binnen 14 dagen een inhoudelijke reactie op de klacht.

Een klachtenbrief kun je sturen naar:

Winterbanden.nl B.V.
Afdeling klantenbeheer
Postbus 171
5430 AD Cuijk

Wanneer de ingediende klacht niet door Winterbanden.nl B.V. opgelost kan worden kunt u zich wenden tot de geschillencommissie, www.sgc.nl

Tevens kunt u zich sinds 15 februari 2016 ook terecht bij het Europese online geschillenplatform (ODR) .

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.