Let op, door onverwachte drukte bij de transporteurs en leveranciers kan de levering van uw order langer duren dan aangegeven.

Naafdoppen

Naafdoppen staan ook bekend onder de naam naafdop, naafkap en in het Engels onder centre caps. Naafdoppen zijn er in veel soorten en maten. Bij de aankoop van naafdoppen moet je goed opletten of deze wel geschikt is voor jou velg, het is namelijk zo dat niet elke naafdop op elke velg past. De naafdoppen worden gebruikt om de slotbouten weg te werken en de velgen van de auto een mooi uiterlijk te geven.

De naafdoppen dekken de slotbout gaten af waardoor deze niet meer te zien zijn. Vaak worden naafdoppen gebruikt met het logo van de auto. De naafdoppen kunnen gemakkelijk worden geplaatst, de meeste naafdoppen maken gebruik van een klik systeem waardoor deze makkelijk te plaatsen zijn.

Bij de fabrieks velgen worden vaak naafdoppen in het middel van de velg geplaatst. Ook lichtmetalen velgen die niet van de auto dealer komen kunnen naafdoppen bevatten, indien deze er niet opzitten kunt u deze ook zelf erop zetten.

naafdoppen.jpg