WELKOM Gast

Handige tools

Hier bij winterbanden.nl hebben we ook verschillende handige tools die uitermate geschikt voor jou kunnen zijn, zo hebben we bijvoorbeeld een tool om Psi bar te berekenen, ook hebben we er eentje om Druk te berekenen, ook nog eentje om Gewicht eenheden te berekenen. En als laatste ook nog een tool om Lengte te berekenen.

Waar zjn deze berekeningen voor?

PSI/Bar Omrekenen
Bij de Psi bar tool bereken je van Psi naar bar of andersom, PSI staat voor Pound-force per square inch. Deze geeft de druk aan. Bar geeft ook druk aan, 1 bar staat ongeveer gelijk aan 1kgf/cm2. De psi is minder duidelijk, daarom kun je makkelijk nou omrekenen. Als je nou bar wilt omrekenen, klik dan op de titel van dit tussenkopje.

Druk Omrekenen
In deze tool kunt je de bar omrekenen vanuit andere gegevens die je al hebt. Doordat het bijv. op jouw band staat. Ook hier kun je komen via de link in deze tussenkopje.

Gewicht eenheden omrekenen
Bij de Gewicht eenheden spreekt de naam voor zich, hier kun je de juiste gewicht uitrekenen met de gegevens die je hebt. Ook hier kunt je op de tussenkopje klikken voor de link naar de juiste pagina.

Lengte omrekenen
Ook bij Lengte omrekenen kun je zoals de titel aangeeft, de juiste lengte berekenen via de gegevens die je hebt. Klik op de titel voor de juiste link.

Waar kan ik ze vinden?

Je kunt deze tools vinden bij de Encyclopedie onder het kopje Handige tools, daar kun je klikken op de tool die jij wilt. Als je op het kopje "Meer over handige tools", dan kom je weer op deze pagina terecht.

Voor verdere informatie kun je contact met ons opnemen

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.