WELKOM Gast

Bridgestone Blizzak LM-35

De Bridgestone Blizzak LM-35 is het resultaat van jaren ervaring, testen en perfectioneren. De unieke lamellentechnologie die Bridgestone bij de Bridgestone Blizzak modellen gebruik zorgt voor een superieure stabiliteit tijdens het rijden en ongekende prestaties op natte en gladde wegen, maar ook op droge wegens. De Bridgestone Blizzak LM-35 wilt met u graag de uitdaging tegen de winter aangaan. U zult versteld staan van het comfort en de wegligging die de Bridgestone Blizzak LM-35 biedt. De 4 lengte groeven in de band zorgen voor de enorme hoeveelheid water die de band kan afvoeren. Dit geldt vanzelfsprekend ook voor sneeuw en de natte restanten. De sneeuw wordt al het ware afgebroken en afgevoerd door de speciale lamellen/groeven.

Voor auto's met net iets meer vormogen biedt de Bridgestone Blizzak LM-35 een ultieme grip. Neem bijvorbeeld auto's die op de achteras worden aangedreven. Deze auto's laten je vaak in de steek bij besneeuwde wegen. Het vermogen dat de auto's leveren is te veel om nog grip te kunnen behouden op de achteras. De Bridgestone Blizzak LM-35 is speciaal ontwikkeld om ook voor de High Performance voertuigen een optimale grip te bieden bij wintersse omstandigheden. Reviews laten dan ook vaak zien dat de consumenten erg tevreden zijn met de Bridgestone Blizzak LM-35.

Eigenschappen Bridgestone Blizzak LM-35

De Bridgestone Blizzak LM-35 onderscheid zich door verschillende eigenschappen. Zo heeft de Bridgestone Blizzak LM-35 een nieuwe washboard-groeventechnologie. Deze zorgt voor een goede stabiliteit van de profielblokken. Dit resulteert zich weer in een beter handling dan de meeste winterbanden. Deze handling is duidelijk merkbaar bij zowel droge als natte/gladde wegen. De "3D" technologie in de blokken van de band zorgen daarnaast voor een zeer nauwkeurige controle en een optimale weerstand tegen aquaplaning. Om met de Bridgestone Blizzak LM-35 een optimale grip te kunnen blijven bieden heeft Bridgestone de compound van het rubber geheel geoptimaliseerd voor zowel milde als strenge winterse omstandigheden.

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.